Rak: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

V novem letu se lahko veselite veliko stvari, res pa je, da boste morali veliko narediti za svoj uspeh. Vse kaže, da boste morali najti ravnovesje med samostojnim delovanjem in sodelovanjem.

Rak: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
9. 12. 2017

Januar

Zaposleni boste tako doma kot v službi. Vaše počutje bo odlično, motivirani boste za nove izzive. S partnerjem bosta veliko časa preživela skupaj, vse kaže, da zaradi pomembne družinske zadeve.

Februar

Veliko boste sanjarili, predvsem v ljubezni. Postavite se na realna tla, saj brez trdnih temeljev ne boste mogli graditi ljubezenskega odnosa. Pri delu ali študiju se zanesite predvsem na svojo ustvarjalnost.

Marec

Veliko se boste ukvarjali z drugimi, kar se vam lahko maščuje. Previdno predvsem pri skupinskih projektih. Ozrite se raje vase in poskrbite za svoj notranji mir. Konec meseca se izogibajte tveganjem.

April

Slabše se boste počutili, primanjkovalo vam bo energije. V službi se izogibajte ljudem, ki s svojim negativizmom slabo vplivajo na vas. Če morate nujno sodelovati z njimi, se energetsko zaščitite.

Maj

Obkrožite se z ljudmi, ki so vam blizu. Čas je primeren za družinska srečanja in projekte, ki so vam pri srcu. Če ste samski, boste od sredine maja bolj družabni in bolj odprti za nova poznanstva.

Junij

Zdaj je čas, da pokažete, kaj znate. Vse možnosti imate, da naredite vtis oziroma da osvojite osebo, ki vam je všeč. Če ste v razmerju, bo zdaj dober čas za romantično potovanje ali pa vsaj zmenek.

Julij

Obremenjeni boste sami s seboj, možne so težave z zdravjem. Zaradi slabega počutja boste bolj slabe volje, a nikar ne samevajte doma. Pojdite ven, poveselite se s prijatelji, pojdite na dopust.

Avgust

Pazite na svoj denar, ne tvegajte s kupčijami in ga ne posojajte. Možni so družinski konflikti, zlasti z otroki. Privoščite si več časa zase, navsezadnje je poletje čas za sprostitev.

September

Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili. Čas je primeren za zahtevnejše naloge in pogovore, saj se boste odlično znašli tudi na bolj spolzkih tleh. Tudi v družbi boste te dni v središču pozornosti.

Oktober

Finančno si boste opomogli, najverjetneje tudi zaradi dodatnega dela, ki ste si ga privoščili zadnje mesece. Pomembno je, da dokončate vse nujne obveznosti in se potem lotite novih izzivov.

November

Precej izčrpani boste, zato si vzemite več časa zase in za razmislek o tem, kako naprej. Družinski odnosi bodo naporni, še posebej s partnerjem se bosta znašla v precepu glede neke pomembne zadeve.

December

Pred vami je harmoničen mesec, vaše počutje se bo izboljšalo. Dobre volje boste. Čas je za druženje s prijatelji in družino, zato v to vložite največ energije. Možno je potovanje ali vsaj izlet v tujino.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: