Oven: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Pomembna bo predvsem zbranost. Bolj boste osredotočeni na to, kar želite, lažje boste ostali motivirani in predani delu. Vztrajajte tudi takrat, ko boste že skoraj obupali.

Oven: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 12. 2017

Januar

Pred vami je dober mesec, še posebej za ljubezenske zveze. Nova intimna partnerstva bodo lepo napredovala, zadovoljni boste sami s seboj. Ljubezen na delovnem mestu ni izključena. Možno potovanje.

Februar

Lepo boste napredovali, veliko se boste ukvarjali z drugimi. Doma boste pomagali nekomu v stiski, v službi pa se boste lotili skupinskih projektov. Zdaj je čas, da na svojo stran pridobite nadrejene.

Marec

Osredotočite se nase in na svoje želje. Če se poklicno oddaljujete od svojih želja in ciljev, je zdaj čas, da se znova napotite po pravi poti. Nasvet boste najbrž dobili tam, kjer ga najmanj pričakujete.

April

Finančne naložbe se ne bodo splačale, tudi večje nakupe odsvetujemo, saj bi po nepotrebnem lahko zapravili več, kot bi bilo treba. V službi se bo vse odvijalo počasi, tudi vi ne boste v najboljši formi.

Maj

Več priložnosti bo za finančne mahinacije in večji zaslužek. Če iščete novo službo, boste imeli zdaj priložnost, da jo najdete. Dobre možnosti za službene poti, prav tako za sklepanje novih pogodb.

Junij

Stiki s sodelavci bodo intenzivni, delo pri projektih bo pozitivno. Večje naloge dokončajte še pred koncem meseca. Popazite na zdravje, možni so prehladi in prebavne motnje. V ljubezni boste uspešni.

Julij

Nepotrpežljivi boste, saj bo delo zastalo. Skupinski projekti bodo naleteli na določene ovire. Možni so spori s prijatelji. Čeprav vam ni do tega, prisluhnite nasvetu kolega. Raje pojdite čim prej na dopust.

Avgust

Tudi ta mesec bo idealen za dopust ali pa vsaj, da preživite več časa s svojo družino ali partnerjem. Prepustite se uživanju in vsaj do sredine avgusta ne mislite na delo. Konec meseca boste ustvarjalnejši.

September

Spet boste zagrizli v delo, motivirani boste za nove projekte in sodelovanja. Zelo uspešni boste. Če ste samski, boste imeli novo priložnost za ljubezenski odnos, a nikar ne prehitevajte dogodkov.

Oktober

Zdaj je čas, da očarate svoje nadrejene ali pa nekoga, ki lahko pozitivno vpliva na vaše napredovanje. Če vam ni do politike, vsaj poskrbite, da bo vaše dobro opravljeno delo govorilo samo zase.

November

V prvi polovici meseca dokončajte vse zahtevnejše naloge, saj vam bo pozneje primanjkovalo energije pa tudi volje. V ljubezni ne obupujte zaradi nekaj prepirov. Še je čas, da zakrpate razpoke v odnosu.

December

Ne silite z glavo skozi zid, saj ni nujno, da vse delo postorite pred prazniki. Prepustite se veselemu decembru in se s ponosom ozrite na svoje dosežke. Morda vse ni idealno, a napredek bo izjemen.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: