Ribi: Veliki letni horoskop 2020

Upoštevajte nasvete drugih četudi ste izkušeni in ste se najverjetneje spopadli že z marsikaterim izzivom, se lahko v novem letu veliko naučite od svojih kolegov in drugih ljudi, ki so ali pa se bodo izkazali za pomembne v vašem življenju. Bodite odprti za mnenja drugih in upoštevajte njihove nasvete.

Ribi: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Iz prijateljstva v ljubezen

Tudi tisti manj samozavestni boste v novem letu lažje navezovali stike in bili čustveno zaupljivejši kot sicer. Kaže, da se bodo novi ljubezenski odnosi razvijali postopoma, zato ne hitite. Trden ljubezenski odnos boste predstavniki znamenja rib v novem letu gradili počasi, kar je pravzaprav odlična osnova za uspešno ljubezensko razmerje. Možno je, da se bo v ljubeč odnos razvilo neko že dolgoletno prijateljstvo ali pa bodo tesna delovna sodelovanja ter skupni interesi predstavljali temelj ljubezenskega razmerja. Če ste samski, si boste vzeli več časa za premislek o čustvih in se ne boste na vrat na nos vrgli v strastno razmerje. Možno je celo, da vas oseba, ki vas bo hotela osvojiti, sprva sploh ne bo zanimala, a se boste postopoma ogreli zanjo. Zanimivo je, da bodo letošnji planetarni vplivi skozi vse leto podpirali vaše ljubezensko življenje, zato pričakujte, da bo ljubezen v novem letu predvsem dolgotrajen proces, iz katerega se lahko veliko naučite tako o sebi kot o partnerju. Če ste v nestabilnem razmerju, imate do junija čas, da se odločite, kako naprej. Možno je tudi, da bo vmes posegla tretja oseba in da boste šele takrat pripravljeni končati z odnosom, ki vas ne osrečuje. Stabilna ljubezenska partnerstva bodo letos zelo dobro napredovala. Če ste mlajši, boste morda resno razmišljali, da si ustvarite družino ali pa se bo to zgodilo povsem nenačrtovano.

Družina

Družinske teme bodo v novem letu precej poudarjene. Možno je, da boste začeli uresničevati načrte glede novega družinskega doma ali naraščaja, lahko da se boste odločili za nek večji družinski nakup in s tem v svoj dom vnesli več pozitivne energije. Če ste mlajši, boste imeli možnost, da si ustvarite lastno družino, lahko pa se boste odločili za večjo stopnjo osamosvojitve in se odselili od staršev. Pomembno bo predvsem obdobje od aprila do začetka avgusta, ko se boste morali bolj posvečati družinskim odnosom ter projektom, povezanimi z domom in z otroki.

Zdravje

V začetku leta lahko zaradi pomanjkanja energije in izčrpanosti hitro zbolite, zato v tem času priporočamo preventivno jemanje vitaminov in drugih prehranskih dodatkov. Maja in junija bo vaše počutje na višku. Energični in optimistični boste, zato boste lažje kos stresnim okoliščinam. V tem času si privoščite več aktivnosti na prostem ter poskrbite za dinamično pomlad. Tudi v drugi polovici leta boste aktivni in polni elana. Če se obremenjujete z odvečno telesno težo ali nezdravo razvado, boste od julija naprej imeli več motivacije, da spremenite svojo prehrano in vsakdanjo rutino. Previdni bodite le septembra in oktobra, ko vam odsvetujemo kakršnokoli pretiravanje in zatekanje k ekstremom glede hujšanja in telovadbe.

Delo in denar

Poudarjena bodo predvsem sodelovanja, mentorstva, skupinski projekti in uresničevanje dolgoročnih načrtov. Če ste vajeni delati sami, boste v tem letu napredovali predvsem s pomočjo drugih ter se učili poslušati, razumeti in prilagajati. Že februarja boste najverjetneje postavljeni pred dejstvo glede nekega sodelovanja, nad katerim najprej ne boste navdušeni, sčasoma pa se boste navadili deliti mnenja in sklepati kompromise. Finance bodo v novem letu zelo izpostavljene. Še posebej v drugi polovici leta bodo lahko v ospredju finančne kupčije in naložbe, sklepanje posojil, večji nakupi ali druge vrste denarnih izdatkov. Maja, junija, septembra in oktobra bodite glede tega previdnejši in se izogibajte tveganju.


Preberite še: