Oven: Veliki letni horoskop 2022

Prihaja spoznanje, da ste dovolj dobri, da vam ni treba ves čas tekmovati in se neprestano na vseh področjih dokazovati. Več sreče boste deležni tam, kjer najmanj pričakujete. Neuspehi bodo prave učne lekcije, ki naj vas ne potrejo, ampak spodbudijo k temu, da postanete še pogumnejši!

concept of change season winter and spring meet. Stylish luxury vintage design gown long train flutters. Two women blonde and brunette hugging. Idea inspiration family photoshoot. Fabulous snow nature (foto: Shutterstock Shutterstock) Shutterstock Shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled v 2022

Leto 2022 vam vsekakor prinaša ponoven pozitivni zagon. Številna področja vašega življenja že dolgo hrepenijo po spremembi in preoblikovanju, zdaj pa je čas, da se vse skupaj tudi udejanji v vaše dobro. Napredovanje ter izboljšanje finančnega stanja bosta glavni moto ter cilj že na začetku leta. Z občutkom prijetnega ravnovesja in impulzivnih odločitev vas bo leto popeljalo v nov slog delovanja. Všeč vam bo, saj boste končno delovali popolnoma iz sebe in s tem dosegali dobre rezultate.

Jupitrov premik v vaše znamenje bo zelo dobro vplival na odločitve, samopodobo ter tveganje, ki prinaša dobre rezultate. Povezava s tretjo in sedmo hišo bo vplivala za možnost, da lahko končno po več letih izboljšate svoj standard ter zaživite bolj sproščeno. Čeprav boste imeli v enem trenutku občutek, da je vse tako, kot mora biti, kot si želite, vam lahko v drugem trenutku ponagaja Saturn, ki bo vplival na podzavest, kar lahko povzroči krajša obdobja stresa na osebnem področju.

Mars vam bo najbolj naklonjen v poletnih dneh, ko se bo vse, kar vas je motilo in obremenjevalo, umaknilo. Takrat boste imeli odlično možnost, da naredite večji premik ali pa se odločite za nekaj, za kar že dolgo veste, da bi vas osrečilo, pa si niste upali. Svojo nadpovprečno inteligenco v kombinaciji z iskrenim pristopom lahko izkoristite tako zasebno kot tudi profesionalno. Prijatelji, ki jih po burnem obdobju ni ostalo več veliko, vam bodo obogatili vsakdan, vendar si ne boste dovolili, da ste samo vi tisti, ki kličete, pomagate in svetujete.

V negativnem smislu se vas bo večkrat kot običajno polotila lenoba, težje se boste zbrali v hrupnem okolju, morda se boste morali v smeri dosega cilja tudi čemu odreči. Kljub morebitnim osebnim oviram boste s pomočjo Marsovih vidikov lahko finančno dosegli več ugodnih rezultatov, na vašem obrazu bo viden občutek zadovoljstva.

Ljubezen in odnosi

Področje ljubezni ne bo prebujalo posebnega zanimanja, saj boste preveč zadovoljni s svojimi uspešnimi koraki, da bi se ustavljali še tukaj. Vendar je lahko to hitenje brez postanka na področju čustev usodna napaka, ki se lahko pozneje izkaže v negativni smeri. Ostanite pozorni, prisluhnite ljubljeni osebi, ne bežite sem ter tja in nikar se ne izmikajte resnim pogovorom. Užaljena ali razburjena ljubljena oseba bo pri tistih ovnih, ki ste vezani, v pomladnih dneh postavila meje ali ultimat, kar pa vas lahko še bolj odtuji.

Bodite bolj prilagodljivi ter razumevajoči, da se izognete nepopravljivim napakam. Kratki konflikti bi lahko zmotili vaše sanje o urejenem razmerju, vendar se vprašajte, ali niste ravno vi tisti, ki jih običajno sprožate. Tisti, ki ste v razmerju le kratek čas, se poskušajte v poletnih dneh vzdržati prepirov in nikar ne bodite tako agresivni v komunikaciji.

Samski ovni boste skozi leto nihali. Najprej boste vsem naglas razlagali, da si razmerja sploh ne želite, čez nekaj časa boste nestrpno klikali po spletu in tuhtali, kje bi lahko spoznali nekoga, ki bi bil dovolj dober za vas. Po nekaj mesecih neuspelega klikanja lahko v jeseni, ko vam bodo ljubezenske vibracije bolj naklonjene, ugotovite, da je oseba, ob kateri se počutite čudovito, že nekaj časa v vaši bližini.

Kariera in finance

Na področju dela in denarja se lahko ovni veselite napredka, nagrade, pohvale in uspeha, po katerem hrepenite že več let, nekateri celo desetletja. Inteligenca in predanost vas bosta popeljali na pravo mesto, morda celo z manj vloženega truda kot običajno.

Eksperimentirali boste z novimi načini osebne rasti in kreativnimi kariernimi idejami. Jupiter in Saturn bosta združila moči pri podpiranju prizadevanj v zvezi z delom ter napredkom. Prihaja veliko priložnosti za nadgradnjo in dopolnitev poslovnih podvigov. Poslovni odnosi ter tisti s sodelavci bodo prijetni in prisrčni, kar bo omogočilo, da se boste končno počutili, da so vas sprejeli, saj ste zaradi svoje samozavesti in tekmovalnosti velikokrat neželen sodelavec ali nadrejeni.

Nova delovna mesta bodo ugodna priložnost za tiste ovne, ki hrepenite po spremembi ali pa ste zaradi krize primorani zamenjati zaposlitev. Poskusite tokrat tisto, kar vas resnično veseli, tudi če ste po izobrazbi nekaj čisto nasprotnega. Če boste zaupali vase, kar za vas ne bi smel biti problem, vam bo uspelo uresničiti sanje.

Z veseljem boste zamenjali garderobo, prenovili hišo in kupili skoraj vse s svojega nakupovalnega seznama. Naj pa vas ne zavede občutek lahkotnosti, ki vas bo v jeseni vodil v pretirano zapravljanje. Poplačali boste dolgove in celo posodili nekaj denarja nekomu, ki se bo znašel v stiski.

Družinsko okolje

Prva polovica leta bo na področju domačih razmer in družine prinesla skladno združljivost, razlog bo Mars, ki se bo dotaknil sočutja in toplega pristopa, s katerim boste presenečali tiste, ki so vam blizu. Vidik Saturna v avgustu lahko povzroči nemir v domačem okolju. Večkrat se boste znašli v prepiru ali napeti situaciji z družinskimi člani, kar bo povečalo notranji nemir.

V tem času lahko v negativnem smislu presenetite s svojim egoističnim ter sarkastičnim napadom. Vendar se bodo v zadnjih mesecih leta zaradi vpliva Venere razmere spet sestavile, vi pa se boste lažje razumevajoče prilagodili, samo da bo čutiti dobre vibracije.

Zdravje in počutje

Ovni, še vedno boste trdni, stabilni in predvsem vitalni. V 2022 boste zakorakali prepričani o svojem zdravju, seveda z upoštevanjem določenih pravil. Športna dejavnost bo v pomladnih dneh vaša sprostitev in rešitev, ko boste nasičeni od napornega delovnega in družinskega tempa.

Zdrava hrana bo stalnica, po prigrizkih tokrat ne boste posegali, saj vas bo ves čas spremljalo zavedanje, da nima smisla. Nekaj ​​stresa in obremenitev prihaja spomladi v obliki manjše zdravstvene situacije kot blagi alarm, da se odzovete in odreagirate. Poleg tega so občasno predvidene prebavne težave, predvsem zato, ker boste še vedno drveli s svojim hitrim, včasih prehitrim tempom.


Preberite še: