Najboljša jutranja rutina za BIKE, DEVICE in KOZOROGE

5. 1. 2022
Deli
Najboljša jutranja rutina za BIKE, DEVICE in KOZOROGE (foto: profimedia)
profimedia

S premišljeno izbiro jutranjih aktivnosti lahko pozitivno vplivamo na dan, ki je pred nami.

Nakateri na budilki desetkrat pritisnejo dremež, preden si zaspano natočijo skodelico kave, medtem ko drugi že ob zori vstanejo iz postelje, prebujeni in pripravljeni na nov dan.

Čeprav je prva ura našega dneva morda že davno pozabljena, ko se poglobimo v vsakodnevne obveznosti, pa lahko način, kako začnemo svoje jutro, pomembno vpliva na to, kako bo potekal naš dan. Razvoj stalne jutranje rutine je zato naložba v naše splošno dobro počutje.

Če ste eno izmed zemeljskih znamenj in želite svoj dan začeti bolj premišljeno, lahko svoj navdih poiščete spodaj...

Bik

Ker ste praktično zemeljsko znamenje, vam hitenje vsekakor ni po volji. Zato vas bo, če dan začnete v miru, to postavilo v dober položaj. Če se boste na jutro začeli pripravljati že prejšnjo noč, boste zmanjšali možnosti, da se zbudite pod stresom ali v stiski s časom. Lahko si pripravite obleke, ki jih boste zjutraj oblekli, hrano, ki si jo boste pripravili, aparat za kavo ali si pripravite čaj ... Vse to vam bo omogočilo, da boste bolj mirno uživali v jutru. Privoščite si dovolj časa, da se popolnoma zbudite in uživate v lagodnem zajtrku, preden se lotite vsakodnevnih obveznosti. Ohranjanje ravnovesja med delom in zasebnim življenjem je ključno za vaše znamenje. Na tak način boste lahko čez dan dosegli veliko več.

Devica

Prizemljeno znamenje device je eno najbolj naravno organiziranih in v rutino usmerjenih astroloških znakov, zato obstaja verjetnost, da že imate svojo trdno jutranjo rutino. Toda vsi občasno potrebujemo ponastavitev, zato razmislite in se prepričajte, da še vedno dajete prednost vsem osnovam, zaradi katerih vaš dan deluje funkcionalno. Verjetno že veste, da vam postiljanje postelje, umivanje zob in topel tuš takoj, ko se zbudite, pomaga prebuditi čist in oster um. Ohranjajte vašo jutranji rutino preprosto in osredotočeno na skrb zase, da lahko porabite več časa za razmišljanje o bolj razburljivih delih dneva. Če poskušate v svojo jutranjo rutino zapakirati preveč nepotrebnih opravil, se lahko vaš um počuti preobremenjen, kar bo nelagodno vplivalo na dan, v katerega vstopate.

Kozorog

Kozorogi so eno najbolj pridnih in delavnih znakov zodiaka, zato vas bo začetek dneva z jasno namero in osredotočenostjo vodil do številnih ciljev. Ključna stvar, ki vam lahko pomaga, je načrtovanje svojih nalog – naredite seznam tega, kar želite doseči in ugotovili boste, da ste lahko še bolj produktivni, hkrati pa za to porabite manj energije. Vsako jutro začnite tako, da na list papirja zapišete vse naloge, ki si jih želite opraviti, jih razvrstite glede na prioritete in določite časovni okvir. Ko boste tako začeli dan, se boste počutili močno in zagnano ter imeli jasno predstavo o tem, na kaj se morate osredotočiti.

Vir: bustle.com