Kako mesec rojstva vpliva na vaš značaj?

14. 3. 2021
Deli
Kako mesec rojstva vpliva na vaš značaj? (foto: pexels)
pexels

Preverite tipe osebnosti po mesecih. 

ROJENI JANUARJA

TIP OSEBNOSTI: nežnejše osebe, nagnjene k samoanalizi, obstajajo težave pri pridobivanju prijateljev. Njihove napake so predvsem pretiran perfekcionizem, notranji konflikti in muhavost, njihova prednost pa je iznajdljivost, s katero se v življenju izognejo težavam. Ujamejo se z rojenimi maja, ne pa z rojenimi februarja.

ROJENI FEBRUARJA

TIP OSEBNOSTI: neodvisne osebe, vse želijo opraviti same, na mnenja drugih se ne ozirajo. So duhovno razgibani ljudje, ki potrebujejo veliko svobode in spontanih pripetljajev. Odlikuje jih globina misli, razjezijo pa vas lahko s svojo neodgovornostjo in pretiranim egoizmom. Ujamejo se z rojenimi avgusta, ne pa z rojenimi novembra.

ROJENI MARCA

TIP OSEBNOSTI: nemočne in neodločne osebe, mnogokrat pod vplivom drugih ljudi. Razmere, v katerih živijo, nanje močno vplivajo, prepričani so, da s konfliktom ne prideš nikamor, zato se skoraj vedno umaknejo v svoj svet. So občutljivi in zelo težko prenašajo kritiko. Ujamejo se z rojenimi novembra, ne pa z rojenimi decembra.

ROJENI APRILA

TIP OSEBNOSTI: zelo odprte, ekstravertirane osebe, imajo sposobnost zaznave starega in novega, močne čustvene osebe s prirojenim individualizmom, sebičnostjo, trmo. To so posamezniki, ki so skrajno nepotrpežljivi in nemirni, po drugi stani pa nikakor muhasti in zelo prilagodljivi. V življenju jih vodita velika samozavest in občutek po nadvladi. Ujamejo se z rojenimi decembra, ne pa z rojenimi septembra.

ROJENI MAJA

TIP OSEBNOSTI: imajo sposobnost izogibati se konfliktom, so komunikativni, velikokrat menjajo hobi. Da bi dosegli zastavljene cilje, so se pripravljeni tudi žrtvovati. Brez imetja se počutijo izgubljene, prav tako brez občutka varnosti v partnerskem razmerju. Ujamejo se z rojenimi septembra, ne pa z rojenimi marca.

ROJENI JUNIJA

TIP OSEBNOSTI: konservativna oseba, stereotipna, ne mara razprav in dvorjenja. Nagli in nemirni posamezniki, ki ne znajo nadzirati izrečenih besed, zato večkrat delujejo sarkastični. V ljubezni se le redko resnično predajo in vežejo, so večni avanturisti. Ujamejo se z rojenimi februarja, ne pa z rojenimi avgusta.

ROJENI JULIJA

TIP OSEBNOSTI: čustveni, primanjkuje jih žilavosti in vztrajnosti, ko gre za pomembna vprašanja, dobro se izmikajo vplivom drugih ljudi. Občutljivi, mehki in razdražljivi posamezniki, s katerimi se je težko spreti, saj se bodo že na sredini prepira užaljeno umaknili ali začeli jokati. Taktnosti in samozavesti ne premorejo prav veliko. Ujamejo se z rojenimi oktobra, ne pa z rojenimi decembra.

ROJENI AVGUSTA

TIP OSEBNOSTI: spoj pameti in mehkobe, težko sprejemajo navade, so težavni v odnosu, sicer pa strpni in malce hladni. To so posamezniki, ki jih lahko hitro vržemo iz tira, vendar so tudi hitro spet nasmejani. Življenje zajemajo s polno žlico in se na vsakodnevne težave ne ozirajo preveč, saj so sami sebi zadosti. Ujamejo se z rojenimi aprila, ne pa z rojenimi januarja.

ROJENI SEPTEMBRA

TIP OSEBNOSTI: ravnodušni, mehki, naivni, večkrat tudi pretirani perfekcionisti. Duhovno razgibani ljudje, ki v vsaki zadevi zakomplicirajo ali pa razmišljajo, kako bi uvedli spremembe. Zelo pazljivi so v ljubezenskih odnosih in večkrat naporni za okolico. Ujamejo se z rojenimi januarja, ne pa se z rojenimi oktobra.

ROJENI OKTOBRA

TIP OSEBNOSTI: naklonjenost in enostavnost, disperzija interesa in usmerjenost k sebi. Srce in razum sta uravnovešena, kar jih vodi v umirjene odločitve. Imajo mnogo poznanstev, vendar zelo malo pravih prijateljev. Večkrat dvomijo o sebi in svojem uspehu. Ujamejo se z rojenimi marca, ne pa se z rojenimi decembra.

ROJENI NOVEMBRA

TIP OSEBNOSTI: zelo močan značaj, nemogoče je, da spremenijo svoj pogled, energija, vztrajnost pri doseganju ciljev. Njihova bistroumnost jim lahko včasih naredi več škode kot koristi. V vsakih okoliščinah se zaletavajo, ne da bi predhodno razmislili. V ljubezenskih odnosih so njihove zahteve visoke, morda celo previsoke. Ujamejo se z rojenimi julija, ne pa z rojenimi februarja.

ROJENI DECEMBRA

TIP OSEBNOSTI: komunikativne osebe, odločne, s smislom za humor in komunikativne. Odločni ljudje s treznim pogledom na življenje. So vedno nasmejani in sproščeni ter pripravljeni na akcijo. Zvestoba ni ravno njihova najboljša prijateljica, ko pa življenje ponuja toliko priložnosti. Ujamejo se z rojenimi aprila, ne pa se z rojenimi maja.

horoskop.si