Ribi: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

24. 12. 2018
Deli
Ribi: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Motivirani boste za nove dosežke in popolnoma predani delu. Svoj delovni položaj boste jemali zelo resno, morda celo preveč. Mislite tudi na svoje duševno in psihično zdravje.

Januar

Družabni boste, prilagodljivi in motivirani za nova sodelovanja. Če so ta ustvarjalne narave, boste v tem času lepo napredovali. Neko prijateljstvo vam veliko pomeni, zato vanj vložite več energije.

Februar

Začnite uresničevati svoje načrte. Ne zanesite se le na lastne vire, temveč prosite za pomoč. Vse kaže, da boste brez težav dobili pomočnike. Možen je nepričakovan izdatek ali večji nakup.

Marec

Hiteli boste z nekim opravkom, a boste pri tem najbrž naleteli na ovire. Z večjimi nalogami počakajte do konca meseca. V osebnih odnosih so možni nesporazumi. Bodite potrpežljivi do sebe in drugih.

April

Posvetite se prijetnim opravkom in ljudem, ki so vam blizu. Ljubezenskim odnosom še posebej dobro kaže. Tudi poklicno lahko sklenete pomemben dogovor ali opravite pomembno nalogo.

Maj

Motivirani boste in odločnejši. Izpostavljena bodo razna izobraževanja, službena potovanja, sestanki in sporazumi. Poslovnih odločitev ne sprejemaj­te brez vnaprejšnjega dogovora z nadrejenimi.

Junij

Samozavestnejši boste in energični. Če študirate ali se kako drugače izobražujete, boste v tem mesecu odkljukali veliko obveznosti. Če imate svojo družino, boste več časa posvetili svojim otrokom.

Julij

Čim manj se obremenjujte s poklicnimi okoliščinami, ki ne bodo najboljše. Po­svetite se predvsem sebi in svoji rutini. Privoščite si zdravo prehrano, redno vadbo in izdaten mentalni počitek.

Avgust

Razmišljajte pozitivno, tudi če ne bo šlo vse po vaših željah in načrtih. Možno je, da se bodo mnenja v okviru delovnega projekta precej razhajala, zato boste primorani skleniti kompromis.

September

Pomembni bodo odnosi. Morda boste obremenjeni z razmerjem, ki se nikamor ne premakne. Ne izgubljajte časa za ljudi, ki niso dovolj odločni ali pripravljeni prevzeti odgovornosti za svoja dejanja.

Oktober

Lažje se boste soočali s svojimi čustvi in težavnimi odnosi. Če imate težave v partnerstvu, boste zdaj bolj razpoloženi za resen pogovor. Dobro kaže vsem, ki se tako ali drugače izobražujete.

November

Posvetite se nalogam, s katerimi ste odlašali. Zdaj je priložnost, da dokončate še zadnja dela pri nekem projektu. Posvetite se podrobnostim. Počistite e-poštni nabiralnik, opravite nujno korespondenco.

December

Imeli boste več energije, lažje se boste osredotočili na delo ali študij. Uspešni boste. Proti koncu meseca se umirite in se posvetite predvsem partnerju. Novo leto boste morda pričakali v tujini.

Preberite še: