Horoskop: Katera je najboljša lastnost vašega znamenja?

Preberite, kaj je tisto, kar vas dela posebne in zaradi česar se ljudje radi družijo z vami. Preverite tudi, kaj odlikuje določeno osebo, ki jo poznate, sodeč po nebesnem znamenju, v katerem je rojena. Horoskop ni vse, je pa dobra izhodiščna točka za razumevanje delovanja človeka. 

Horoskop: Katera je najboljša lastnost vašega znamenja? (foto: pexels) pexels
11. 11. 2021

Najbolj občudovane lastnosti določenega astrološkega znamenja:

1.  Oven

Ambicioznost!

Ovnom vlada ogenj, kar pomeni, da so strastni, sposobni in vztrajni. Da bi dosegli zastavljen cilj, so pripravljeni narediti vse! Ne verjamejo nakladanju in ne pustijo, da bi jih dvomi in negativna energija drugih ovirali na njihovi poti. Imajo neomajno upanje, ki ga vlivajo vsem okrog sebe. Ljudje jih občudujejo zaradi nalezljive volje do življenja in zagona.

2.  Bik

Potrpežljivost in senzibilnost!

Biki so pogumni in zaupanja vredni. So tudi odlični vodje. Radi uživajo v sadovih življenja. Zaradi svoje odkritosrčnosti in senzibilnosti so odlična družba. Ljudi pa opominjajo, da si večkrat privoščijo čas za stvari, ki jih jim veliko pomenijo oz. da preprosto uživajo.  

3.  Dvojčka

Smisel za humor in inteligenca!

Kar si dvojček vbije v glavo, bo tudi uresničil! Včasih dvojčke težko razumemo, saj je njihova osebnost pogosto spremenljiva, ampak ravno to iz njih naredi odlične pripovedovalce zgodb in vicev. So dobro organizirani in s svojo inteligenco pripomorejo k boljšemu svetu.

4.  Rak

Empatičnost in odličen spomin!

Raki so zelo čuteči in občutljivi. Imajo izreden občutek za podrobnosti in spomin, ki je kot knjiga. Lahko vas tudi po mnogih letih presenetijo z obuditvijo skupnega dogodka, na katerega ste vi že davno tega pozabili. Rake prevevajo močna, globoka čustva, a so kljub svoji ranljivosti sposobni odpuščati, kar je ena izmed najbolj cenjenih kvalitet človeštva.

5.  Lev

Karizmatična in zabavna osebnost!

Levom vlada sonce in veselje delijo vse naokrog! Izžarevajo veselje in pozitivno energijo, zato so kralji zabav in na splošno odlična družba. Redko jih boste videli s kislim obrazom. Odlikuje jih kreativnost in unikaten smisel za humor.

6.  Devica

Občutek za podrobnosti in samonadzor

Device imajo rade stvari urejene, so kraljice natančnosti in nadzora. Znajo se dobro obvladovati; nikoli ne pustijo, da bi njihova negativna čustva izbruhnila na plan in okužila druge. Ne menijo se prav dosti za mnenje okolice, sledijo sebi in s tem navdihujejo vse okrog sebe.

7.  Tehtnica

Diplomacija in šarm 

Tehtnica vas bo začarala, še preden boste prešteli do deset. Z njo se je pravi užitek pogovarjati, saj zna poslušati in tudi svetovati, nikdar pa se ne bo vmešavala v stvari, ki se je ne tičejo. Vedno poskrbi, da je pravici zadoščeno in si želi ustvariti harmonijo povsod, kamor pride. 

8.  Škorpijon

Privlačna nevarnost

Škorpijoni posedujejo neopisljiv šarm in so nadvse strastni ljubimci. Po drugi strani pa znajo svojo moč uporabiti tudi v manj pozitivne namene. Mnogi ljudje se škorpijonov bojijo, saj nikoli ne vedo, kdaj bodo pičili … Običajno imajo zelo prodorne oči. Zelo hitro preberejo vašo osebnost in reagirajo v skladu s svojimi občutki. Zanimajo jih globine in mističnosti, zato z njimi nikakor ne boste imeli površinskih pogovorov.

9.  Strelec

Optimizem

Strelci so zelo priljubljeni; so zabavni sopotniki na potovanjih, iskreni prijatelji, sočutni tolažniki in odlični motivatorji. S svojo pozitivno naravno prinesejo barvitost v še tako mrk pogled. Obenem so tudi globoki misleci, ki si vzamejo čas, da razmislijo, preden spregovorijo.

10.  Kozorog

Modrost in uspešnost

Kozorogi bodo z vami delili najbolj zanimive zgodbe. So zelo ambiciozni, zagnani in pridni, zato jim uspeh ne uide. Posedujejo veliko znanja in izkušnje so jih oblikovale v močne osebnosti. So načelni in razumski. Zanje je vsak dan priložnost za rast in napredek, pri čemer jih nič in nihče ne more ustaviti. 

11.  Vodnar

Poseben pogled na svet in humanitarnost

Vodnarji razmišljajo zelo široko in so globoko povezani s planetom. Radi se borijo za boljši svet, so povezovalci ljudi. Obožujejo inovacije. So posebneži, ki vam s svojimi idejami hitro zlezejo pod kožo. Širijo luč.

12.  Ribi

Neprekosljiva domišljija

Ribi je umetnik, poln unikatnih zgodb. Z njim vam ne bo nikoli dolgčas. Naj vas ne preslepita njegova zmedenost in zasanjanost – je pametnejši, kot izgleda. Vizionar.

Vir: The Mind's Journal

Preberite še: Uničevalec stresa za vaše znamenje

ali pa

Kateri planet vlada vašemu znamenju