Rak: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Pred vami je leto napornega dela in lepih dosežkov.

Rak: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
17. 12. 2016

Ne bo vam lahko, saj boste precej razcepljeni med družinskimi in službenimi obveznostmi. Če ste zaposleni ali študirate, se boste hoteli čim bolj zbrati in posvetiti delovnim odgovornostim, a vas bodo pri tem kdaj pa kdaj ovirale družinske okoliščine oziroma potrebe enega od svojcev. Če niste zaposleni, se boste zagotovo letos lotili večjih domačih projektov, kot je prenova stanovanja ali razna popravila, ali pa se boste morda samozaposlili in odprli domače podjetje.

Zima

Študij vam bo šel odlično od rok, prav tako različna intelektualna raziskovanja in sodelovanja s tujino. Če razmišljate o delu v tujini, bo zdaj pravi čas, da se odpravite tja. Poudarek bo tudi na službenem napredovanju in novih odgovornostih. Marec ne bo dober mesec za ljubezen.

Pomlad

Več pomoči in opore boste dobili pri sodelavcih in nadrejenih, manj pa pri družini. Skupno načrtovanje in projektiranje vas bosta navdala z novimi upi za prihodnost. Aprila vseeno ne pričakujte preveč. Ostanite zbrani, saj boste v tem času nagnjeni k površnosti in zamudam.

Poletje

Imeli boste več energije, več bo priložnosti za druženja in nove ljubezenske vezi. Samski pričakujte več dogajanja na tem področju. Obeta se vam finančna injekcija, a vse kaže, da boste denar hitro zapravili. Veliko boste naredili za svoj videz in se dobro počutili v svoji koži.

Jesen

Družinske odgovornosti vas bodo povsem okupirale. S partnerjem se poskušajta čim prej pogovoriti glede preteklih nesporazumov in zamer, saj bodo sicer razmere doma postale nevzdržne. Novembra se bodo okoliščine izboljšale, a poskrbite, da boste vi dali pobudo za razrešitev težav.

Rojeni od 22. do 30. junija

Priporočamo vam, da se s partnerjem čim več pogovarjate o trenutnih okoliščinah, in si tako olajšate dušo glede svojih obveznosti. Več zaupanja ko bo med vama, lažje boste prenašali odgovornosti. Obeta sem vam več službenih poti ali možnost dodatne izobrazbe.

Rojeni od 1. do 11. julija

Službena rutina bo bolj dinamična, zato boste poslovne odgovornosti lažje prenašali. Če študirate, se boste navdušili nad določeno študijsko temo, ki vas bo zelo motivirala. Še imate čas, da uresničite zamisli, s katerimi ste odlašali. Vaše sanje lahko postanejo resničnost.

Rojeni od 12. do 22. julija

Pred vami so spremembe, ki vas bodo prej zmedle kot razveselile. Še zlasti na delovnem mestu boste težko prenašali nova pravila, nove sodelavce in nova pričakovanja nadrejenih. Vse to vas bo navdajalo s strahom in občutkom nesposobnosti. Ne podlegajte strahovom in pogumno naprej!

Marta Pirnar Tittle