Škorpijon: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Prav je, da ste ponosni na svoje dosežke in znanje, ki ga s koristjo uporabljate na službenem področju. Pri pomembnejših odločitvah ali dilemah se zanesite tudi na mnenje drugih, katerih izkušnje vam lahko v tem času pridejo zelo
prav, obenem pa bi jim s tem izkazali tudi veliko spoštovanje.

Škorpijon: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
24. 12. 2018

Po napornem letu se obeta malce zatišja. Vzeli si boste lahko več časa zase in za premislek o tem, kako naprej. Kaže, da boste precej obremenjeni z novimi načrti, obenem pa boste počasi začeli žeti sadove preteklega dela. To se bo poznalo tudi na finančnem področju, kjer se bodo okoliščine močno izboljšale v primerjavi s preteklim letom. Čeprav želite več, kot morda trenutno imate, zgrabite še tako skromne priložnosti, ki se ponujajo. Nove izkušnje in nova sodelovanja bodo pomembno prispevala k dolgoročnemu izboljšanju vaše poklicne situacije ali kariere.

Iz preteklih izkušenj ste se veliko naučili, zato boste v novem letu odločneje posegli v službene naloge in projekte. Pozitivna sodelovanja bodo zelo pomembna, zato navežite nove poslovne stike in poglobite stara zaupna poslovna partnerstva, h katerim se lahko vedno zatečete po nasvet ali uslugo. S finančno situacijo boste čedalje bolj zadovoljni. Dobro kaže dolgoročnim naložbam in večjim nakupom, ki lahko zelo izboljšalo kakovost vašega življenja. Letos boste več pripravljeni narediti tudi za svoje zdravje in svoje telo. Če ste v zadnjem času pridobili nekaj kilogramov, boste zdaj imeli več železne volje, ki vam lahko pomaga vzdrževati želeno telesno težo. V novem letu boste imeli več energije in časa zase, kar lahko izkoristite za redne telesne aktivnosti, izlete v naravo ali ukvarjanje s hobiji na prostem. Kaže, da se bo v tem letu zaradi vaše družabnejše narave povečal tudi vaš krog prijateljev in znancev.

Zima

Končno boste priča določenemu finančnemu napredku, kar boste sprejeli z olajšanjem. Morda boste zdaj imeli dovolj sredstev za nov nakup ali pa se boste veselili povišice. Zdaj je dober čas za načrtovanje potovanj, službenih poti, tečajev in drugih izobraževalnih podvigov.

Pomlad

Zagnani boste, hoteli se boste dokazati na službenem področju. Vaša vnema lahko prestraši vaše sodelavce, ki bodo težko kos vaši učinkovitosti, zato brzdajte svoje veselje do dela. Posvetite se tudi partnerju, pojdita na romantičen izlet. Če ste samski, se lahko obeta strastno razmerje.

Poletje

Na silo ne boste razrešili konfliktov ali službenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Pretirano izpostavljanje in kritiziranje vas lahko v tem času drago stane, zato se držite bolj zase in opravljajte svoje delo. Julija pojdite na dopust. Daljša eksotična potovanja bodo dobro aspektirana.

Jesen

V svojem elementu boste, zadovoljni z izkupičkom leta, ki se počasi poslavlja, in veseli novih izzivov. V ljubezni pričakujte nove začetke, zlasti če ste samski. Zadovoljni boste s finančno situacijo. Morda boste sprejeli pomembno odločitev glede nekega nakupa ali naložbe.


Rojeni od 24. oktobra do 2. novembra

S svojim pogumom in optimizmom boste obarvali vse, česar se boste lotili. Kljub temu se zavedaj­te, da se morate še veliko naučiti in da so izkušenejši kolegi kot nalašč za pridobitev dobrih nasvetov in pomoči. Na finančnem področju boste veliko lažje zadihali in si privoščili več.

Rojeni od 3. do 12. novembra

V službi vas morda čaka presenečenje, ki bo spodbudno vplivalo na vašo delovno učinkovitost. Možno je, da boste dobili novega sodelavca, ki bo na vas naredil zelo velik vtis. Glede denarja razmišljajte predvsem dolgoročno in pazite, da ne boste na enkrat zapravili preveč.

Rojeni od 13. do 22. novembra

Priložnost imate, da se poklicno in finančno osamosvojite ter sprejmete večjo odgovornost za svoje življenje. Pot ne bo lahka, a boste ponosni nase in na svojo vzdržljivost. Če niste zadovoljni s tem, kar imate, počnete ali študirate, bo letos idealna priložnost, da to spremenite.


Preberite še: