Oven: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

V sebi boste našli več miru, zato boste previdnejši in predanejši svojemu delu. Na dan bo prišla predvsem vaša odgovorna narava. Mlajši ovni boste v tem letu močno odrasli.

Oven: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Dobro veste, da je prišel čas za spremembe, tako v osebnem kot službenem življenju. Zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Zavlačevanje bi vas lahko pahnilo v obup in depresijo. Verjemite vase in vztrajajte.

Februar

V ljubezni pokažite več zanimanja za partnerja in s tem poskrbite za zaupnejši in konstruktivnejši odnos. Če ste samski, se ne izmikajte osebi, ki od vas zahteva pojasnilo glede vaše izmuzljivosti.

Marec

Ne boste najbolje razpoloženi, veliko boste tuhtali in premlevali o svojih napakah in slabih odločitvah. Bodite potrpežljivejši do sebe in drugih. Zapravljivi boste ali pa boste imeli povečan apetit.

April

Na začetku meseca pričakujte zatišje. Čustvenejši boste kot običajno in željni medčloveške topline. Od sredine aprila boste družabnejši in očarljivejši, zato pričakujte več dogajanja v ljubezni.

Maj

Dobro se boste počutili in samozavestneje opozorili nase tako v službi kot v družbi. Imeli boste več energije za delo. Dobro kaže službenim potem, izletom, predavanjem in izpitom.

Junij

Bolj izčrpani boste in več časa boste potrebovali za dokončanje stvari. V službi ne bo šlo vse po načrtih, a zato ne izgubite živcev. Ne pozabite, da se lahko zanesete tudi na svoje sodelavce.

Julij

Če se niste odpravili že junija, vam toplo priporočamo, da se zdaj odpravite na dopust. Čas ni primeren za nove začetke. Osredotočite se nase in na svoje telo, privoščite mu več gibanja in manj stresa.

Avgust

Sproščeni boste in zadovoljni sami s seboj. Od sredine avgusta se lahko posvetite novim poslovnim projektom ali študijskim načrtom. V partnerstvo boste vnesli več romantike in igrivosti.

September

Poudarek bo na službenih tegobah. Ključno bo sodelovanje z drugimi, zato se prilagodite mnenju večine in izpolnite svoj del obveznosti. Ne dovolite, da vam vaša trma prekriža načrte za napredovanje.

Oktober

Osredotočili se boste na osebno ali poslovno partnerstvo. Morda se boste odločili za samostojno poslovno pot in iskali pomočnike ali pa si boste vzeli več časa za ljubezensko razmerje.

November

Žrli vas bodo neizpolnjeni načrti ali obljube. Bolj se boste začeli zavedati svojih odgovornosti in poskusili popraviti napake iz preteklosti. Izogibaj­te se večjim finančnim naložbam in samopomilovanju.

December

Prebudile se bodo vaše skrite ambicije. Morda boste dobili priložnost za napredovanje ali pa se obeta začetek novega projekta. Imate vse možnosti, da leto končate pozitivno in zadovoljno.

Preberite še: