Oven: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Izzivalni položaji Plutona, Saturna in Jupitra vam bodo na pot prinesli nekaj nepredvidljivih izzivov. Kakršnekoli osebne, poklicne ali druge načrte ali želje že imate za prihodnje leto, bodite pripravljeni na to, da jih boste morali malce prirediti ali pa kar prečrtati.

Oven: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Tisto, kar vam je morda že obljubljeno, ali pa nekaj, kar se vam zdi tako rekoč že opravljeno ali dokončano, se bo najbrž zavleklo ali pa se ne bo razpletlo tako, kot ste pričakovali. Bodite prilagodljivi in se ves čas zavedajte, da je vsaka stvar za nekaj dobra, čeprav se sprva ne zdi tako.

Zima

Začetek leta bo dober. Zavihali boste rokavi in pričakovali najboljše. Hitro boste opazili, da boste pri zastavljenih projektih potrebovali več pomoči. Strah, da boste zato izgubili svojo neodvisnost, je odveč. Sredi februarja si vzemite čas za premislek o prihodnosti. Z glavo skozi zid ne bo šlo, zato iščite možne rešitve.

Pomlad

Lažje boste napredovali. Rojeni v prvi dekadi boste pod okriljem mentorja ali neke osebe, ki vam želi dobro, napredovali boste na področju, ki vam veliko pomeni. V drugi polovici pomladi se osredotočite na dodatna izobraževanja in družinske obveznosti. Če ste samski, pričakujte romantično srečanje.

Poletje

Julija in avgusta boste polni energije in pozitivno naravnani. Samozavestni boste in bolj pripravljeni na nove izzive. Dobro kaže poklicnim obveznostim, ljubezenskim srečanjem, počitnicam. Imeli boste dovolj volje in energije, da dokončate določene obveznosti, ki bi se pozneje lahko zavlekle.

Jesen

Naporno obdobje bo polno pomislekov, dvomov in neodločnosti. Morda vas bo nekdo razočaral ali pa boste imeli občutek, da ste vi nekoga pustili na cedilu. Ne sprejemajte večjih odločitev, zlasti ne pod prisilo. Sprijaznite se z danimi okoliščinami in jih ne spreminjajte na silo.


V vsakem primeru se pripravite na možne nepričakovane ovire in dogodke, ki vas bodo, če ne bo šlo drugače, prisilili, da nekoliko uravnate pot, ki ste si jo začrtali. Če ste se zapičili v neki cilj, ki morda ni najboljši za vas, ga boste težko dosegli ali pa boste nazadnje uvideli, da ste naredili napako. Lahko pa, da ste premalo ambiciozni in ste sposobni narediti in doseči veliko več, kot ste si zadali. Tudi v tem primeru vam bodo planeti navrgli nekaj pomenljivih sporočil, ki se jim splača prisluhniti in se po njih ravnati. Morda bodo ta prišla v podobi določenih ljudi, ki vam bodo poskušali pomagati, ali vas ovirali, ali pa bodo nenadni dogodki poskrbeli, da se boste morali prilagajati in iskati drugačne poti. Nov študij, služba ali delovno mesto, sprememba poklica ali projekta, konec razmerij ali poslovnih partnerstev – vse to so možne posledice, ki vam jih prinaša novo leto.

Rojeni od 21. do 31. marca

Pričakujte več dogajanja na finančnem področju, kar lahko dobro ali slabo vpliva na vaš bančni račun, odvisno od vaših okoliščin. Možno je, da boste imeli priložnost za neki večji nakup, zaradi katerega se boste morali zadolžiti. Možna je korenita sprememba življenjskega stila ali videza.

Rojeni od 1. do 10. aprila

Na delovnem mestu ohranite mirno kri in se osredotočite na vsak dan posebej. Pretirano razmišljanje o tem, kaj bo, vas lahko hitro pahne v še večji stres, zato za zdaj omejite svoje ambicije. Možna je nova ljubezenska zveza, a bodite previdni in ne hitite z obljubami in idealiziranjem.

Rojeni od 11. do 20. aprila

Poudarjeni bodo odnosi z nadrejenimi in drugimi pomembnimi ljudmi. Osredotočite se na konstruktivno sodelovanje. Možno je tudi, da boste prevzeli nove odgovornosti ali se znašli v nadrejenem položaju. Če se soočate z ustvarjalno blokado, si vzemite več časa za predah.


Preberite še: