Rak: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Motivirani boste za večje podvige in dosežke, tudi na osebnem področju. Odnosi bodo ključnega pomena,zato stremite h konstruktivnim pogovorom in razumevajočemu obravnavanju soljudi.

Rak: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Zelo zaposleni boste, a veseli napredka, ki ga boste dosegli v tem napornem času. To vam bo dalo nov zagon in željo po novih podvigih. Ob koncih tedna si vzemite več časa zase in za bližnje.

Februar

Možne so nove odgovornosti, ki vas bodo po eni strani razveselile, po drugi strani pa prinašajo nov stres. Zaupajte si in se držite urnika. Odlašanje in zamude bi vas lahko še bolj obremenili.

Marec

Dobili boste priložnost, da obnovite stike ali razčistite nejasnosti s pomembno osebo. Ostanite pozitivni in razumevajoči. V poslovnih odnosih boste lažje sodelovali in pridobili nove zaveznike.

April

Čustveni boste in muhasti, kar lahko precej vpliva na vašo delovno učinkovitost. Bodite potrpežljivi do drugače mislečih. Predvsem v službi se lahko na ta način izognete nepotrebnim prepirom.

Maj

Potrebovali boste več časa zase in iskali odgovore na odločena osebna vprašanja. Nova ljubezenska razmerja se lahko hitro izjalovijo, zato ta trenutek ne pričakujte preveč. Ostanite pozitivni.                                                                         

Junij

Nezadovoljstvo, povezano z neko avtoriteto ali projektom, se bo še povečevalo. Za zdaj ne sprejemajte prenagljenih odločitev glede tega, kako naprej. Pogovor s partnerjem bo težaven, a konstruktiven.

Julij

Ključna bo potrpežljivost, saj se vse ne bo odvijalo po vaših željah in pričakovanjih. Nagnjeni boste predvsem k dramatiziranju. Ne trudite se vplivati na druge, še posebej ne s čustvenim izsiljevanjem.

Avgust

Končno vam bo malce odleglo, tako čustveno kot na delovnem mestu. Čas je primeren za počitnice, razna druženja in spoznavanje novih ljudi. Če ste samski, boste imeli srečno roko pri izbiri nove simpatije.

September

Zaradi pretiranih zahtev nadrejenih boste pod stresom. Nove odgovornosti vas bodo močno izčrpavale, zlasti če v njih ne vidite smisla. Premislite o možnih rešitvah. Ostanite samozavestni.

Oktober

Ne sprejemajte odgovornosti za dejanja in odločitve drugih, saj to lahko vodi le v razočaranje. Osredotočite se na svoje delo in se izogibajte svetovanju drugim. Zdaj je čas, da razčistite neki osebni odnos.

November

Od sredine meseca boste lažje zadihali. Še vedno boste sicer obremenjeni z raznimi obveznostmi, a jih boste lažje opravljali, tudi s pomočjo drugih. Predvsem doma bo zavladala harmonija.

December

Pozitivne spremembe na delovnem mestu vas bodo močno razveselile. Lahko se vam obeta boljši zaslužek. Če študirate, se zdaj splača stisniti zobe in si konec meseca vzeti več časa za zaslužen počitek.


Preberite še: