Oven: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

Leto 2021 bo za vas plodno, saj bodo izginile blokade in frustracije, ki ste jih doživljali. Imeli boste možnost izvesti spremembe. Čeprav bo veliko skrivnosti, vas bo Venera vodila v osebni napredek. Ko se bo pojavil občutek, da se rušijo tla pod nogami, ne obupajte, saj bodo vse te situacije le vaše dolgoročne lekcije.

Oven: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2020

Januar

Jupiter in Saturn v znamenju vodnarja bosta omogočila več neodvisnosti in želje po tem, da se odtrgate od zastarelih vzorcev. Nove usmeritve bodo najprej delovale tvegane, nato se boste zlili z njihovimi vibracijami. Zadnji dnevni v mesecu bodo malce obremenilni.

Februar

V februarskih dneh vam bo še kako všeč vpliv Venere v znamenju vodnarja, ki prinaša nekaj zanimivih in hkrati strastnih naključij. Všeč vam bo spontanost, ki jo boste začutili ob določeni osebi, čeprav bo morda prepovedana. Zadnje dni v mesecu pazite na zdravje.

Marec

V prvi polovici marca se boste posvečali predvsem čustvom in temu, da si na tem področju zgradite stabilno celoto. V drugi polovici marca bodite na področju dela in izobraževanj bolj pozorni, saj se vas bo dotikal vpliv Merkurja v znamenju rib. Nikar ne bodite ljubosumni.

April

Pozitivne misli in dejanja bodo nekaj vsakdanjega. Godila vam bo energija Marsa v znamenju dvojčkov. Razigranost in radovednost, ki se bosta prepletali, bosta popestrili še tako turoben dan. Ljubezen bo v ozadju, vendar se z njo tudi ne boste preveč obremenjevali.

Maj

V prvi polovici maja vam Sonce v biku podarja vztrajnost in motivacijo. Nič vam ne bo težko in lažje se boste poglobili v situacije. Dobra odskočna deska za prihodnje odločitve, zato se ji nikar ne izognite. Kovali boste drzne načrte, vendar raje hitite počasi.

Junij

V sredini meseca junija bo Mars v levu tisti, ki vas bo prepričal, da se v določeni situaciji borite do konca in si izborite prednost. Zagotovo boste bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v zadnjih dneh junija nujno potrebna.

Julij

V sredini julija bosta Venera in Mars v levu preprečila, da bi bili žalostni ali slabe volje. Ne glede na situacije, ki se vam bodo vrstile, boste znali poiskati ključ optimizma in z njim odkleniti tudi vrata tistih, ki so vam resnično pri srcu. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

Avgust

V avgust se boste podali polni domislic, ki pa jih lahko sredi meseca Merkur, Venera in Mars v znamenju device s svojo hladno energijo ustavijo. Težko bo, vendar boste znali vse skupaj popeljati tudi višje ter se soočiti z napakami in strahovi.

September

V prvi polovici septembra se boste podajali v pomembne poslovne in finančne zgodbe ter poskušali napredovati. V sredini meseca, ko se Mars zavihti v znamenje tehtnice, bodite pripravljeni na razne dogodke, povezane s področjem čustev.

Oktober

Sonce, Merkur in Mars v znamenju tehtnice vas bodo pomirili. Vaša jeza bo ugasnila, pripravljeni boste na kompromise. Nasmejali se boste svojim napakam in se brez občutka slabe vesti zazrli v prihodnost, od katere boste pričakovali presenečenja.

November

Dnevi bodo zanimivi kljub vremenu, ki vam ne ustreza, tudi igrivi. Navdih bo prihajal spontano in znali ga boste udejanjiti v praktičnem smislu. Uganke so lahko resnica, rešene in razkrite, vendar vse skupaj prinaša več stabilnosti v prihodnjem obdobju.

December

December ne bo najbolj enostaven, še posebej na čustvenem področju, kjer se vam lahko v notranjosti pojavijo čudna vprašanja. Odgovori vas lahko prestrašijo, vendar jih nikar ne prenehajte iskati, saj vas lahko popeljejo k boljšim rešitvam.


Preberite še: