Obdobje RIB prinaša več empatije in sočutja ter povečano intuicijo

20. 2. 2023
Deli
Obdobje RIB prinaša več empatije in sočutja ter povečano intuicijo (foto: shutterstock)
shutterstock

Sonce je 18. februarja ob 22.34 uri prešlo v znamenje rib in odprlo vrata v obdobje intenzivnih občutkov ter poglabljanja.

Prihaja občutek, da je življenje več, kot se zdi na prvi pogled. Prebuja se veliko skrivnosti ter tisti vidiki izkušenj, ki presegajo fizični nivo. Združitev toka energije, občutljivosti in domišljije bo pomemben ključ na poti do razvijanja jasnega občutka namena.

Empatija in sočutje povzročata, da se boste lažje povezali ter se poglobili v lasten izvor. Močno zavedanje vam bo podarilo sposobnost, da se soočite s kakršno koli situacijo in se dobro znajdete na vseh področjih, ki vključujejo razumevanje drugih.

Zalotili se boste, da tavate v razsežnostih, ki se jih sami niti ne zavedate. Pretok med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami vam bo omogočil da se izrazite. S povezovanjem s čustvenimi polji drugih pa se lahko preveč oddaljite od sebe. 

Združevanje energij vam bo omogočalo, da se počutite koristne. Prihaja močna naklonjenost abstraktnim oblikam ustvarjalnosti. Vzeti si čas za raziskovanje domišljije bo najboljša izbira. Prav tako vas bo mikalo raziskovanje metafizičnih sfer.

Povečana intuicija bo razkrila veliko o ljudeh in okoliščinah, zato se pripravite na sprejemanje prave resnice, kar zaradi intenzivnih zaznav ne bo lahka naloga. Pridobili boste sposobnost, da ste korak pred drugimi, da lahko predvidevate, kaj potrebujejo drugi in kako se bodo odzvali. 

Žal pa bo poudarjena nezmožnost razlikovanja med intuicijo in željo, kar pomeni, da se lahko zlahka zmedete. Bodite budni in se vprašajte, kdaj si lahko dovolite, da postanete žrtev kakšnega zunanjega vpliva, saj bo igranje vloge žrtve stopilo v ospredje. Ne pozabite pa, da je biti žrtev način prepuščanja občutku nezmožnosti obvladovanja življenja.

Pri zadevah in situacijah, ki jih ne boste sposobni obvladati, se lahko izognete prevzemanju odgovornosti zase. Skušnjava, da bi se izgubili v zasvojenosti, ima lahko velike posledice. Nikar si ne dovolite, da bi vas drugi izčrpali, saj vas lahko v tem primeru  preplavijo čustva, ki blokirajo sposobnost ohranjanja jasnega občutka.

Ustvarjalnost in domišljija stopata v ospredje. Z veseljem boste zaplavali v živahnih energijah fantazije, iskali boste pot da svoj navdih popeljete tja kamor spada. Pritegnilo vas bo vse, kar vsebuje močno vizualno in čustveno komponento.

Preživite v tem obdobju čim več časa v kreativnem iskanju, bodisi skozi lastne ustvarjalne projekte ali pa se povežite v ustvarjalno delo drugih. Skozi domišljijo lahko najdete načine, kako se pomakniti k višjim vibracijam in spoznati svojo podzavest. Čas, ki ga boste preživeli sami s sabo bo ključnega pomena za dobro počutje, prebujanje ustvarjalnosti pa bo odličen način sprostitve. Sanjarjenje ali povezovanje z domišljijo naj bo vaš ponovni zagon in hrana za dušo. 

Ker boste sposobni razumeti vse vidike, ne boste nagnjeni k obsojanju. Namesto tega boste sposobni brezpogojno priskočiti na pomoč. Dobro se boste počutili ko boste opazili, da je vaša energija tista, ki pomirja tudi najbolj razdražene posameznike.

Ker so ribi mistično znamenje, lahko nekateri posamezniki pričakujete močne zdravilne ali jasnovidne sposobnosti. Do duhovne razsežnosti življenja boste gradili poseben odnos. Ko se boste želeli sprostiti ter odtrgati od stresa bo imela najboljši učinek bližina vode, prav tako vas bo notranje umirila meditacija.

Izziv bo najti načine, kako spraviti svoj večdimenzionalni, občutljivi jaz v harmonijo z materialnim svetom, ter si razjasniti, kaj čutite globoko v podzavesti in ohraniti ustrezne meje. Ko ohranite svoj prostor in jasno vidite stvari, lahko postanete samostojen vir ljubezni, navdiha in  modrosti. 

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk