Ribi: Veliki letni horoskop 2019

Samski predstavniki znamenja rib boste v ljubezni zelo dejavni. Hoteli boste narediti vtis in očarati osebo, ki vam je všeč. Stabilna partnerstva bodo zahtevala več vaše pozornosti.

Ribi: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Ker boste bolj osredotočeni na poslovne in poklicne obveznosti, bo vaše čustveno življenje v tem letu morda malce zapostavljeno. Če ste v dolgotrajnem partnerstvu, boste morali skupne urice skrbneje načrtovati, saj lahko v nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da se bosta s partnerjem čustveno oddaljila. Predvsem v spo­mladanskih in poletnih mesecih je nujno, da si dajeta čustveno oporo. Skupni sprehodi ali izleti vama bodo ponudili priložnost za iskrene in dolge pogovore in razglabljanja o tem, kar vaju muči in kar se vama dogaja na poklicnem področju. Izogibajte se sporom, ki bodo povezani z nepomembnimi vsakdanjimi malenkostmi. Življenje je prekratko, da bi se s partnerjem pričkali glede tega, kdo je kdaj pomil posodo ali nazadnje skuhal kosilo. Če ste samski, boste v tem letu močno aktivirali svojo osvajalsko naravo, po kateri sicer niste znani. Kot kaže, vas bo močno očarala neka oseba, ki jo zelo občudujete. Prav zato boste pripravljeni zapraviti veliko svojega časa in denarja za to, da jo očarate in osvojite. Pri tem boste morda šli predaleč. Predvsem januarja, marca, julija in novembra pazite, da vaše brezglavo zapravljanje ne bo presegalo vaših finančnih zmožnosti.

Družina

Bolj ko se boste hoteli otresti vpliva enega izmed svojcev, slabše bo. Čim prej razčistite spore ali zamere, ki zastrupljajo vajin odnos, in se pobotajta. Če ste mlajši, se boste v tem letu morda finančno ali kako drugače osamosvojili, kar lahko močno spremeni družinsko dinamiko. Če imate družinsko podjetje ali je vaš poklic kako drugače povezan z družino, se lahko med vami in enim od svojcev razvije pretirana tekmovalnost. Merjenje moči znotraj družine bo slabo vplivalo na vse. Če imate svojo družino, bo uporništvo enega izmed vaših otrok lahko obremenilo vaš vsakdanjik, zlasti če morate krmariti med napornimi delovnimi obveznostmi in družino. Junija in julija bo primeren čas za družinsko dopustovanje.

Zdravje

Leto bo naporno, zato priporočamo preventivo. Redno jemanje vitaminov in drugih prehranskih dodatkov bo izboljšalo vašo vitalnost. Predvsem popazite na redno in zdravo prehrano, saj bi v stresnem času hitro občutili posledice nezdravega stila življenja. Bolečine v želodcu, nespečnost in težave s prebavo so lahko tipični simptomi, ki vam govorijo, da je čas za spremembo vaše vsakdanje rutine. Aprila in septembra boste še posebej izčrpani in fizično manj učinkoviti, zato si takrat privoščite več počitka, spanca, masaž ali kakšnih drugih dejavnosti, ki vas bodo sprostile in notranje umirile. V tem letu se izogibajte predvsem alkoholu in drugim sredstvom, ki ponujajo trenutno čustveno in psihično olajšanje, ne pa dolgotrajnih rešitev.

Delo in denar

Zelo motivirani boste za splošen napredek na poklicnem ali poslovnem področju. Nove priložnosti bodo mamljive, a pazite, da ne boste naenkrat hoteli preveč. Varčujte s svojimi močmi in se ne precenjujte. Vaši apetiti so veliki, fizične in mentalne sposobnosti pa malo manj, zato je pomembno, da najdete pravo razmerje. Dobro kaže dodatnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem, službenim potem in novim poslovnim stikom. Pri financah se izogibajte tveganim naložbam in posojilom, saj bi vaša velika pričakovanja lahko hitro vodila v razočaranje.

Preberite še: