Ribi: Veliki letni horoskop 2021

1. 12. 2020
Deli
Ribi: Veliki letni horoskop 2021 (foto: pixabay)
pixabay

V 2021 boste stopili s svojo prirojeno občutljivostjo, vendar bolj odločni kot običajno.

Planetarni vpogled v 2021

Začetek leta bo primerno obdobje za resno poslovanje, zato se ne smete ustrašiti novih prijemov. Neptun vam lahko pomaga do uspeha z izražanjem čustev, nadarjenostjo in ustvarjalnostjo. V pomladnih mesecih boste delovali z odličnimi idejami, široko pobudo ter samozavestnim pristopom, ki lahko marsikoga preseneti. Maj bo ugoden za intelektualne pristope, pomembne izračune, pogajanja, izpite in intervjuje. Med majem in junijem poskušajte biti bolj previdni in berite med vrsticami. Ogroženi ste lahko tudi, če boste preveč naivni.

Na področju ljubezni boste že na začetku leta okusili sladke sadeže ljubezni. Razmerja bodo delovala z večjo intenzivnostjo. Saturn in Pluton v retrogradnem gibanju bosta morda želela prestrukturirati vaše družabno življenje, zato ne bodite presenečeni, če se boste želeli izogniti nekaterim prijateljem. Junija prihaja topel pogovor ali priložnost, da z nekom znova vzpostavite odnos. Spoznali boste, da pravi prijatelji delujejo tako, da se medsebojno podpirajo. Avgustu se vrača močna želja po romantiki, želeli si boste neskončne ljubezni.

Všeč vam bodo tisti, ki lahko ponudijo stabilnost in predanost, ki ju potrebujete, da v razmerju pokažete svojo najboljšo plat. Na področju financ lahko v sredini leta izboljšate svoje stanje na računu in investirate v nepremičnine. Zaradi Neptunovega vpliva boste našli finančne priložnosti tam, kjer jih običajno nikoli ne bi iskali. Jesen bo obdobje z veliko zanimivimi dogodivščinami in številnimi ovirami, ki jih boste z dobro osredotočenostjo uspešno premagali.

Odnosi z nadrejenimi in sodelavci so lahko v septembru zaradi Sonca v znamenju device bolj problematični, obravnavati jih boste morali bolj spretno in diplomatsko. Saturn bo večkrat, ko boste v težavah ali celo obupani, uravnotežil situacije, kar vam omogoča, da lahko v 2021 lažje popravite svoje napake. Realizem, ena izmed vaših najboljših lastnosti, in prirojena zdrava pamet vam lahko priskočita na pomoč, da se izognete morebitnim težavam. V poletnih dneh vas čaka veliko dela, tako v službi kot tudi s seboj.

Datumi, povezani z obveznostmi, bodo zelo tesni in večkrat se boste morali spoprijeti s situacijami, v katerih boste morali dokazati svoj voditeljski duh, sposobnost odločanja, pogum ter hitro reakcijo. Osredotočite se na enega ali dva projekta in se nikar ne obračajte za na videz lepimi dodatnimi priložnostmi, saj vas vodijo le v pogubo. Pomembno je, da bo konec leta vaša živahna in odprta narava tista, ki vam bo omogočila, da na več področjih prodrete boj v ospredje in se zadovoljno zazrete nazaj.

Ljubezen in odnosi

V ljubezni že v prvih mesecih leta zaradi ugodne Venere in njenih vidikov prihaja veliko sreče. Najbolj združljivi boste s tistimi posamezniki, ki so kreativni in večino svojega časa porabijo za širjenje svojih idej. Če vam bo nekdo všeč, boste tokrat z njim zlahka stopili v stik. Stabilnost bo pri tistih, ki ste v razmerju, sicer prisotna, vendar lahko razpoloženje niha in ustvarja nekaj napetosti. Prepustite se notranjemu občutku in konflikti se bodo počasi umaknili. Poleti se boste na ljubezenskem področju znašli v pravih globinah, zato boste delovali zadovoljno.

