Škorpijon: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Ste točno tam, kjer se morate. Če z nečim v življenju niste zadovoljni, je to najbrž znamenje, da morate nekaj spremeniti. V novem letu boste imeli to priložnost tudi narediti.

Škorpijon: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Samozavestni boste, pripravljeni na nove podvige. Če hrepenite po spremembi, jo zdaj lahko uresničite. Osredotočite se na intelektualne izzive, pisanje in druga komunikacija vam bo šlo dobro od rok.

Februar

Na začetku meseca boste obremenjeni z osebnimi stvarmi. Če imate otroke, bodo potrebovali več pozornosti. Od sredine meseca se boste lažje osredotočili na lasten napredek. Previdno v odnosih.

Marec

Poudarek bo na delovni rutini, a sami ne boste zmogli vsega. Zaprosite za pomoč, če jo boste potrebovali, saj boste zelo obremenjeni s številnimi nalogami. Na začetku meseca boste zelo zapravljivi.

April

Počutje bo dobro, razpoloženje pa ne. Motila vas bodo nenehna vmešavanja drugih v vaše delo ali pa v zasebne zadeve. Izogibajte se naglim čustvenim odločitvam, še zlasti na delovnem področju.

Maj

V odnosih se boste morali postaviti zase. Morda vas bo partner krivil za nastale razmere, a mu ne ostanite dolžni. Kljub temu čim prej zgladita prepire, saj je harmonija nujna za vaše delo in napredek.

Junij

Prilagodljivi boste in odprti za nove zamisli. Ne pretiravajte. Primanjkovalo vam bo energije, zato si vzemite več časa za počitek. Partnerstvo in družinski odnosi bodo zahtevali več vaše pozornosti.

Julij

Obremenjeni boste, nadrejeni pa bodo od vas zahtevali še več. Čas je, da udarite po mizi in rečete ne. Čim prej pojdite na dopust, saj bi se sicer lahko delovne razmere še poslabšale. Čim bolj uživajte.

Avgust

Odločitev nadrejenih vas bo razočarala, a je dolgoročno to še najboljša rešitev. Prej ali slej boste našli druge možnosti, da pokažete, kaj znate. Denarne naložbe naj počakajo, prav tako ljubezenske odločitve.

September

Odlično bodo izpostavljena sodelovanja. Očarljivi boste, ustrežljivi in družabni, intelektualno boste znali spodbuditi sebe in druge. Vse to vam bo jemalo veliko energije, zato se temu primerno regenerirajte.

Oktober

Vse bo potekalo po vaših željah. Družabnost bo nekoliko zastala, osredotočali se boste predvsem nase in na partnerja, kar bo dobrodošla sprememba. Lotili se boste novih intelektualnih izzivov.

November

Na začetku meseca bo načeta vaša samozavest. Morda s partnerjem ne bosta našla skupnega jezika. Če ste samski, se izognite novim zmenkom, saj bodo ti preveč naporni. Raje se družite s prijatelji.

December

Zapravljivi boste, kar ne bo najbolje za vašo trenutno finančno situacijo. Premi­slite, če morate svojim bližnjim res kupiti draga darila. Raje jim podarite malenkost, ki ste jo sami naredili.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: