Ribi: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Veliko lažje boste uresničevali svoje načrte in pri tem dobili sprotno pomoč. Čeprav se podajate v neznano, boste pod okriljem zaveznikov lažje dosegli začrtane cilje.

Ribi: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Samozavestni boste in brez težav boste sodelovali z drugimi. Na začetku meseca poskrbite za dobre odnose z nadrejenimi. Čas je zelo primeren za študij, potovanja, tuje jezike in stike s tujci.

Februar

Obremenjevali se boste z nadrejenimi. Če ste sami na pomembnem položaju, boste imeli zdaj veliko odgovornosti. Vsaj med vikendi se sprostite v družbi prijateljev in pozabite na delovne naloge.

Marec

Dobro se boste počutili in hoteli osrečiti svoje bližnje. Pazite, da vas to ne bo stalo preveč denarja. Neki izpit ali izziv boste uspešno prestali, a vam bo čas bolj naklonjen od sredine marca.

April

Možne so finančne težave. Čim prej jih rešite in se izognite večjim skrbem glede tega. Čas je primeren za vse vrste izobraževanja in službene poti, skupinske projekte in razmislek o novih načrtih.

Maj

V ljubezni boste hoteli preveč, zato boste lahko zelo razočarani. Ostanite na realnih tleh. Pri delu boste realnejši, veliko energije boste vložili v nove naloge, raziskave in druge miselne izzive.

Junij

Veliko boste sanjarili. Če ste v partnerstvu, je nujno, da svoje želje poveste na glas in jih poskušata uresničiti skupaj. Če ste samski, boste imeli odlično priložnost za romantične zmenke.

Julij

Pasivnejši boste, primanjkovalo vam bo energije in težko boste sprejemali nove izzive. Imeli boste tudi težave s samozavestjo. V službi imate do 25. aprila čas opraviti zahtevnejše naloge.

Avgust

Ne obremenjujte se z delom, pojdite na dopust. Ne imejte slabe vesti, ko boste uživali, saj zaradi retrogradnega Merkurja in Venere tako in tako ne bi veliko naredili. Posvetite se sebi in bližnjim.

September

Na preizkušnji bodo vaše komunikacijske veščine. Možno je, da boste morali sodelovati z nekom, s katerim se ne razumeta najbolje. Prilagajanje, potrpežljivost in kompromisi bodo dobra taktika.

Oktober

Potovanje ali drugi stiki s tujino bodo zelo poudarjeni. Če študirate, boste v tem obdobju večinoma za knjigami in se pripravljali na nove izzive. Naporno bo, a se bo dolgoročno splačalo.

November

Posvetite se ljubljeni osebi in skupnim načrtom. Ne zanemarjajte ljubezenskega odnosa, saj se vam to lahko zdaj maščuje. V drugi polovici meseca bo več priložnosti, da zakrpata nastale vrzeli.

December

Razpeti boste med delom in družino. Poudarjeni bodo predvsem odnosi z nadrejenimi, zato svoje delo opravite čim bolje, potem pa si privoščite sproščujoče praznike. Možno je potovanje.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: