Oven: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Letos bo pomembno vzpostaviti ravnovesje med vašimi željami in resničnostjo. Morda so vaši cilji preveč ambiciozni ali pa morda podcenjujete svoje sposobnosti.

Oven: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Po novem letu se čim prej lotite dela in izkoristite pozitivno obdobje. Posvetite se izpitom in raznim projektom, saj boste motivirani in pripravljeni na tesna sodelovanja. Tujini dobro kaže.

Februar

Odnos z nekom, ki je pomemben za vaš napredek, ne bo najboljši. Ne umikajte se, priznajte morebitne napake in se postavite zase. Več sreče bo v ljubezni. Samskim se obeta zmenek.

Marec

Zapravljivi boste in optimistični. Za nove načrte si boste vzeli veliko časa, morda preveč. Če študirate, boste zadovoljni s svojim napredkom. V službi ne tekmujte z drugimi, osredotočite se nase.

April

Dobre volje boste. Nekdo vam bo z nepričakovanim nasvetom v veliko pomoč, zato se zanesite na njihovo presojo. Dodatnim izobraževanjem in poslovnim potovanjem zelo dobro kaže.

Maj

Družabni boste in razigrani. Če ste sveže zaljubljeni, ne hitite z odločitvami. Vzemite si več časa za uživanje v dvoje. Finančne dogovore sklenite do sredine meseca, saj se lahko pozneje zaplete.

Junij

Zelo zaposleni boste in pod stresom, manj časa boste imeli zase in za svoje bližnje. Izogibajte se težavnim osebnim in poklicnim pogovorom ter večjim odločitvam. Previdno v prometu in pri fizičnih aktivnostih.

Julij

Energični boste, dobre volje in uspešni. Čas je primeren za kakršnekoli podvige, predvsem za dokončanje projektov, ki so prej stagnirali. Tudi v ljubezni pričakujte pozitivne spremembe in romantične trenutke.

Avgust

Samozavestni boste in motivirani za spremembe. Težavne odločitve in naloge boste v tem času veliko lažje opravljali. Če ste prej odlašali s pomembnim partnerskim pogovorom, je zdaj pravi čas za to.

September

Izčrpani boste, zato se malce umirite in si napolnite baterije. Premislite o novih nalogah in o tem, katere so res pomembne in s katerimi se splača počakati. Izogibajte se ljudi, ki vam gredo na živce.

Oktober

Pričakujte nekaj zapletov, zamud in zaostankov, ki vam bodo nekoliko pomešali štrene. Prilagodite se nastalim okoliščinam in se osredotočite na najnujnejše opravke. Prepiri ne bodo ničesar rešili.

November

Od sredine meseca se bo počutje izboljšalo. Lažje boste opravljali službene naloge, znebili se boste določene skrbi. Vzemite si čas zase in za družino, pojdite na izlet ali si omislite skupno aktivnost.

December

Konec leta boste optimistični in polni energije. Lahko se boste odpravili na potovanje ali pa se posvetili študiju in poskušali opraviti čim več obveznosti pred koncem novega leta. Uspešni boste.


Preberite še: