Ribi: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Zelo motivirani boste za nove podvige in napredovanja, a se zavedajte, da nova bremena in odgovornosti s seboj prinašajo tudi stres. S postopnim uvajanjem v nove naloge in obveznosti boste lažje ocenili svoje zmožnosti in ublažili stresne trenutke, ki bi vas lahko pahnile v obup in paniko.

24. 12. 2018

Z Jupitrom v Strelcu se boste hoteli dokazati in pokazati svoje talente. Bolj nepremišljeni boste v svojih ambicijah in obljubah, zato se lahko večkrat znajdete v časovni stiski. Dobro premislite o velikopoteznih načrtih, saj morda niste pripravljeni na nova bremena in odgovornosti. V vsakem primeru se okrepite s pomočniki, saj se boste lahko zanesli na njihov nasvet in vpliv. Kaže, da bo neka oseba zelo pozitivno vplivala na vaše napredovanje. Če razmišljate o dodatnem izobraževanju ali se odločate za študij, boste lahko zelo hitro pristali v študentskih klopeh.

Več ko boste na delovnem mestu dali od sebe, več bodo zahtevali od vas, to pa bo vodilo v izčrpanost. Predvsem v spomladanskem času vam priporočamo, da se pri vsakdanjih opravilih zanesete tudi na druge. Če ste v nadrejenem položaju, je toliko bolj nujno, da zaupate svojim sodelavcem ter naloge in odgovornosti porazdelite znotraj svoje ekipe. Izkazano zaupanje bo imelo pozitiven učinek tudi na vzdušje v kolektivu, kar bo še dodaten plus. Če upate na napredovanje, imate letos dobre možnosti, da naredite vtis na prave ljudi, a se bodo okoliščine za to pokazale predvsem v jesenskem času. Če se poleg službenih obveznosti še izobražujete, vam bodo dodatne odgovornosti predstavljale velik stres. Prav je, da vztrajate tudi pri intelektualnih izzivih, a popazite na svoje zdravje in si večkrat vzemite čas za sprostitev. Aprila, maja, julija in septembra boste še posebej obremenjeni in izčrpani, zato previdno.

Zima

Obremenjeni boste s finančno situacijo in se osredotočili na to, da bi splezali na zeleno vejo. Dodatna dela vas bodo izčrpavala. Če upate na napredovanje na delovnem mestu, imate februarja najboljše možnosti za dober razgovor. Marca ne sprejemajte prenagljenih odločitev.

Pomlad

Lažje boste napredovali, a boste v svoj uspeh tudi veliko vlagali. Posledica tega je lahko velika izčrpanost, morda nespečnost. Če ste samski, boste imeli več priložnosti za nova ljubezenska razmerja, a pazite, da za svojega izbranca ali izbranko ne boste zapravili preveč denarja.

Poletje

Na silo ne boste razrešili nikakršnih težav ali nesporazumov, zato si na začetku poletja vzemite čas zase in družino. Čas bo primeren tudi za dokončanje starih nalog ali navezovanje stikov s starimi prijatelji. V drugi polovici poletja se boste prerojeni lažje vrnili k službenim nalogam.

Jesen

Na račun bo prišla predvsem vaša intelektualna žilica. Čas je, da se poglobite v študij, raziskovanje ali v projekte, ki zahtevajo več znanja. Neko sodelovanje vas bo zelo veselilo in motiviralo za nove podvige. Zdaj je čas, da prevzamete odgovornejšo vlogo v svojem kolektivu.


Rojeni od 19. februarja do 1. marca

Imeli boste srečno roko pri raznih odločitvah, tako osebnih kot poklicnih. Dobro kaže tudi vsem vrstam izobraževanj. Če se ukvarjate z izobraževanjem drugih, boste v tem letu zelo uspešni tudi pri iskanju novega delovnega mesta ali uvajanja novih učnih metod ali materialov.

Rojeni od 2. do 10. marca

Vaša neodločnost ali pasivnost lahko slabo vpliva na vaše finančno stanje. Sprejmite določene odločitve, ki vas bodo prisilile k večji dejavnosti. Na delovnem mestu bodo pomembni predvsem odnosi z nadrejenimi. Če imate z njimi negativne izkušnje, imate zdaj to priložnost popraviti.

Rojeni od 11. do 20. marca

Pričakujte spremembe na finančnem področju, bodisi pozitivne ali negativne. V vsakem primeru se boste morali prilagoditi novim okoliščinam, kar lahko zelo stresno vpliva na vas. V začetku leta je možno daljše potovanje ali pa se boste v tem času odločili za nova izobraževanja.


Preberite še: