Rak: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Vsi povprek vas bodo obremenjevali s svojimi željami in zahtevami, pri čemer boste pozabljali nase in se čedalje bolj pogrezali v obup. Razmislite o svojih željah in se čim prej postavite zase. Kdaj pa kdaj je vredno reči ne in pokazati, da z vami ni šale. Bodite prijaznejši do sebe.

24. 12. 2018

V novem letu bo v ospredju predvsem delovno področje. Jupiter v vaši šesti hiši vam prinaša veliko izzivov na tem področju, več sprememb pa lahko pričakujete tudi v povezavi z vašo vsakdanjo rutino in vašimi navadami. Morda vas bodo zdravstvene težave, izčrpanost ali telesna teža pripravile do tega, da se boste odločili za bolj zdrav in aktivnejši vsakdan, ali pa boste zaradi študijskih ali delovnih obveznosti morali popolnoma spremeniti svojo rutino. Številni raki si boste v tem letu omislili hišnega ljubljenčka, ki prinaša veliko veselja, pa tudi odgovornosti. Tudi v odnosih bo pestro, saj izredno dobro kaže novim partnerskim odnosom.

Jupiter vas bo obremenil z določenimi pričakovanji, ki jih boste pos­tavili sami sebi, pa tudi s pričakovanji drugih. Če vas drugi jemljejo preveč samoumevno, boste v tem letu temu morali narediti konec. Postavite se zase in si izborite več pravic, saj si tudi vi zaslužite pozornost, spoštovanje in možnost za lastni napredek. To velja tako za službeno področje kot za družinske odnose, kjer se počutite čedalje bolj utesnjeni. Sprememba rutine, ki se bo po vsej verjetnosti zgodila v vašem življenju, naj bo povezana z bolj zdravim življenjem in uveljavljanjem reda v vaše kaotično življenje. Če redno zamujate v službo, šolo ali na različne sestanke, si boste letos drugače zastavili delovne navade in kmalu videli pozitivne posledice te spremembe. Tudi v odnosih sprejmite več odgovornosti za svojo srečo. Če ste na robu obupa in ne veste, kaj storiti, je odgovor le eden: znebite se spon, ki vas tlačijo na dno, in zaživite svobodno življenje.

Zima

Zima bo naporna predvsem s službenega vidika. Delovni odnosi vas bodo izčrpavali, večkrat ne boste vedeli, pri čem ste. To lahko omaje vašo samozavest. V tem času vam priporočamo krajši oddih nekje, kjer boste pozabili na delovne tegobe in se popolnoma umaknili od zahtev drugih.

Pomlad

V začetku pomladi se držite bolj zase in se osredotočite na svojo rutino. Red in disciplina vam bo v tem kaotičnem času, polnem obveznosti, v veliko pomoč. Maja in junija boste bolj energični in se pripravljeni postaviti zase. V tem času pričakujte nove obetavne poslovne začetke.

Poletje

Čas bo primeren predvsem za nove ljubezni in partnerske odnose. Še posebej julija boste družabnejši in romantično razpoloženi. V tem času se izognite delovnim odgovornostim, privoščite si izdaten dopust ali pa opravljajte zgolj lažja dela, ki ne bodo preveč obremenila vaših živcev.

Jesen

Če prej niste končali nekega odnosa ali razčistili z neko osebo, boste zdaj imeli priložnost za to. Ne sprejemajte kompromisov v osebnem življenju, saj globoko v sebi veste, da brez korenitih sprememb ne bo veliko bolje. Sami sebi pokažite, da ste se nekaj naučili iz preteklih izkušenj.


Rojeni od 22. do 30. junija

V ustvarjalnem smislu imate vse možnosti za razvoj in napredek. V tem letu popazite na telesno težo, saj lahko uide nadzoru. Čim prej ukrepajte in si privoščite več gibanja. V odnosih boste nagnjeni k samopomilovanju, kar ni najboljša popotnica za ljubezensko srečo.

Rojeni od 1. do 11. julija

Možno je novo službeno sodelovanje ali ljubezensko razmerje, ki bo sprva naporno, pozneje pa vas lahko izpolni in oboroži s pomembno življenjsko izkušnjo. Osredotočite se tudi na odnos s starši, sploh če vas omejuje. Čas je, da se znebite pritiska in pretiranih pričakovanj.

Rojeni od 12. do 22. julija

Obremenjeni boste z domačimi in službenimi obveznostmi. Pohvala na delovnem mestu vas bo prepričala, da ste na pravi poti, po drugi strani pa obstaja nevarnost, da se boste še bolj zakopali v delo. Mislite predvsem nase in na svoje zdravje. Še zlasti občutljiva bo vaša psiha.


Preberite še: