Oven: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Pozitiven vpliv planetov se bo nadaljeval tudi v novem letu. Za dobre rezultate in morebitna napredovanja boste pripravljeni trdo garati, optimistični boste in samozavestni.

16. 12. 2016

Januar

Novi projekti vas bodo presenetili, a se boste hitro zbrali in bili kos zahtevni situaciji. Dobili boste pomoč. Zaupajte vase tudi takrat, ko ste deležni nepotrebnih kritik. V ljubezni bodite čim iskrenejši.

Februar

Imeli boste več energije, dobre volje boste. Finančni nasvet vam bo zelo prav prišel, zato zaprosite zanj. Bolj družabni boste in pripravljeni pomagati prijatelju. Ljubezen trka na vaša vrata, zato jih odprite.

Marec

Vse možnosti imate za službeni uspeh in izboljšanje finančne situacije. Če študirate, je zdaj pravi čas, da se lotite dela. V ljubezni ne čakajte, da druga oseba naredi prvi korak. Bodite odločni in pogumni.

April

Preveč zapravljivi boste, neki nakup bi lahko zelo obžalovali. Če se boste znašli v moralni dilemi, poskrbite, da boste ravnali iskreno in pošteno. V drugi polovici meseca bo ljubezenska zveza lepo napredovala.

Maj

To je odlično obdobje za izpite in druge vrste dokazovanja. Vrstili se bodo službeni sestanki, jasno povejte svoje zamisli in pričakujte dodatne odgovornosti. Čas je primeren za krajši oddih ali vsaj izlet.

Junij

Pričakujte kaotično obdobje, polno sprememb, ko ne boste imeli vsega pod nadzorom. Možno poslovno potovanje. Svojci vas pogrešajo, zato se doma bolj angažirajte, sicer bodo na vas začeli leteti očitki.

Julij

Bolj igrivi boste in spontani, več časa boste preživeli z družino. Morda se boste v tem času odpravili na počitnice ali se odločili za prenovo doma. Razna domača popravila so nujna, zato ne odlašajte z njimi.

Avgust

Izogibajte se birokratskim opravkom in poslovnim odločitvam. Če greste na dopust v drugi polovici avgusta, trikrat preverite rezervacije, pazite na svoje stvari in se pripravite na možne nenapovedane težave.

September

Motivirani se boste vrnili za delovno mizo. Delovna rutina vam bo ustrezala, a jo razbijte s sproščenim preživljanjem prostega časa v krogu družine. Možna je menjava službe ali pridobitev novega sodelavca.

Oktober

V ospredju bodo poslovni odnosi. Možna so pogajanja glede novih projektov. Ostanite mirni in diplomatski. V ljubezni se obetajo novi začetki ali spremembe. Ne bojte se novih odgovornosti, povezanih s tem.

November

Pri novih nalogah vam bodo močno prav prišle pretekle izkušnje, zato je panika odveč. Če študirate, boste imeli veliko stika z enim izmed profesorjev. Možen odhod v tujino, ki bo zelo dobro vplival na vas.

December

Stiki s tujimi partnerji bodo naleteli na ovire. Če se odpravljate na potovanje, bodite previdni glede zamud in napačnih informacij. Pričakujte več stikov s starši ali starimi starši, ki bodo potrebovali pomoč.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: