Rak: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Rak: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Osvojili boste nekaj, kar vas je dolgo mučilo, zato boste končno bolj samozavestni. Odnosi, zlasti ljubezenski, sicer ne bodo najbolj navdihujoči, boste pa stabilni in prepričani, kaj si želite in česa ne. Zdaj boste lažje postavljali meje in si skovali lepši jutri. Nekaj napetosti prihaja v zadnjih dneh januarja v odnosih z brati in sestrami.

FEBRUAR

Besede bodo na področju ljubezni in prijateljstva tekle še kako spontano, morda za vas, ki ste bolj zaprte narave, celo preveč neobvladljivo. Poskrbite, da boste s svojim premišljenim načrtovanjem poskrbeli tudi za kakšno lepšo dogodivščino. Spoznavali boste sebe, druge in domače okolje, ki je lahko še posebej v kuhinji odličen vir navdiha ter skupaj preživetega časa v krogu družine.

MAREC

Strinjali se boste z drugačnimi rešitvami, ki vas bodo najprej prestrašile, nato pa navdušile. Raztresenost, igrivost in radovednost vas vodijo k temu, da prekinete negativno razmišljanje. Vsega bo konec marca preveč, zato se boste težko usmerili v težje situacije, bolj vam bodo na kožo pisane lahkotne rešitve. Najbolj vam bo všeč, če vas bodo tisti, ki preveč komplicirajo, pustili na miru.

APRIL

Na področju ljubezni se boste podali v zanimiv čustven vrtiljak, ki bo omogočal tudi nežne geste in božal vaše srce. Tudi če na kariernem področju ne boste preveč produktivni, se s tem preveč ne boste obremenjevali. Bolj pomembno vam bo, da vas cenijo in se ukvarjajo z vami. Zaključevanje in sistematično reševanje zadev boste zaradi energije Sonca v biku konec aprila končali zelo spodbudno.

MAJ

Merkur prinaša nekaj zmedenih situacij, zato se lahko zanesete le na buden um in previdnost. Pazite, da boste obljubljali samo tisto, kar lahko udejanjite, saj vas bodo ves čas držali za besedo. Na področju čustev boste podzavestno pričakovali bolj izčrpne odgovore na svoja globoka vprašanja. Prihajajo spremembe razpoloženja, ki jim boste konec maja sledili težje kot običajno.

JUNIJ

Odlična organizacija, prepletena z občutkom za diplomacijo, vas vabi k novim podvigom, bolj zanimivim in drugačnim od tistih, ki ste jih vajeni. Čustvene situacije ne bodo najbolj strastne, kljub temu se bo na tem področju dogajalo marsikaj, kar vas lahko pozitivno preseneti. Najslabše, kar lahko naredite, je, da se zatečete v samopomilovanje. Dvignite raje glavo in si zaželite nekaj lepega, morda se uresniči.

JULIJ

Najboljša rešitev, da premagate občutljivost, ki se bo prepletala zaradi Sonca v vašem znamenju, je, da pogumno dvignete glavo in nadaljujete po znani poti, kjer lahko predvidevate morebitne ovire. Znali si boste vzeti več časa za ljubljeno osebo, samski pa se boste najboljše počutili ob razigranih pogovorih v spletnih klepetalnicah. Optimizem, navdušenje in veselje vas vodijo naprej, zato jih ujemite.

AVGUST

Pogled bo na začetku avgusta usmerjen navzgor, težave se s pomočjo spretnih rešitev pomikajo v ozadje. Če hrepenite po določenih odgovorih, je zdaj pravi čas za direktna in iskrena vprašanja. Odgovori vas bodo močno presenetili, in sicer v pozitivni smeri. Brez odvečnega vlaganja energije lahko zgladite morebitne spore in nesporazume na področju dela, kjer ste zadnje čase malce nezadovoljni.

SEPTEMBER

Nastopili boste prepričljivo ter predvsem zelo diplomatsko. Najbolj vas bo notranje umirilo kreativno ustvarjanje, prek katerega se lahko pojavi tudi kakšna dobra ideja. Krog sproščenosti se v sredini septembra nekoliko prekinja, prihajajo razna soočenja ter analitično predvidevanje. Ljubezen se bo v lepšo obliko razvila proti koncu meseca septembra, ko bosta zaradi Sonca v tehtnici prekipevali od strasti.

OKTOBER

Ne bo vam vseeno, kako vas sprejemajo ter kar si o vas v resnici mislijo tisti, ki vas vsakodnevno obkrožajo. Zmotile vas bodo celo tiste drobne malenkosti in stvari, ki jih v preteklih mesecih morda niste niti opazili. Ljubezen ne bo najbolj prijetno obarvana, saj boste zadržani in obremenjeni z iskrenostjo nekoga, ki ves čas niza dvom za dvomom. Dvignite se in si ustvarite svojo lastno sliko.

NOVEMBER

Zbranost, analitičen pristop in želja po tem, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri, vas vodijo k uspehu. Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali. Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet. Počasen tih in premišljen začetek delovanja se bo preobrazil v strastne podvige.

DECEMBER

Delovali boste bolj intenzivno, oboroženi s pripombami ter lepimi komplimenti. Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična in poleg vsega obljublja tudi boljši zaslužek v prihodnosti. Energija Sonca v kozorogu se bo v zadnjih dneh decembra prepletala z željo po ureditvi finančnih zadev in ciljev, zato o umirjenosti tokrat ne bo niti sledu.


Preberite še: