Oven: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

30. 11. 2020
Deli
Oven: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Leto 2021 bo za vas plodno, saj bodo izginile blokade in frustracije, ki ste jih doživljali. Imeli boste možnost izvesti spremembe. Čeprav bo veliko skrivnosti, vas bo Venera vodila v osebni napredek. Ko se bo pojavil občutek, da se rušijo tla pod nogami, ne obupajte, saj bodo vse te situacije le vaše dolgoročne lekcije.

Januar

Jupiter in Saturn v znamenju vodnarja bosta omogočila več neodvisnosti in želje po tem, da se odtrgate od zastarelih vzorcev. Nove usmeritve bodo najprej delovale tvegane, nato se boste zlili z njihovimi vibracijami. Zadnji dnevni v mesecu bodo malce obremenilni.

Februar

V februarskih dneh vam bo še kako všeč vpliv Venere v znamenju vodnarja, ki prinaša nekaj zanimivih in hkrati strastnih naključij. Všeč vam bo spontanost, ki jo boste začutili ob določeni osebi, čeprav bo morda prepovedana. Zadnje dni v mesecu pazite na zdravje.

Marec

V prvi polovici marca se boste posvečali predvsem čustvom in temu, da si na tem področju zgradite stabilno celoto. V drugi polovici marca bodite na področju dela in izobraževanj bolj pozorni, saj se vas bo dotikal vpliv Merkurja v znamenju rib. Nikar ne bodite ljubosumni.

April

Pozitivne misli in dejanja bodo nekaj vsakdanjega. Godila vam bo energija Marsa v znamenju dvojčkov. Razigranost in radovednost, ki se bosta prepletali, bosta popestrili še tako turoben dan. Ljubezen bo v ozadju, vendar se z njo tudi ne boste preveč obremenjevali.

Maj

V prvi polovici maja vam Sonce v biku podarja vztrajnost in motivacijo. Nič vam ne bo težko in lažje se boste poglobili v situacije. Dobra odskočna deska za prihodnje odločitve, zato se ji nikar ne izognite. Kovali boste drzne načrte, vendar raje hitite počasi.

Junij

V sredini meseca junija bo Mars v levu tisti, ki vas bo prepričal, da se v določeni situaciji borite do konca in si izborite prednost. Zagotovo boste bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v zadnjih dneh junija nujno potrebna.

Julij

V sredini julija bosta Venera in Mars v levu preprečila, da bi bili žalostni ali slabe volje. Ne glede na situacije, ki se vam bodo vrstile, boste znali poiskati ključ optimizma in z njim odkleniti tudi vrata tistih, ki so vam resnično pri srcu. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

Avgust

V avgust se boste podali polni domislic, ki pa jih lahko sredi meseca Merkur, Venera in Mars v znamenju device s svojo hladno energijo ustavijo. Težko bo, vendar boste znali vse skupaj popeljati tudi višje ter se soočiti z napakami in strahovi.

September

V prvi polovici septembra se boste podajali v pomembne poslovne in finančne zgodbe ter poskušali napredovati. V sredini meseca, ko se Mars zavihti v znamenje tehtnice, bodite pripravljeni na razne dogodke, povezane s področjem čustev.

Oktober

Sonce, Merkur in Mars v znamenju tehtnice vas bodo pomirili. Vaša jeza bo ugasnila, pripravljeni boste na kompromise. Nasmejali se boste svojim napakam in se brez občutka slabe vesti zazrli v prihodnost, od katere boste pričakovali presenečenja.

November

Dnevi bodo zanimivi kljub vremenu, ki vam ne ustreza, tudi igrivi. Navdih bo prihajal spontano in znali ga boste udejanjiti v praktičnem smislu. Uganke so lahko resnica, rešene in razkrite, vendar vse skupaj prinaša več stabilnosti v prihodnjem obdobju.

December

December ne bo najbolj enostaven, še posebej na čustvenem področju, kjer se vam lahko v notranjosti pojavijo čudna vprašanja. Odgovori vas lahko prestrašijo, vendar jih nikar ne prenehajte iskati, saj vas lahko popeljejo k boljšim rešitvam.


Preberite še:  

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode