Rak: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

Največ dobrega in lepega se vam bo v letu 2021 dogajalo, če boste bolj sproščeni. Sposobni boste rešiti težave na poslovnem področju, se postaviti zase in zaživeti brez občutka krivde. Odvečno energijo vložite v napredek na osebnem področju. Veliko vam bo pomenil dom, kjer si boste prizadevali k harmoniji in popolnosti. Včasih vam bodo zadeve ušle iz rok, vendar naj vas to ne vrže iz ravnovesja.

Rak: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Ne pustite svojih prijateljev na cedilu, raje jim pomagajte v težkih trenutkih. V odnosih bo sreda januarja, ko bo Mars v biku, vsa skrb ležala na vaših ramah. Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete v domače okolje. V zadnjih dneh meseca se vam bodo vrstili nenavadni dogodki.

Februar

Na prvo mesto sredi februarja stopajo čustva, ki jih bo še dodatno razburkal vpliv Venere v znamenju vodnarja. Začutili boste tudi občasno nezadovoljstvo in nemir, zlasti v zadnjih dneh meseca, ko se bo zvrstilo nekaj nejasnih situacij, na katere ne boste imeli dovolj močnega vpliva.

Marec

Vpliv Merkurja v vodnarju ne bo na začetku marca za vas nič kaj spodbuden. Dokler vas bo tako močno zanimala preteklost, ne boste imeli dovolj energije, da se podate v sedanjost. Obremenitve bodo povezane tudi z družinskim okoljem, prihaja občutek, da vas nihče osredotočeno ne posluša.

April

Vse ovire se počasi umikajo. Ko se bo Sonce pomaknilo v znamenje prodornega ovna, vas bo vodilo v boljše življenje in številne preobrazbe. Na vidiku so spremembe, ki vam jih bo ponudila prijetna situacija. Prinesle bodo večjo stabilnost in bogatejšo vsebino v ljubezenskem življenju.

Maj

Z energijo vztrajnosti, ki jo prinaša Sonce v biku, se boste z veseljem spopadli s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Konec maja se lahko izgubite v naglici in pozabite, kaj ste že naredili.                                                                     

Junij

Ustavite konje in se sredi meseca, ko se za vas začne pravo poletje, nekoliko zamislite. Z brezglavim ravnanjem izgubljate preveč časa in energije. Rutina in zoprna pravila lahko konec meseca, ko bo Sonce v raku, močno zavirajo vašo kreativnost.

Julij

Prijetna situacija vam bo na začetku meseca, ko bo Sonce na vas vplivalo z ugodnimi vibracijami, podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost. Zdaj je pravi čas, da naredite kakšen korak na področju osebne rasti, saj boste odprti za nove prijeme.

Avgust

Merkur v znamenju leva vas bo ponovno prebudil in navdihnil. Čaka vas še nekaj manjših sprememb, na katere boste lahko vplivali. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste podali v sveže energije, pripravljeni na čudovito zmago.

September

Mars, ki sredi septembra preide v tehtnico, vam bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaš strah. Zdaj imate priložnost, da začnete nekaj novega ter da pokažete, kaj znate. Obeta se vam tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na ljubezenskem področju.

Oktober

Spoznali boste, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo točno ob pravem času. Sredi meseca se znebite občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v zadnjem obdobju. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha.

November

V družinskem krogu boste v sredini novembra, ko bodo odnosi najpomembnejši, zadovoljni in sproščeni. Spet se bo veliko dogajalo. Razmišljali boste o širitvi ali spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj bi lahko izbrali napačno možnost.

December

Z Merkurjem v znamenju strelca boste na začetku decembra z lahkoto poskrbeli za svoje dobro počutje in zadovoljstvo, kar vas bo oddaljilo od stresnih situacij. Konec meseca se boste poglobili v svoje spolne fantazije in želje ter si dovolili uživati v pravi meri.


Preberite še: