Rak: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

novem letu se boste veliko naučili od drugih, pa tudi iz svojih napak. Izpostavljen bo predvsem vaš odnos do drugih in vaš pristop k pomembnim odnosom, tako osebnim kot poklicnim.

Rak: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Samozavestnejši in pogumnejši boste, lažje boste izrazili svoja prepričanja, še posebej pa nezadovoljstva, ki so se morda več let kopičila v vas. Če ste se vajeni podrejati drugim ali se žrtvovati za druge, se boste zdaj lažje postavili zase, prevzeli več odgovornosti za svoje odločitve in dejanja ter prevzeli pomembnejšo vlogo v odnosih. Pripravljeni boste tudi prisluhniti nasvetom. Veliko se boste učili tudi s tem, ko boste opazovali in poslušali, kako to počnejo drugi.

Zima

Pričakujte dinamično in naporno obdobje, možne so nove odgovornosti, daljši delovnik in intenzivnejša sodelovanja s kolegi. Če študirate, vas bodo dobri rezultati in pohvale še dodatno spodbudile. Možna je pot v tujino zaradi poklicnih priložnosti ali dodatnih študijskih obveznosti.

Pomlad

Zunanji dejavniki do močno vplivali na vas in na vaše odnose. Če ste v novem razmerju in vam nekdo soli pamet, kako bi se morali vesti, to hitro prekinite. Poslovni odnosi bodo lepo stekli le, če se boste pripravljeni prilagajati. Ne pozabite, da ima vsak svoje mnenje, ki šteje.

Poletje

Na začetku poletja se izogibajte večjim službenim obveznostim in dogovorom, saj se lahko hitro vse spremeni. Svojo energijo raje usmerite v načrtovanje počitnic, na katere se boste najverjetneje odpravili avgusta. Takrat boste dobro razpoloženi za druženja, nova poznanstva in simpatije.

Jesen

Možno je, da se boste znašli med dvema ognjema in poskušali delovati kot posrednik. Vaša vloga bo nehvaležna, saj lahko pričakujete, da bo nekdo prav vas krivil za lastne težave. Pozitivne spremembe v službi vas bodo proti koncu leta zelo razveselile. Morda boste dobili novo službo.


S Saturnom, Jupitrom in Plutonom v svoji sedmi hiši se boste v novem letu učili prilagajati in sklepati kompromise ne le z drugimi, ampak tudi sami s seboj. Morda so vaše ambicije prevelike ali premajhne, morda ste pripravljeni dati več od sebe, kot bi morali, se preveč žrtvujete ali morda premalo dajete. Kozmos vam sporoča, da bi bilo dobro najti boljše ravnovesje med tem, kako dejansko delujete, in tem, kako bi morali delovati v svoje dobro. Sprejmite odgovornost predvsem za svoje dobro, ne le za dobro drugih. Tega se držite predvsem v odnosih, v katerih se počutite izkoriščane, nerazumljene, podrejene ali kako drugače opeharjene za zadovoljiv in zdrav odnos. Predvsem v obdobju od septembra do sredine novembra bo pomembno, da samozavestno nastopite v določenih odnosih, zlasti poslovnih, in se pokažete kot enakovreden partner, ki si zasluži spoštovanje in pravično ravnanje.

Rojeni od 22. do 30. junija

Možni so nepredvidljivi dogodki, ki bodo vaše načrte postavili na glavo. Morda boste sodelovali z ekscentričnim sodelavcem, ki vas bo navdušil s svojim nenavadnim pogledom na svet. Tudi novo ljubezensko razmerje ni izključeno, in to takrat, ko boste najmanj pričakovali.

Rojeni od 1. do 11. julija

Rutina vam sicer ponuja varno zavetje, toda včasih bi tudi vi lahko poskušali preseči ustaljene okvirje svojega delovanja. Izkoristite nove priložnosti za spremembe, ki vas bodo motivirale, da uresničite svoje potenciale. Predvsem marca in junija ne odklonite ponudb in priložnosti za napredovanje.

Rojeni od 12. do 22. julija

Čustvena otopelost ni osnova za notranje zadovoljstvo in izpolnitev. Če se vrtite v začaranem krogu postanih in nezadovoljivih odnosov, je čas, da to spremenite. Zaupajte vase in v svojo presojo ter vztrajajte. Dovolj notranje moči imate, da boste kos poslovnim in osebnim izzivom.


Preberite še: