Oven: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Happy young little blonde woman sits in huge pink flower lotus on water. Fantasy artistic photo. Beautiful girl in a fairy tale lake. Girl Thumbelina. Image Goddess of nature in blue mystic river fog (foto: Shutterstock Shutterstock) Shutterstock Shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Na začetku januarja vas bo vpliv retrogradne Venere v znamenju kozoroga popolnoma ohladil na področju čustev ter ustavil kreativnost na področju kariere. Ne bojte se, saj boste znali hitro poiskati rešitev in se iz vsega skupaj tudi nekaj naučiti. Veliko vam bodo pomenile drobne malenkosti in tople besede iskrene osebe, s katero si boste želeli biti še bližje.

FEBRUAR

Občutek, da se je vse skupaj začelo premikati, bo vse bolj očiten. Prihajajo nove stvari, naj vas ne prestrašijo, raje verjemite vanje in zakorakajte v nekaj večjega. Majhne drobne malenkosti, hišni ljubljenčki, dobra glasba, to bo za vas prava sprostitev v hladnih dneh, saj se boste najraje zadrževali v toplem domačem okolju, obdani s tistimi, ki jih imate radi.

MAREC

Sonce v znamenju rib prebuja čustva, vleklo vas bo v odkrivanje globine, kar lahko marsikoga preseneti. Želeli se boste pogovarjati, soočati ter pridobiti odgovore na svoja vprašanja. Odnosi na delovnem mestu se lahko zapletejo, saj boste zelo občutljivi za vsako pripombo. Tudi če bo dobronamerna, jo boste vi zaznavali kot kritiko ali napad.

APRIL

Vaš mesec - tisti z največ lepimi komplimenti, dobro energijo, budnim očesom in jasnim umom, ki hrepeni po novih priložnostih. Pripravljeni boste na vse, na trdo delo, prilagajanje, odrekanje, vse, samo da bi se usmerili na pravo pot, ki vodi do boljšega položaja ali napredka. Bodite previdni med vožnjo ter pri zahtevnih opravilih, saj boste kljub dobri volji zelo zaletavi. Zdravje vam bo dobro služilo, znali boste poskrbeti zase ter za dovolj gibanja, ki bo vaša sprostitev in hkrati hrana za dušo.

MAJ

Zavedati se boste začeli, da so določeni ljudje neiskreni ter da morda nekaj prikrivajo, kar lahko v vas sproži jezo. Nazaj vas bo držala trma, ki jo bo okrepil vpliv Sonca v znamenju bika. Spoznali boste, da bi včasih bilo dobro biti le opazovalec, ne pa vodja, ki ima glavno vlogo. Prav tako boste dobili lekcijo, ki ste jo verjetno že slišali: tudi počasi se daleč pride.

JUNIJ

Zabavne misli, ki se bodo prepletale, morda ne bodo udejanjene, vendar vas bodo rešile pred napadi slabe volje, ki jih bodo povzročili zapleti v odnosih, tako ljubezenskih, družinskih kot službenih. Več ljudi se umika, dobili boste občutek, da niso več na vaši strani. Vse skupaj boste nekako sprejeli ter spoznali, da vas to niti ne obremenjuje preveč, saj vse bolj potrebujete svoj mir.

JULIJ

Razveselili se boste novice ali informacije, ki bo prebudila tople občutke v vas. Nikar si ne očitajte, da nečesa niste dovolj dobro storili, saj se vam bo trud obrestoval v poznejših mesecih. V ljubezenskih odnosih se ne bojte resnice, naj bo vaša zaščitnica v dobrem in slabem. Vsaka majhna ali velika laž bi vas lahko zelo drago stala in pokvarila odnos. V zadnjih dneh julija prinaša Sonce v znamenju leva nagrado ali nepričakovan denar.

AVGUST

Ne dovolite si, da bi odnos, ki se krha in v katerem ste nemočni, obremenil vaše misli do te mere, da ne boste mogli več sproščeno delovati. Področje dela bo od vas zahtevalo zbran pristop in samozavest, zato si ne dovolite, da bi se zbegali in v mislih odtavali. Želeli boste prisluhniti, vendar vas bodo ljudje, ki preveč na dolgo razlagajo in filozofirajo, močno zmotili. Tako močno, da jim boste sposobni to direktno povedati.

SEPTEMBER

Pravi pristop, obarvan z očarljivostjo ter ravno pravim egom, bo tisti, ki bo samskim ovnom omogočil preboj na področju čustev. Zasijali boste ter pustili vse slabe spomine, povezane s čustvi, ter preteklost daleč za sabo. Vezani boste najbolj zadovoljni, ko vas bo ljubljena oseba opomnila, kako hvaležna vam je za določeno podporo. Pričakovali boste več strasti, v zameno boste ponujali nežnost, ki sicer ni v vaši domeni.

OKTOBER

Zavedati se boste začeli, da je srečo in obilje treba deliti, zato boste v oktobrskih dneh tudi zaradi energije Sonca v tehtnici zelo radodarni. Osrečila vas bo hvaležnost drugih in le tako si lahko obetate umirjen mesec, brez ovnovih napadov in jeznih izbruhov. Našli boste pravo smer, ki vam bo v tem trenutku ponudila najpomembnejšo rešitev, to je seveda notranja umiritev ter posledično tudi stabilizacija.

NOVEMBER

Približali se boste pravim odločitvam, vendar boste kljub temu še raztreseni in negotovi. Dvomili boste predvsem o tem, kaj vam lahko dolgoročna sprememba v bistvu ponuja. Spraševali se boste tudi, ali je vredno tvegati, ko pa trenutno niti niste nezadovoljni. S tem razmišljanjem boste vi, ki ste običajno kralj sprememb, presenetili tako sebe kot tudi tiste, ki so vam blizu. Morda pa je čas za velike spremembe.

DECEMBER

Zaključevanja bodo vključevala predvsem budno analiziranje poslovne ter finančne situacije. Bolj zreli in še bolj prepričani o svojih talentih boste z veseljem skočili naprej, ne da bi se ozirali nazaj. Pazite na zdravje in počutje, saj boste plačali ceno za prehitro in preveč impulzivno delovanje, ki ga sicer zagovarjate in vam v kakšni situaciji večkrat pride prav.


Preberite še: