S čim se trenutno preveč obremenjujete (glede na vaše astroznamenje)?

Preverite, na katerem področju v življenju bi se trenutno morali malo bolj sprostiti ter malo manj obremenjevati.

S čim se trenutno preveč obremenjujete (glede na vaše astroznamenje)? (foto: profimedia) profimedia
15. 4. 2022

Oven

Preveč se obremenjujete z vašim uspehom. Le redko počivate, saj ste obsedeni z aktivnostmi – a zavedajte se, da vam lahko na dolgi rok zaradi tega grozi tudi izgorelost. Zapomnite se: Vredni ste tudi takrat, ko počivate! 

Bik

Preveč se obremenjujete z vašim premoženjem. Čeprav se zavedate se, da denar ni vse, si vseeno želite, da bi ga imeli toliko, da bi lahko kupili karkoli si zaželite. Osredotočite se raje na nenadomestljivo bogastvo, ki ga imate (družino, prijatelje, živali...). 

Dvojčka

Preveč se obremenjujete s tem, da se vam more ves čas nekaj dogajati, in da morate ves čas komunicirati z ljudmi... Zapomnite si tudi, da so nekatere osebe v vaši preteklosti z razlogom. Sprostite se, začutite sebe in bodite nekaj časa čisto sami s seboj. Kako vam je?

Rak

Preveč se obremenjujete s tem, da bi bili ljubljeni. Zavedajte se, da je ljubezen do samega sebe najbolj pomembna in postavlja osnovo za to, kako bodo na vas gledali drugi.

Lev

Preveč se obremenjujete z vašim ugledom. Zelo mar vam je za to, kako vas vidijo drugi, čeprav globoko v sebi veste, da vam to povzroča več škode kot koristi.

Devica

Preveč se obremenjujete z vašimi napakami. Tudi leta kasneje, ko se nihče več ne spomni, kje se vam je zalomilo, se vračate nazaj na stvari, ki so vam spodletele.

Tehtnica

Preveč se obremenjujete z vašim videzom. Nikoli ne želite zapustiti hiše brez popolnih oblačil in ličil. Zapomnite si, da nihče od vas ne pričakuje takšne popolnosti.

Škorpijon

Preveč se obremenjujete z vašimi obžalovanji. Neprestano se sprašujete, kaj bi se zgodilo, če bi sprejeli drugačne odločitve. Sprejmite preteklost in počasi odpustite sebi. 

Strelec

Preveč se obremenjujete z vašim spolnim življenjem. Le s težavo prenašate »sušna« obdobja in si obupno želite, da bi si vas drugi želeli.

Kozorog

Preveč se obremenjujete z nazivom vašega delovnega mesta. Želite si biti občudovani in spoštovani. Poleg tega si želite, da se vsi okoli vas zavedajo, kako nadarjeni ste. Zapomnite si, da življenje ni le delo in ugled.

Vodnar

Preveč se obremenjujete s svojimi dosežki. Obsedeni ste z doseganjem določenih mejnikov v starosti, ki se vam zdi temu »primerna«. Želite se prepričati, da ne zaostajate za drugimi. Ne primerjajte se z drugimi in spremite svojo unikatno pot.

Ribi

Preveč se obremenjujete z vašimi sledilci na družabnih omrežjih. Želite si pozornosti, kjer je to mogoče. Ne prenesete, da vas drugi ignorirajo. A najprej boste morali pozornost nameniti sebi in svojemu telesu. 

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: TA nebesna znamenja obožujejo izzive!

Kako bo polna luna vplivala na BIKE, LEVE, ŠKORPIJONE in VODNARJE

In na katera znamenja bo rožnata polna luna najbolj vplivala?

Vabljeni tudi na Sensa JIN-JANG vikend s S.Irene od 13. do 15. maja