Oven: Mini horoskop 2018 za vsak letni čas posebej

Vpliv Urana, ki je sedem let potoval po vašem znamenju in vas silil k spremembam in napredku, se počasi zmanjšuje. 

Oven: Mini horoskop 2018 za vsak letni čas posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 11. 2017

V naslednjih dveh letih ga bodo čutili predvsem predstavniki tretje dekade tega znamenja, medtem ko se bo življenje drugih ovnov malce umirilo. Pričakujte več izzivov na področju kariere, saj se boste pod okriljem Saturna v Kozorogu očitno morali še marsičesa naučiti, zato da bi dosegli svoj optimum na poklicnem področju oziroma bili uspešni v svoji karieri. Bodite odprti in ne vztrajajte trmasto zgolj pri svojem.

Saturn v Kozorogu vam prinaša nove priložnosti na poklicnem področju, z njimi pa tudi ovire. Morda boste ambicioznejši kot običajno in se boste želeli povzpeti po družbeni lestvici, toda za to boste morali pokazati veliko mero potrpežljivosti in razumevanja. Ste pripravljeni malce pozabiti na svoj tekmovalni značaj in se zavzeti tudi za druge? Sodelovanje z drugimi bo ključno, zato začnite počasi okrog sebe zbirati podpornike, ki vam bodo pomagali doseči želeni cilj. Večjo pozornost boste namenili tudi financam oziroma nepremičninam. Možno je, da se boste na vrat na nos znašli v manjši finančni krizi ali pa vas bodo okoliščine prisilile v selitev oziroma nakup nepremičnine. Okoliščine se bodo hitro spreminjale, zato bodite previdni. V poletnih mesecih bodite še posebej previdni, da se ne boste po nepotrebnem zapletali v spore s kolegi, oktobra in novembra pa vam priporočamo več taktnosti v družinskem krogu.

Zima

Čas bo ugoden za dokončanje nalog, ki se že dolgo vlečejo, saj boste imeli več energije in potrpežljivosti za to. Možno je službeno potovanje ali dodatno izobraževanje. Če študirate, boste v tem obdobju res zagrizli v študijsko delo. Morda se vam obeta večje izplačilo, dediščina ali kakšna druga finančna injekcija.

Pomlad

Marec bo z Venero v vašem znamenju veliko lepši. Počutili se boste samozavestno in pripravljeni boste na nove ljubezenske izzive. Pri službenih obveznostih bodite previdnejši predvsem aprila, ko boste nagnjeni k površnosti. Pazite tudi pri komunikaciji z nadrejenimi, saj bi se zlahka lahko zapletli v prepir.

Poletje

Bolj igrivi boste, v tem času lahko spoznate osebo, s katero boste razvili trajno prijateljstvo ali ljubezensko partnerstvo. Ljubezenski odnos bo v tem času zelo pomemben, več časa bosta preživela skupaj. V službi boste naleteli na določene ovire, najverjetneje v podobi zoprnega sodelavca ali šefa. Ostanite mirni.

Jesen

Od sredine novembra je odličen čas za potovanja in nove študijske izzive. Intimna partnerstva bodo precej naporna, morda celo zaradi vas in vašega ljubosumja. Potrebovali boste veliko pozornosti, a nikar ne podlegajte samopomilovanju. Poudarek bo tudi na družini in morebitni dediščini.


Rojeni od 21. do 31. marca

V ospredju bo predvsem finančna situacija, ki bo od vas zahtevala veliko prilagodljivosti. Lahko se zgodi, da si boste morali sposoditi veliko denarja, kar vas ne bo vese­lilo. Stisnite zobe in naredite, kar morate. Razmišljajte dolgoročno. Pazite na zdravje, saj vas lahko stres pahne v bolezen.

Rojeni od 1. do 10. aprila

Intimno partnerstvo bo precej naporno, morali se boste veliko prilagajati. Če čutite, da vas ljubljena oseba utesnjuje in pos­tavlja omejitve, razmislite, ali se vam splača nadaljevati razmerje. Možnosti za novo ljubezen bo pod okriljem Jupitra zelo veliko. Možna je služba v tujini.

Rojeni od 11. do 20. aprila

Vse kaže, da je pred vami pestro leto, polno presenečenj in nenadnih dogodkov, na katere se boste morali hitro odzvati. Če se bojujete z odvečno težo, bo to odličen čas za spremembo življenjskega stila. Možno je daljše potovanje, ki bo razširilo vaša obzorja in vas napotilo po poti spremembe.


Pripravila: Marta Pirnar Tittle

Preberite še: