Oven: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Uspešno leto, ki je za vami, se bo nadaljevalo tudi v novem letu.

16. 12. 2016

Samozavestni boste glede prihodnosti in se veselili novih izzivov. Nekaj težav boste imeli z odnosi oziroma predvsem s svojimi tekmeci. Utrdite svoj položaj na delovnem mestu in ne podlegajte morebitnim izzivanjem. Načrtovanje in skrbna priprava bo vse leto ključnega pomena za dobre rezultate, zlasti če se lotevate obsežnih projektov doma ali v službi. Čeprav ste običajno spontani, vam letos zaradi močne motivacije rutina ne bo povzročala posebnih težav.

Zima

Januarja boste lepo napredovali in se veselili novih nalog in dosežkov. Februarja se pazite spletk. Če delujete v tekmo­valnem okolju, se lahko znajdete v neprijetni igri, ki jo bo vodil zavisten sodelavec. Imate veliko možnosti za spremembo delovnega mesta in za novo ljubezensko zvezo.

Pomlad

Partnerske težave bodo le trenutne, zato bodite potrpežljivi in ne sprejemajte prenagljenih odločitev glede konca zveze, ki bi jih pozneje obžalovali. Pričakujte kakšen spomladanski izlet ali službeno potovanje. Finančne naložbe se bodo splačale maja, ko je možen tudi večji dobiček.

Poletje

Ustvarjalni boste, igrivi in zadovoljni. Julija je možna nova ljubezen, ki bo hitro postala zelo resna. Avgusta pričakujte nekaj poslovnih nadležnosti. Če v tem času odhajate na potovanje, bodite previdni pri rezervacijah in drugih turističnih storitvah, saj vse ne bo šlo nujno po načrtih.

Jesen

V poslovnih odnosih boste lažje zadihali, izboljšala se bo komunikacija s sodelavci. Bolj pereči bodo družinski odnosi, še posebej s starši. Možen je krajši obisk v bolnišnici, lahko boste zboleli vi ali kdo od svojcev. Če se ukvarjate z ustvarjalnim poklicem, boste zelo uspešni.

Rojeni od 21. do 31. marca

Malce več zatišja bo kot lani, družabno življenje bo nekoliko zamrlo zaradi poklicnih obveznosti. Vse kaže, da se boste povsem predali nekemu projektu, od katerega veliko pričakujete. Po drugi strani je možno, da vas bo okupiral nov ljubezenski odnos, ki vas bo zelo osrečil.

Rojeni od 1. do 10. aprila

Ambiciozni boste. Zadali si boste nove poslovne cilje, a o tem ne govorite preveč. Če vam jih ne bo uspelo uresničiti na trenutnem delovnem mestu, razmislite o novi službi ali o samozaposlitvi. Možno je, da boste preveč časa in energije vlagali v kolega, ki izkorišča vašo pomoč.

Rojeni od 11. do 20. aprila

Pred vami je nepredvidljivo in naporno leto. Čeprav boste počasi že utrujeni od priložnosti in novosti, ki se vam bodo ponujale, se jih splača izkoristiti. Finančna situacija bo polna vzponov in padcev, zato ne zapravljajte po nepotrebnem takrat, ko bo denarnica debelejša kot običajno.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: