To so najtežje stvari glede odnosa z zemeljskim znakom (bik, devica, kozorog)

Najtežje stvari, če ste v odnosu z zemeljskim znamenjem, so... 

To so najtežje stvari glede odnosa z zemeljskim znakom (bik, devica, kozorog) (foto: profimedia) profimedia
21. 4. 2022

Zemeljska znamenja so BIK, DEVICA in KOZOROG. 

Za njih je značilno, da so praktični, stabilni, vzdržljivi, pragmatični, ekonomični, učinkoviti in zanesljivi. Če so za vas pomembne lastnostni pri ljudeh stabilnost in predanost, je lahko zemeljski znak vaš idealen partner. A kot vsi vemo, ima vsak znak dobre in bolj zahtevne vidike. Po mnenju astrologov so tu naštete najtežje stvari glede odnosa z zemeljskim znakom. 

1. So zelo prizemljeni v realnosti

Pa saj so vendar zemeljska znamenja! V tem primeru to pomeni, da dajejo velik poudarek na to, kar vidijo pred seboj. Prizemljenost je vsekakor pomembna, a prevelika vpetost v materialni svet lahko vodi do ozkoglednosti in pomanjkanja domišljije. Velikokrat se zgodi, da so lahko prav zemeljska znamenja najbolj zaprta za duhovne in nevidne svetove, kar jih lahko omeji pri njihovem duhovnem razvoju.

S tem imajo največ težav lahko denimo ribe, ki rade sanjarijo in fantazirajo, zemeljska znamenja pa želijo ves čas realna dejstva in znanstvene dokaze. 

2. Ljubijo rutino

Zemeljska znamenja se najraje držijo rutine in jih zelo zmoti, če stvari ne gredo po planu. Največje izzive v odnosu z zemeljskimi znamenji imajo tisti, ki ljubijo spontanost in avanture. Težko jih je premakniti iz cone udobje v neznano. Radi imajo strukturo in načrte, plavanje s tokom pa jih vznemirja. Ko najdejo udobje, ne vidijo razloga, da bi ga zapuščali. Izziv za druga znamenja je predvsem prepričati zemeljsko znamenje, da obišče nenavadne eksotične kraje, poskusi novo restavracijo, se druži z nepoznanimi ljudmi ipd. 

Še posebej, če ste v odnosu z bikom, je zelo pomembno, da se držite dogovorov. Sprememba plana in odpoved zadnjo minuto ga lahko povsem vrže iz tira. 

3. Pretirani deloholiki

Zemeljsko znamenje je, kot smo že omenjali, izjemno osredotočeno na materialni svet. Zlahka postanejo odvisni od materialnih dobrin in luksuza. Znani so po tem, da so deloholiki. Potrebujejo finančno stabilnost, da se lahko počutijo mirne. Njihova obsesija z materialnim pa tudi pomeni, da so zelo previdni z denarjem. Zlahka pa dajo preveč svoje energijo v delo in zaradi tega zapostavljajo in zanemarjajo svoje odnose. 

Tudi kozorog, ki je najbolj deloholično znamenje, ne bo prenehal trdo delati, ko se zaljubi. A hkrati so lahko izjemno predani partnerji, ki znajo ceniti to, kar imajo.  

4. Počasnost razvijanja odnosov

Zemlja se premika počasi, zato se tudi odnosi z biki, devicami in kozorogi razvijajo v počasnejšem tempu. Vzamejo si veliko časa, da osebo sprva zares spoznajo preden se odločijo za zavezo. Prav zato so ta znamenja najmanj nagnjena k avanturam za eno noč. Običajno ne skačejo iz cveta na cvet in so najmanj nagnjenji k zapeljevanju in flirtanju. So zelo previdni, ko pride do odpiranja srca. Vzamejo si čas za premislek, preden se odločijo se nekomu predati. Izziv za njihove partnerje je torej, da so vztrajni in potrpežljivi. 

Vsakdo ima lastnosti, ki so všečne in manj všečne. Zemeljska znamenja so morda včasih preveč prizemljena in počasna, vendar so stabilna, zvesta in odnose jemljejo zelo resno. 

Prirejeno po: bustle.com

Poglejte si še: Zakaj bi vsakdo moral imeti DEVICO za prijateljico?