Globoko v sebi boste vedeli, da se stvari lahko še naprej izboljšujejo, če verjamete vanje. Jeseni se boste morda preveč zapodili, zato brzdajte svoj ego ter notranje borbe, ki jih boste doživljali morda zaradi nezadovoljstva. Kar se bo dogajalo, ne bo nič resnega, vendar vas bo naučilo dragocenih lekcij o tem, kako komunicirati. Zaradi vpliva Marsa se bo razmerje v jesenskih dneh dvignilo na višjo raven. Spoznali boste, kako vaše vedenje vpliva na ljubezenski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k občutni izboljšavi. 

Kariera in finance

V pomladnih mesecih se bo na podlagi nekaj dobrih rezultatov ponovno vrnil optimizem, ki bo povezan tudi s finančnim stanjem. Postavili si boste velike zahteve in jih tudi izpeljali. V odnosu do sodelavcev boste bolj sproščeni, tudi z nadrejenim boste v pomladnih dneh lažje našli skupni jezik. Zelo vam bodo šle na živce osebe, ki se okoriščajo na račun drugih, zato se boste postavili na stran šibkejših in jim poskušali pomagati. Nikar pa ne posojajte preveč denarja, saj bi se vam utegnilo zgoditi, da ga ne dobite nazaj. V poletnih dneh boste doživljali tudi pozitivne notranje premike, povezane z delom in nadgradnjo na tem področju.

Na nekaterih področjih, ki so ušla izpod nadzora, bo potrebno bolj trdo delo, vendar vam bo to uspelo brez večjih težav, saj hitro dojemate in ste iznajdljivi. Največ sreče na finančnem področju se vam obeta v jesenskih mesecih, ko boste imeli odlične priložnosti, da povečate svoj zaslužek. Proti koncu leta boste bolj zadovoljni z vsakdanjimi delovnimi nalogami, ki so vas v preteklosti morda dolgočasile. Morda boste delali z novimi ljudmi ali pa se boste naučili kaj novega, kar vam bo pomagalo, da bo vaše delo bolj učinkovito. Kariera bo v zadnjem delu leta bolj izpolnjena.

Družinsko okolje

Neptun bo v 2021 močno vplival na vaše osebno življenje, vključno z družinskim stanjem, ki pa je za vas zelo pomembno. Čeprav se boste morda trudili ostati navdušeni v družinskih vibracijah, boste zaznavali, da je v nekaterih primerih morda družina tista, ki povzroča vaše notranje konflikte. Poskušajte poiskati ravnovesje od meseca maja, saj boste takrat tudi vi manj občutljivi in pripravljeni na sklepanje lepih kompromisov.

V jeseni vam bo nekdo od sorodnikov zaupal svoje tegobe, poskušajte vse skupaj ohraniti zase, da ne zanetite kakšnega večjega spora, ki bi lahko vodil tudi v večji družinski razdor. Nekaj zapletenih situacij v povezavi z brati in sestrami prihaja v novembru, saj se bodo neprestano vmešavali v vaše odločitve in poskušali malce manipulirati z vami. Odnos s starši se lahko poglobi, če boste predvidevali, kakšne so njihove prvotne lastnosti ter kakšno njihovo napako spregledali.

Zdravje in počutje

V 2021 se boste spustili po divjem toboganu vitalnosti z novimi cilji na področju prehranjevanja. Planeti v hiši zdravja bodo pozitivno vplivali na delovanje vašega imunskega sistema ter na duševno stanje, ki je pri vas še bolj na udaru. Prihajata optimizem in odlično razpoloženje, zato se lahko v pomladnih dneh veliko lažje znebite stresa in tudi v kakšni nerodni situaciji reagirate z nasmehom na obrazu. Apetit vas bo še posebej v poletnih dneh včasih potisnil v presežke, kar lahko povzroči kopičenje odvečnih kilogramov.

Z osebnega vidika boste kljub kakšnemu odvečnemu kilogramu znali poudariti svoje naravne sposobnosti, ki so senzibilnost, domišljija in altruizem. Čeprav vas bodo jeseni mikale modne diete, ne podlezite prehitro. Najprimernejša izbira za zdrav duh v zdravem telesu bo raznolika zdrava prehrana v kombinaciji z gibanjem. Da bo vse skupaj lažje, uporabite svojo bogato domišljijo in si predstavljajte, kako boste videti, ko vam bo uspelo. Vaše zdravilo bo ponovno vzpostavitev stika s starimi prijatelji.


Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu