Rak: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Zadali si boste veliko ciljev in nalog, ki jih boste hoteli čim prej uresničiti. Vse ne bo šlo gladko. Bodite se pripravljeni zanesti na druge in se postaviti po robu tistim, ki vas izkoriščajo.

Rak: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Če se vdajate slabim razvadam, boste zdaj imeli priložnost, da se znebite določenih odvisnosti in daste telesu priložnost za razstrupitev in regeneracijo. Varčujte z energijo in se izogibajte negativnim ljudem.

Februar

Nekdo vam bo pomagal, da se izkopljete iz čustvene krize ali pa da začnete bolj pozitivno gledati na svoje življenje. Če je možno, si v tem času vzemite nekaj časa zase in za temeljito sprostitev.

Marec

Veliko časa boste zapravili za neko nalogo ali osebo, a želenih rezultatov ne bo. Z večjimi načrti raje počakajte, v tem času pa se lotite predvsem manjših opravil, ki niso nič manj pomembna.

April

Čas bo primeren za potovanja, študij in druge intelektualne dejavnosti. Pogovor z nekom bo naredil močan vtis na vas, zaradi česar boste morda začeli razmišljati o spremembah v svojem življenju.

Maj

Pričakujte hiter razplet nekih okoliščin, ki bodo najverjetneje povezane s študijem ali službo. V drugi polovici meseca boste imeli več energije, zato se v tem času lahko lotite zahtevnejših opravkov.

Junij

Odlično se boste počutili, imeli boste več volje do dela in novih podvigov. Dobro kaže sodelovanjem in dogovorom, tudi finančnim. Če študirate, lahko v tem času uspešno opravite več izpitov.

Julij

Privoščite si več časa zase in za partnerja. Pojdite na dopust in se prepustite romantičnemu vzdušju. S partnerjem bosta v tem času zelo srečna. Če ste samski, se boste zapletli v poletno romanco.

Avgust

V ospredju bodo finance. Morda ste v preteklem mesecu preveč zapravljali ali pa boste zdaj razmišljali o nekem nakupu, za katerega morda še nimate dovolj denarja. Posojila za zdaj ne priporočamo.

September

Pogumni boste in pripravljeni prevzeti vodilno vlogo pri nekem projektu. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas, in čim prej razdelite naloge. Pozitivna izkušnja bo odlična za vašo samozavest.

Oktober

Osredotočite se na domače razmere, sploh če tam vladajo kaotične razmere. Družinski sestanek je nujen, če želite doma vzpostaviti red in mir. Več časa si vzemite za partnerja in njegove želje.

November

Če ste čustveno navezani na nekoga na delovnem mestu, razmislite, kako to vpliva na vaše življenje na splošno. Zdaj imate čas, da temeljito premislite o svojih odločitvah in o željah za v prihodnje.

December

Medtem ko se bo zunaj dogajal veseli december, boste vi polno zaposleni in obremenjeni tičali v pisarni. Nujno si privoščite zabavo s prijatelji in nekaj dni prijetnega druženja z bližnjimi.

Preberite še: