Ribi: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

V novem letu se boste učili bolje shajati z drugimi in sodelovati z ljudmi s podobnimi interesi, a razhajajočimi mnenji. Veliko energije boste vložili v skupinske načrte in projekte, ki bodo najbrž zahtevali veliko pogajanj in kompromisov.

Ribi: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Pričakujte več novih poznanstev in odnosov z izkušenejšimi ljudmi, od katerih se boste veliko naučili in ki vam lahko pomagajo pri prihodnjih podvigih. Možno je tudi, da se bodo intenzivni delovni odnosi razvili v poglobljena in močna čustvena razmerja, zato se lahko nadejate določenih sprememb na ljubezenskem področju.

Zima

Naporen januar se bo prevesil v veliko manj stresen februar, s tem pa se bo okrepil tudi vaš optimizem. Oprle se bodo nove ljubezenske poti ali bolje čustven proces, ki se bo, kot kaže, razvijal skozi vse leto. Nova poklicna sodelovanja bodo v drugi polovici zime dobro napredovala.

Pomlad

Možni so čustveni vzponi in padci. Veliko boste razmišljali o svojem ljubezenskem življenju. Pomembno je, da se ne krivite za morebitne negativne okoliščine, temveč zaupate svojim čustvom. Tudi na delovnem mestu se bolj zavzemite za svoja stališča. Junija se bo počutje občutno izboljšalo.

Poletje

Pred vami je pozitivno obdobje. Privoščite si več sprostitve in druženj s prijatelji. Možno je, da boste lep kos poletja sodelovali pri nekem projektu, prek katerega boste stkali nove vezi, morda tudi romantične. V tem času lahko pričakujete boljši zaslužek pa tudi določene izdatke.

Jesen

Manj aktivni boste, morda boste manj sodelovali z drugimi in se lotili individualnih nalog. Še bolje tako, saj vam bodo drugi v tem času jemali preveč energije. Zaradi nepredvidenih dogodkov boste morda morali prilagoditi določene načrte glede prihodnosti, a se bo vse dobro izteklo.


Ste na pravi poti, a ob sebi potrebujete nekaj pomočnikov, ki vas bodo vztrajno bodrili in vam kdaj pa kdaj pokazali lažjo pot naprej, kot pa je tista, ki ste si jo izbrali. Če študirate ali se kako drugače izobražujete, bodo skupinski projekti sestavni del vašega intelektualnega razvoja, s tem pa boste pridobili tudi nove uvide v dobre in slabe plati sodelovanj. Če ste mlajši, boste v tem letu lažje napredovali z mentorjem ali tutorjem, pa čeprav si tega morda najprej ne boste hoteli priznati. Ne dovolite, da zaradi lastnega ponosa, sramežljivosti ali trme omejujete možnosti za napredek, temveč sprejmite pomoč ter se kdaj pa kdaj ravnajte tudi po nasvetu drugih. Tudi v ljubezenskih odnosih se lahko v tem letu naučite bolje izraziti svoja čustva in stališča. Morda boste spoznali, kakšnega partnerja si želite, ali videli nekaj svojih napak, ki vam onemogočajo vzpostaviti bolj ljubeč in spoštljiv odnos z ljubljeno osebo.

Rojeni od 19. do 28. februarja Imeli boste možnost korenito spremeniti svojo življenjsko pot. Morda bo sprememba povezana s poklicno potjo ali izobrazbo, lahko se boste na vrat na nos odločili oditi v tujino, spremeniti službo ali študij. Zdaj je čas, da drzno in pogumno posežete v svojo usodo.

Rojeni od 1. do 10. marca

Če že dolgo stagnirate, boste dobili priložnost, da se končno premaknete s položaja, v katerem ste obtičali. Vse kaže, da vas bo pri tem bodrila neka oseba, v katero verjamete in jo občudujete. Pripravite se na vzpone in padce, ki bodo povezani predvsem z vašo samodisciplino in samozavestjo.

Rojeni od 11. do 20. marca

Ste sredi nekakšnega procesa osamosvajanja, prek katerega pridobivate samozavest in se učite biti samostojnejši. S pomočjo ljudi, ki jim zaupate, boste lažje prebrodili težavno obdobje. Če je posredi ljubezenski proces, se zavedajte, da čas sčasoma zaceli tudi čustveno bolečino.


Preberite še: