Oven: Veliki letni horoskop 2019

S tem, ko boste prepoznali lastne napake in spremenili svoj pogled nase in na druge, boste izboljšali tudi obstoječe partnerstvo ali pa pridobili več možnosti za sklenitev stabilnega razmerja.

Oven: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Številni se boste odločili stopiti na ustaljeno pot partnerskega oz. zakonskega življenja, ki ste se mu doslej izmikali. Spoznavali boste dobre plati dajanja in prejemanja, vzajemnega zaupanja in grajenja skupne prihodnosti. S sočutnostjo boste presenetili tudi prijatelje, ki so vajeni vaše drzne in neposredne narave. Če ste v partnerstvu, boste letos imeli priložnost pokazati drugačno, bolj razumevajočo plat svojega značaja. Posebej rahločutni in razumevajoči boste tudi do tistih partnerjevih lastnosti, ki so vas sicer spravljale ob živce. Spoznali boste, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali za partnerske prepire, ki jih navadno povzročijo malenkosti. Bolj boste znali uživati v partnerjevi družbi in izkoristiti čas, ki vama je namenjen.

Če ste samski, boste imeli največ priložnosti za nova ljubezenska poznanstva v januarju, februarju, aprilu in maju. Če ste v partnerstvu, ki vas ne zadovoljuje, bo april zelo pomemben mesec za pogovore, razčiščevanja in sprave, medtem ko bo jesenski čas pokazal, ali bo vaše razmerje obstalo ali ne. Veselite se sprememb v partnerstvu in se odprite duhovni rasti, ki spremlja še tako zapletene ljubezenske odnose.

Družina

V družinsko življenje boste poskušali vnesti več reda in discipline, pripravljeni boste sprejeti tudi večjo odgovornost za splošno stanje vaše družine. Če imate otroke, boste veliko lažje shajali iz dneva v dan, če boste svoje odgovornosti razdelili tudi drugim družinskim članom. Redni družinski dogovori bodo najbrž nujni, saj se boste vsi morali prilagoditi na nov hišni red, pri katerem boste, kot kaže, vztrajali. Če ste mlajši, se izogibajte konfliktom z enim izmed staršev ali starih staršev, saj s tem grenite življenje vseh pod družinsko streho, predvsem pa sebi. Vse kaže, da boste to tudi sami spoznali. Letos bi se bilo dobro odpraviti na zimske počitnice, saj bi takrat imeli dobro priložnost, da se zbližate in skupaj poveselite.

Zdravje

Sprememba vašega duha in vsakdana vnaša spremembe tudi na področju vašega zdravja. Veliko boste pripravljeni storiti zase in za boljše počutje, zato boste preizkušali različne diete in shujševalne kure, in poskrbeli za aktivnejši vsakdanjik. Dobro bi bilo, če bi si omislili osebnega trenerja, ki bi vam pomagal vzdrževati kondicijo. Tudi dodatki k prehrani za uravnoteženje vsebnosti različnih hranil, ki jih potrebuje vaše telo, vam bodo zelo koristili. Ker kot aktivno ognjeno znamenje premorete veliko živčne energije, vam priporočamo tudi sproščujoče vroče kopeli, v katere dodajte sol ali pa aromatično eterično olje po lastni izbiri. Predvsem marca in novembra popazite na psihično zdravje, saj boste takrat razdražljivejši.

Delo in denar

Letos boste manj obremenjeni z denarjem in hitrim zaslužkom. Zmernejši boste v svojih ambicijah in se bolj zavedali dolgoročnih naložb. Več denarja boste lahko porabili za nova izobraževanja in druga osebna napredovanja, ki vam bodo v splošnem prinesla boljše priložnosti. Julija odsvetujemo večje nakupe in naivne naložbe, takrat je možna tudi izguba denarnice ali kakšno drugo nesrečno doživetje, povezano z denarjem. Za nove službene pogovore, priložnosti in napredovanja bo čas vse do aprila in pozneje od septembra.

Preberite še: