Ovni praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja ovna ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem posebnim posameznikom, rojenim v ognjenem znamenju.

Ovni praznujejo. Kako jih presenetiti? (foto: pixabay) pixabay
31. 3. 2019

MAMA OVNICA

Mama, rojena v znamenju ovna je vedno mladostna in aktivna, zato se bo zelo razveselila kakšnega bona za kozmetični salon. Primerna izbira zanjo je tudi vstopnica za kakšen bolj adrenalinski podvig, kar bo še dodatno polepšalo njeno polno življenje. Nikar ji ne podarjajte vsakdanjih daril, tudi rože niso njena ravno najljubša izbira, čeprav vam bo kljub vsemu hvaležna.

SESTRA ALI PRIJATELJICA OVNICA

Sestra ali prijateljica rojena v znamenju ovna enostavno ljubi darila. Vse, kar je vznemirljivo, barvito in zabavno, bo zanjo prava izbira, saj obožuje presenečenja. Ne skrbite za zavijanje, saj je preveč nestrpna, kaj je dobila, da bi se ukvarjala z izgledom darila. Osredotočena je na to, kar je notri, in ne na to, kako je darilo videti. 

PARTNERKA OVNICA

Če ste se odločili, da ji kupite perilo, naj bo le to nujno v rdečem odtenku, z nežnimi pastelnimi barvami boste bolj kot njo verjetno razveselili sebe. Čeprav rada kuha, se bo bolj kot kuharske knjige razveselila povabila v kakšno posebno restavracijo.

OČE OVEN

Primerna izbira je zagotovo kakšen športni rekvizit, kot tudi oblačila ali dodatki za športne dejavnosti. Oče oven rad ostane aktiven in se vedno uči novih stvari. Ugotovite, kaj ga je v zadnjem času zanimalo, in mu podarite knjigo o tem na temo, po možnosti z materiali, da lahko čim prej začnete svoj najnovejši projekt.

BRAT, PRIJATELJ OVEN

Pri izbiri darila za brata ali prijatelja ovna ne pozabite na specifično osebnost. Ker sta impulzivna in aktivna, obogatena z ognjenim temperamentom jima bodo najbolj godila izbira vstopnice za večji adrenalinski podvig. Brat ali prijatelj oven si želi nekaj zahtevnega in razburljivega, zato se nikar ne odločajte za tradicionalna, morda celo dolgočasna darila.

PARTNER OVEN

Elektronika vseh vrst bo zagotovo očarala partnerja ovna, ki je zelo napreden in vedno optimističen. Najnovejši pripomoček bo zagotovo prava izbira, ker pa rad potuje, se bo zelo razveselil tudi kakšne nove naprave, namenjene potovanju. Ker rad tudi kuha, se bo za razliko od drugih moških zelo razveselil knjige z novimi nasveti za najboljšo kuho.

OTROK OVEN

Nikar mu ne kupujte plišastih igrač in raznih tipičnih otroških daril. Ta malček potrebuje nekaj, da bo lahko uril svoje možgane, zato so razne logične, miselne igre odlična izbira.

SODELAVEC ALI SODELAVKA OVEN

Zmeden sodelavec ali sodelavka, rojena v znamenju ovna potrebujeta planer oziroma organizator, tako da je ta izbira najboljša rešitev za njuno darilo. Sodelavka bo zelo vesela laka v rdeči barvi ali kakšnega seta za umivanje, vendar nikar ne izbirajte nežnih, cvetličnih vonjev, saj ovnica bolj sovpada z orientalskimi vonji. Sodelavec pa se bo zelo razveselil obeska za ključe z znakom ovna, saj je vendar ponosen na svoje znamenje.

Pripravil: Horoskop.si