Ribi: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Ribi: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Prebudite svojo ustvarjalno plat. Vaša odločitev je, ali boste končno naredili bolj stabilen korak v prihodnost. Imate velike ambicije, vendar bo treba najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko udejanjili. Preden se boste na področju kariere užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za določeno situacijo. Dokončajte vse posle ob zahtevanih rokih, v nasprotnem primeru se lahko zapletete v razne nejasnosti in nesporazume.

FEBRUAR

Lepe besede, ki prihajajo, morda ne bodo iskrene, zato najprej preverite vsa dejstva in ugotovite resnično plat zgodbe. Nasmeh na ustnicah bo v sredini februarja vaš stalni sopotnik, če pa vas bo kdo želel spraviti iz tira, se boste znali diplomatsko odzvati. Znali boste poskrbeti zase ter za svoje telo. Če se že nekaj časa odločate o spremembi prehranjevalnih navad, je zdaj pravi čas, da izberete bolj zdrave smernice.

MAREC

Marca boste delovali bolj prepričani in razbremenjeni. Lažje se boste otresli zagrenjenosti, ki se je v preteklih mesecih lotila osebnega življenja. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da niste delovali skladno, na področju, ki vas utesnjuje, pa nekaj spremenite. Nekaj dogodkov, povezanih s financami, vam bo konec marca odvzelo pogum, kar je za vas povsem neznačilno, saj ste znani po tem, da znate vztrajati.

APRIL

Spustili se boste v nekaj, kar je nekoliko tvegano. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni ste na vse, kljub temu pa bodite previdni. Prehodili boste številne poti, zato lahko pričakujete čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se spet naučili nekaj novega. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne odločitve, ki vodijo k uspehu.

MAJ

Prihaja priložnost, da začnete znova. Premislite, zlasti če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo na področju ljubezni. Bodite bolj budni, saj je vse skupaj preveč mikavno, da bi bilo resnično. Sredi maja se bo prebudila vaša strast, čas bo zelo naklonjen tudi tistim, ki ste samski in že nekaj časa sanjarite o razmerju. Poskušajte narediti premike na čustvenem področju in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na zastavljena vprašanja. V določeni situaciji boste zelo prijetno presenečeni.

JUNIJ

V prvih dneh junija vam bo nekdo povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. Prilagodite se, razmislite, nato odreagirajte. Potrebovali boste več pozornosti bližnjih, tudi sami boste vračali usluge in svetovali. Predajanje razigranim skušnjavam bo mikavno, vendar se bosta prepletali tudi labilnost in negotovost, ki ste ju bili deležni v zadnjih dneh maja. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni in bolj pozitivni luči.

JULIJ

Sprijaznite se, da žal ne morete obvladati vsega, saj vam marsikaj lahko zaradi neprevidnosti uide. V veliko pomoč vam bo nekdo, ki ste ga v zadnjem času postavili na stranski tir. Ko se bodo razburkana čustva polegla, boste določeno situacijo videli v svetlejši luči. Vsekakor bolj realno pa tudi brez težav se boste lahko odločili, kako nadaljevati. Prihajajo spremembe na področju osebne rasti, vendar jim bo treba dosledno slediti.

AVGUST

Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, če se ne bodo razvile, zlasti tisti, ki imate svojo pot do podrobnosti začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, postavljali boste nove smernice. Končno boste pripravljeni na nekoliko drznejši korak. Poskusite se čim prej dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in nekoliko neopredeljeni pri čustvenih odločitvah.

SEPTEMBER

V septembrske dni, ki jih bo polepšal vpliv Sonca v devici, se boste podali s številnimi pričakovanji ter prevelikimi željami. Marsikaj se lahko zaplete, pričakovali boste, da se bo nekdo odzval tako, kot ste si zamislili. Preveč boste zaprti v ene in iste ideje ter cilje, ki vas bremenijo v ozadju. Spoznali boste, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v drugo smer. Soočenja ne bodo enostavna, vendar prinašajo boljše počutje.

OKTOBER

Poskrbite, da boste v prednosti, saj nekdo dvomi o vaši predanosti. Oktober je zaradi energije tehtnice ugoden čas, da mu s svojo iskrenostjo dokažete, da se krepko moti. Opazke drugih vam ne bodo prizanesle, zlasti na poslovnem področju. Odločitve bodo proti koncu meseca načelne in pravilne. Prilaganje tokrat ne bo potrebno, izognite se prepiru, čeprav imate opravka s tistimi, ki trmasto vztrajajo pri svojih dejstvih.

NOVEMBER

Pustite stvarem, da neobremenjeno potujejo mimo vas in izkazalo se bo, da je vse skupaj le taktika nekoga, da vas spravi v slabo voljo. Bolj lahkotno bo v odnosih, ki se razvijajo iz skupnih interesov ter prijateljstva. Dvome in ovire boste reševali s pogovorom ter s toplimi objemi. Razmišljali boste o strastni ljubezni. Ne bodite presenečeni, če vam bo življenje obudilo spomin na nekoga, s katerim še nista razrešila vajinega odnosa.

DECEMBER

Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Prihaja manjša nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to lahko preprečite, če boste ohranili samozavest. Z ljubljeno osebo se boste v zadnjem delu decembra veselili skupnih trenutkov in načrtovali oddih. Spomnili se boste tudi na tiste, ki jih že dlje časa niste poklicali.


Preberite še: