Ribi: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

V novem letu lahko uresničite veliko svojih načrtov, a se boste pri tem morali povezati s somišljeniki ter s sodelovanjem priti do cilja. Prilagodljivost, samozavest in vztrajnost bodo nujni.

Ribi: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Dlje časa boste potrebovali, da se boste vrnili v delovno formo, saj vam bo primanjkovalo energije. V drugi polovici meseca se boste lažje posvetili svojim nalogam ter nadoknadili zamujeno.

Februar

V prvi polovici meseca boste neustavljivi, tako na poklicnem kot ljubezenskem področju. Če ste samski, povabite na zmenek osebo, ki vam je všeč. Proti koncu meseca ne sprejemajte hitrih odločitev.

Marec

Ne bo šlo vse po načrtih, zato se boste morali prilagajati. Bodite potrpežljivi do sodelavcev in do svojih bližnjih, saj boste nagnjeni k prepirom. Ne obupujte, v drugi polovici meseca bo vse lažje steklo.

April

V prvi polovici meseca boste pod vplivom Merkurja učinkovito opravljali razne naloge, zato ta čas izkoristite za napornejše podvige ali pomembne sestanke, na katerih boste lažje izrazili svoje stališče.

Maj

Pred vami je nekaj čustvenih dni, ko boste morda podvomili o sebi in svojih vrlinah. Še posebej v ljubezni bi bilo prav, da bolj verjamete vase in prevzamete pobudo takrat, ko se pokaže priložnost.

Junij

Mars v vašem znamenju vas bo okrepil in izboljšal vaše razpoloženje. Zdaj je čas, da naredite več zase in za svoje telo. Shujševalna kura, več telovadbe in drugih aktivnosti bo zelo dobro vplivalo na vas.

Julij

Poskrbite za pozitivno družinsko vzdušje in se ta mesec odpravite na dopust. V tem času boste najbrž zapravili nekaj več denarja, a naj vam ne bo žal. Prepustite se poletnemu vzdušju in uživajte.

Avgust

Malce bolj brezskrbni boste. Tudi ta čas bo primeren za počitnice, sprostitev, morda umetniško ustvarjanje. V službi boste zaradi krajšega zatišja lahko veliko postorili in pripravili nekaj novih načrtov.

September

Osredotočite se predvsem na finančno stanje, zlasti če ste v dolgovih. Finančne naložbe ali posojila trenutno odsvetujemo. Možno je, da boste imeli malce več smole. Previdno v prometu.

Oktober

Ne boste razpoloženi za družbo, pa tudi ne za tesna poklicna sodelovanja. Veliko učinkovitejši boste, če boste delali sami. Pričakujte nekaj partnerskih pričkanj zaradi slabe volje.

November

Posvetite se predvsem ljubljeni osebi in se prilagodite njenim željam in interesom, pa čeprav ste morda imeli drugačne načrte. Če študirate, imate v tem mesecu veliko priložnosti za uspeh.

December

Pred vami je dinamično in stresno obdobje, predvsem v službi se osredotočite na svoje odgovornosti, ki jih bo čedalje več. Če vam ne bo uspevalo vseh nalog opravljati sproti, prosite za pomoč.


Preberite še: