OPOMNIK, ki ga v tem trenutku potrebujete (glede na horoskop)

To so stvari, ki jih morate slišati v tem trenutku. Preverite sporočilo zase. 

OPOMNIK, ki ga v tem trenutku potrebujete (glede na horoskop) (foto: profimedia) profimedia
14. 1. 2023

Oven

Občutki, ki jih čutite v tem trenutku ali obdobju, ne bodo trajali večno. Za vsakim dežjem posije sonce. Še malo zdržite prosim! 

Bik

Zaslužite si biti srečni. Zaslužite si biti ljubljeni. Zapomnite si to. Privoščite si nekaj samo zase - brez občutkov krivde! 

Dvojčka

V vas se skriva več moči, kot si mislite. Prestanete lahko veliko več, kot se vam zdi. Tudi trenutna situacija se bo kmalu pomirila in pokazala bo svoje blagoslove. 

Rak

Vsaka izguba, vsaka srčna bolečina in vsak neuspeh vas pripelje še en korak bližje lepši prihodnosti. Zaupajte, da se stvari izpeljujejo tako, kot se morajo. 

Lev

Ko se vam zdi, da se je zgodilo najhujše in da ste dosegli dno ... si zapomnite, da gre od te točke lahko življenje samo še navzgor. Bodite pogumni, a hkrati ponižni do življenja. 

Devica

Ta trenutek vas morda preizkuša, vendar sami sebi dokazujete, kako močni in samozadostni ste v resnici. Vendar zapomnite si, da vam ni potrebno biti močni ves čas. Včasih potrebujete tudi to, da se sesujete. Namenite čas bolečini in se nato spet vstanite. 

Tehtnica

Končni cilj in dosežek bo vreden vsega truda, ki ga prestajate sedaj. Iz tega bo nastalo nekaj dobrega. Saj že čutite, da se delo na sebi izplača, kajne? 

Škorpijon

Nadaljujte prosim – tudi če se v tem trenutku želite predati in odnehati. Uspelo vam bo, tudi če trenutno dvomite o tem.

Strelec

Večkrat ste že preživeli težke trenutke in situacije. Tudi to boste prebrodili. Na drugi strani se skriva sonce in počasi se že kažejo njegovi žarki, samo opaziti jih morate. 

Kozorog

Nič pomembnega v življenju ni enostavno. Najti sebe je zahtevno - vendar to ne pomeni, da ni vredno. Bodite vztrajni in izkopali se boste iz težav. 

Vodnar

Današnji dan ne bo trajal večno. Kmalu ga bo konec – in jutri je nov dan. Čas za nove začetke. Čas za nova doživetja in nova prijateljstva. Užijte poletje. 

Ribi

Bolj, kot si boste trenutno pustili čutiti bolečino v vašem srcu, lažje boste cenili svojo srečo v prihodnosti, ko bo to za vami.

Vir: thoughtcatalog.com

IN TO je vrh, ki ga morate osvojiti (glede na vaše astrološko znamenje)