Ribe praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja ribic ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem nežnim posameznikom, rojenim v vodnem znamenju.

Ribe praznujejo. Kako jih presenetiti? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 2. 2019

MAMA RIBICA 

Mama ribica je globoka sočutna, intuitivna, duhovna in ustvarjalna ženska, za katero darila ni težko izbrati, saj je njen krog zanimanj neskončen. S svojo široko in brezmejno domišljijo in zelo aktivno podzavestjo, ki je rezervoar idej za ustvarjanje umetniških del, se bo najbolj razveselila pripomočkov za slikanje, vezenje ali pletenje. Rada ima ročna dela in vedno strmi k temu, da nekaj ustvarja. Primeren je tudi bon za kakšen likovni tečaj.

SESTRA ALI PRIJATELJICA RIBICA

Sestra ali prijateljica rojena v znamenju rib se bosta najbolj razveselila kakšnega mistično obarvanega darila. Odlična izbira je kristal, izberite akvamarin, njen kamen. Ta kamen, namenjen zaščiti, je bil namenjen temu, da je izostril smisel življenja, kar pa ribica vsekakor potrebuje. Poiščite kakšno knjigo klasičnih pesmi in ji napišite unikatno posvetilo, saj obožuje poezijo. Če jo dobro poznate, ji lahko kupite tudi svileno spalno srajco v eni od njenih najljubših barv, nebeško modro, svetlo vijolično ali čisto belo. Vesela bo tudi mehke kape, šala in rokavic.

PARTNERKA RIBICA

Idealna darila za vašo ljubezen, rojeno v znamenju rib so ljubezenska pisma, izbrana eterična olja in svečke, spalna srajčka v nežni barvi... Ni materialistična duša, zato se bo razveselila vsake malenkosti, tudi nežnega sporočilca, da vam pomeni vse. Če si ne morete privoščiti, da bi ji kupili dražje darilo, nič hudega, ne bo užaljena, lahko jo presenetite s tem, da ste ustvarjalni in darilo naredite sami. Več ji pomeni dober namen darila, kot pa njegova tržna vrednost. Ker je zelo romantična, ji lahko podarite ogrlico z medaljonom in seveda vstavljeno vajino sliko.

OČE RIBI

Vesel bo kopalnega plašča ali pa posebnega nastavka za tuš, saj obožuje vodo in vse, kar je z njo povezano.

BRAT, PRIJATELJ RIBI

Vaš brat ali prijatelj, rojen v znamenju rib je zelo ustvarjalen, občutljiv in intenzivno usmerjen v svoj svet. Če rad fotografira, mu lahko prispevate za nov digitalni fotoaparat. Kupite mu lahko tudi nekaj povezano z glasbo, ki jo obožuje (morda bolj v smeri klasike?). Če si je od nekdaj želel svojo kitaro, saksofon ali drug inštrument, je tudi to lahko odlična ideja.

PARTNER RIBI

Vaš partner rojen v znamenju rib obožuje magijo. Lahko mu kupite vstopnice za najboljšega iluzionista, ki ga lahko najdete v okolici, ali pa hišo skrivnosti, ki ga bo popolnoma navdušila. Če ima rad japonsko in orientalsko hrano, je povabilo na večer v tradicionalni japonski restavraciji odlična izbira. Če je manj drzen, se bo zelo razveselil bona za vikend v toplicah ali bona za skupno savnanje, seveda v soju sveč in romantičnih odtenkov.

OTROK RIBICA

Otrok, rojen v znamenju rib ustvarja takoj, ko začne delovati, zato je najboljša izbira za darilo set za risanje, slikanje ali lesena sestavljanka, saj so mu všeč bolj naravni materiali. Presenetili ga boste tudi s kakšnim manjšim raziskovalnim projektom, kjer bo moral napenjati svoje možgane. Najboljše darilo za deklico ribico pa je vila, s katero bo lahko ostala še dolgo povezana.

SODELAVEC ALI SODELAVKA RIBICA

Sodelavca ali sodelavko, rojeno v znamenju rib lahko presenetite z bonom za pedikuro, saj so stopala njihovo izpostavljeno področje. Presenetite ju lahko tudi z najljubšim vonjem olja za kopanje. To je romantična duša, zato jo lahko očarate tudi s simpatično zbirko dišečih sveč, ki ji bodo pomagale umiriti se. Razveselili se bodo tudi tečaja joge, skupinske meditacije ali pa šaljive skodelice z nežnimi motivi.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju rib

Rak, ribi, škorpijon: Značilnosti ljudi, rojenih v vodnih znamenjih