Vaše razvade glede na astrološko znamenje

Nihče ni popoln in vsako astrološko znamenje ima svoje hibe in slabosti, med katere spadajo tudi najrazličnejše razvade. Poglejmo, katere so najznačilnejše za vsako znamenje in kako jih lahko odpravimo.

Vaše razvade glede na astrološko znamenje (foto: pexels) pexels
25. 5. 2021

Oven

Je vročekrven in vedno pripravljen na fizični ali besedni obračun. V trgovini se marsikdaj znajde v sporu zato, ker je neučakan in rad preskoči vrsto. Vročekrvnemu ovnu bi pomagalo, če bi moral za nekaj ali za nekoga skrbeti, za začetek na primer za rastlino ali nezahtevno žival. Tako bi odkril, kaj pomeni skrbeti za drugega.

Bik

Ker se rad počuti varnega, okrog sebe kopiči vse mogoče stvari. Obenem rad uživa, zato hitro postane odvisen od hrane. Bikovo potrebo po kopičenju lahko brzdamo z montažo odprtih polic, na katerih bo lično razporedil svoje malo bogastvo.

Dvojčka

Ker mu vlada Merkur, zelo rad govori in je zato slab poslušalec. Če bo vsak dan v družbi drugih vadil vsaj petminutni molk, bo sčasoma postal pozornejši in bolj poslušen. Znano je tudi, da dvojčki nikoli ničesar ne dokončajo. To se lahko spremeni s primerno motivacijo: dogovorom, da bo nagrajen za dokončano delo.

Rak

Sladkarije so prve na grešnem seznamu rakov. Obožujejo vse, kar vsebuje sladkor, in pri tem ne poznajo meje. Nič čudnega torej, da se raki pogosto pritožujejo, da so utrujeni in pretežki. Rešitev? Obsedenost s sladkarijami je posledica iskanja oralne zadovoljitve, zato so boljša izbira žvečilke ali suho sadje.

Lev

Rad je v središču pozornosti, zato vedno skače v besedo sogovornikom in je sploh najglasnejši v družbi. Rešitev? Njegovo izpostavljanje je posledica njegove negotovosti. Večkrat mu boste dali kompliment na račun njegovega dela (videza, predloga ...), prej se bo odvadil tako grdih navad.

Devica

Obsedene so s popolnostjo, veliko čistijo in kritizirajo vse po vrsti, toda v resnici so device veliki užitkarji, ki si ne dajo priložnosti, da bi zaživele tako, kot globoko v sebi želijo. Naučiti se morajo, da je dobro počutje pomembnejše kot lep videz, zato naj si vzamejo čas za opravljanje umazanih del, kot je skakanje po lužah.

Tehtnica

Tehtnice rade nakupujejo. Resda imajo velik smisel za estetiko, toda njihov okus je tudi drag, tehtnice pa niso vedno bogatašinje. Njihov nakupovalni apetit je posledica potrebe po lepoti in uglajenosti, zato bi jih bilo dobro večkrat peljati na umetniške razstave in sprehode po čudovitih pokrajinah.

Škorpijon

Je ljubosumen in obseden s seksom. Vzrok za to tiči v dejstvu, da je zelo nezaupljiv in prestrašen, prek telesne ljubezni pa išče potrditev in ljubezen, velikokrat pri napačni osebi. Če mu boste večkrat povedali in s svojimi dejanji pokazali, da ga ljubite in da je za vas edina oseba na svetu, se bo hitro otresel svoje nezdrave razvade.

Strelec

Je pretirano iskren in pravičniški, s čimer večkrat prizadene vse okrog sebe. Seveda je njegova različica resnice in pravice edina prava, zato vas bo s svojimi velikopoteznimi besedami hitro poteptal in vam dal vedeti, da je nekaj narobe z vami, ne z njim. Rešitev? S pomočjo knjige bontona naj se nauči vsesplošne olike in dejstva, da bi morali biti do drugih tako prizanesljivi, kot so drugi do njih.

Kozorog

Verjamejo, da morajo garati, če želijo preživeti, in so nepoboljšljivi deloholiki. Njihov strah pred revščino bo manj izrazit, če se bodo začeli zavedati, da materialne stvari niso edino, kar nas osrečuje. Vodijo naj dnevnik, v katerem naj izrazijo hvaležnost za neoprijemljive stvari, kot so zdravje, ljubezen, sreča in mir.

Vodnar

Njegov strah pred navezanostjo in izgubo svobode ni najboljša popotnica za ljubezenske odnose, zato ga je dobro povezati z ljubeznijo do eksperimentiranja. Če si bo s partnerjem privoščil eksperiment in se vsaj enkrat na teden predajal popolni intimi, bo njegov strah sčasoma zbledel.

Ribi

V njeni naravi je, da ljubi tekočino, toda če ta vsebuje alkohol in če si jo privošči v velikih količinah, to prej ali slej vodi v težave. Njena odvisnost je posledica pomanjkanja duhovne hrane, saj je riba izredno intuitivno znamenje, ki se mora nujno odpreti čustvenemu in duhovnemu življenju, če želi vzpostaviti ravnotežje med notranjim in zunanjim svetom.