Ribi: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

1. 12. 2020
Deli
Ribi: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

V letu 2021 se vam obetajo zanimivo poslovanje, stabilni odnosi ter več notranjega miru. Vendar vse ne bo šlo tako zlahka. Morali boste vložiti veliko truda, če boste želeli osebnostno ter poslovno napredovati. Z lahkoto boste v drugi polovici leta v ljubezen vnesli novo energijo, se podali na strastne poti in se znebili negativnih vzorcev iz preteklosti. Ob strani vam bodo stali iskreni ljudje, ki vas bodo ves čas podpirali s svojimi modrimi nasveti.

Januar

Na področju čustev vam določene zadeve zaradi neugodnega Marsa ne bodo ravno najbolj jasne, saj boste zmedeni. Srečne okoliščine prihajajo proti koncu meseca, vendar v njih ne boste uživali toliko, kolikor bi radi, saj boste v ozadju ves čas zaznavali napetost.

Februar

Kombinacija planetov vam februarja zagotavlja spretnost z besedami. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. Ne bojte se tveganja, saj vas vodi v dobre rezultate in dobiček.

Marec

Vzemite si več časa za najtežje opravke, ki vas obremenjujejo. Življenje bo še vedno polno presenečenj, zlasti glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma in samozavesti. Želeli si boste več prijetnih stikov in umirjenih pogovorov.

April

Sonce v znamenju ovna bo povečalo vašo moč, zato boste v aprilu želeli vse rešiti sami, ne da bi koga prosili za pomoč, saj boste imeli občutek, da boste le tako ohranili svojo popolno neodvisnost. Do svojih najbližjih boste bolj kritični, težko boste tudi sami prenašali kritike.

Maj

Na področju dela se boste v sredini maja ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije. Kljub vsemu vas konec meseca, ko vas bo navdihovalo Sonce v dvojčkih, čaka pozitiven razplet za vas pomembne situacije.

Junij

Kljub Veneri v znamenju raka prihaja v juniju več direktnosti v komunikaciji, predvsem pa boste delali na tem, da se čim prej znebite starih vzorcev. Radi boste tudi v središču pozornosti. Poslovni in finančni napredki se bodo pokazali v zadnjih dneh, ko boste prodorni.

Julij

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo v sredini julija še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen. Zdaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment.

Avgust

Avgusta boste znali ločiti med iskrenostjo in prilizovanjem, kar vas bo rešilo pred nepomembnimi odnosi in razočaranji, s katerimi ste za nekaj časa zaključili. Poudarjeni bodo tudi odnosi z otroki, ki pa jih boste proti koncu meseca težko nadzirali.

September

Sonce v znamenju device vas bo na začetku septembra spremljalo in ščitilo na poslovnem področju, kjer se vam nakazujejo informacije o spremembah, ki se lahko v prihodnje uresničijo. Ljubezen bo dobila drugo podobo, bolj boste sproščeni in oddajali boste čudovite energije.

Oktober

S pomočjo energije Sonca v tehtnici odvrzite stari pristop in izumite nekaj novega, saj se boste počutili boljše. Tokrat je pomembno, da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti. Postavljajte direktna vprašanja in poskušajte osebnostno napredovati.

November

Ne bodite presenečeni, če se v sredini novembra določene zadeve spremenijo, doživeli boste namreč pravo razsvetljenje. S spontanostjo in koraki presenečenja lahko na dober način pritegnete pozornost simpatične osebe in zdaj je pravi čas, da to storite.

December

Visoka pričakovanja doma in na delovnem mestu izrazite v prvi polovici decembra, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju strelca. Pri njih vztrajajte. Izzivi in nove možnosti zahtevajo prilagajanje, kar pa za vas tokrat niti ne bo tako zelo težko.


Preberite še:  

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk