Oven: Veliki letni horoskop 2018

Jupiter v Škorpijonu v vaši hiši intime bo povečal vašo spolno slo in željo po uživanju. Zahrepeneli boste po enakovrednem in harmoničnem partnerstvu, zato lahko močno izboljšate partnerski odnos.

Oven: Veliki letni horoskop 2018 (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 12. 2017

Ljubezen

Če ste samski, vas bo močnejša želja po mesenih užitkih silila k aktivnemu iskanju novega partnerja. Že januarja boste začutili povečan libido in se odpravili na osvajalski pohod. Bolj kot kvantiteta pa bo tokrat pomembna kvaliteta, zato si boste prizadevali najti osebo, s katero bi si dolgoročno delili svojo intimo. V tem smislu bo vaše ljubezensko življenje veliko manj kaotično, kot je običajno. Bolj boste vedeli, kaj želite od svojega partnerja in bili morda celo toliko samozavestni, da boste sami vprašali, kaj konkretno si želi od vajinega odnosa. Številni ovni in ovnice se bodo letos odločali za dokončanje ljubezenskih zvez in za vzpostavitev novih. Morda se nove zveze ne bodo obnesle, zagotovo pa boste poživili svoje spolno življenje in bolje vedeli, kaj si od partnerja želite v prihodnje.


Marca boste z Venero v svojem znamenju zelo dovzetni za nova srečanja in zmenke, zato se v tistem času odprite novim priložnostim, pojdite v družbo in uživajte. Če z novim partnerjem ne boste zadovoljni, se bodo že aprila začele kazati razpoke, zaradi katerih boste zvezo hitro končali. V poletnih mesecih boste imeli več sreče pri spoznavanju osebe, s katero boste hoteli preživeti več časa.

Družina

V novem letu boste z družino preživeli več časa kot običajno. Če imate svojo družino, boste več časa posvetili skrbi za svoje bližnje, v partnerstvo boste vnesli več enakovrednosti, tako da si boste lažje delila družinske odgovornosti. To bo v vaš dom vneslo veliko več harmonije in složnosti. Tudi družba staršev in drugih bližnjih svojcev vam bo v tem letu zelo pomembna. Kaže, da bodo malce bolj odvisni od vas in vas večkrat prosili za pomoč, po drugi strani pa bodo tudi oni vam ponudili čustveno oporo, ki jo boste potrebovali. Maja ali junija bo primeren čas za družinska snidenja, praznovanja ali izlete. V tem času se lahko lotite tudi prenove stanovanja ali pa se lotite drugih popravkov doma ali pri svojcih.

Zdravje

Novo leto bo idealen čas za spremembo videza ali pa kar življenjskega stila. Če vam ni več všeč, kar vidite v ogledalu, si privoščite manjši popravek v smislu nove pričeske ali novih oblačil, ki bodo poudarila vaše atribute, lahko pa se odločite za spremembo načina življenja in korenito spremenite tudi obliko svojega telesa. Še posebej ovnom tretje dekade priporočamo, da se malce bolj osredotočijo na zdravo in redno prehrano, pa tudi vadbo. Rekreacija vam bo v tem napornem letu sploh zelo dobro dela, zato vam priporočamo spremembe v tej smeri. Bodite vztrajni in rezultati bodo kmalu vidni. V poletnih mesecih se izogibaj­te večjih psihičnih in fizičnih obremenitev, nagnjeni boste k slabi volji in stresu, zato se takrat raje odpravite na dopust.

Delo in denar

S svojim delom boste zelo zadovoljni. Lažje boste uvideli, da se je trud, ki ste ga prejšnja leta vlagali v svoje delo, močno obrestoval. Pozitivni rezultati vas bodo tako motivirali k novim ciljem. Pojavile se bodo nove ambicije, hoteli boste dodatno izobrazbo ali boljši položaj. Vse to je dosegljivo, a ne pozabite, da z novim položajem pridejo tudi nove odgovornosti. Izboljšajte odnose s kolegi, še posebej pa z nadrejenimi, saj bodo ti ključni za vaše napredovanje. Pri financah previdno predvsem konec marca in aprila, ko se lahko zapletete v dolgove.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: