Škorpijon: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

24. 12. 2018
Deli
Škorpijon: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Optimističnejši boste in drznejši. Pred vami so novi službeni izzivi, od katerih si lahko veliko obetate. V ključnih trenutkih boste znali pokazati prilagodljivost in vztrajnost.

Januar

Zakopali se boste v delo, morda iskali nove priložnosti za zaslužek. Prilagodljivi boste, odločni in pripravljeni na različna sodelovanja. Možno je, da boste obremenjeni z denarjem. Ne zapravljajte.

Februar

Najverjetneje boste navezali nove koristne stike, bodisi prek službenih obveznosti ali družabnih vezi. Izpostavljeni bodo ustvarjalni poklici. Zdaj imate možnost, da razrešite neko težavo.

Marec

Razdražljivi boste in nestrpni, ker se ne bo vse odvijalo po načrtih. Bodite previdni v odnosih z nadrejenimi, brzdajte svojo pretirano iskrenost in ne iščite krivca za težave. Sprijaznite se z razmerami.

April

Veliko boste tuhtali, namesto da bi izkoristili dobro obdobje za uresničevanje svojih ciljev. Ne bojte se sprejeti odločitev, ki so neizogibne, zlasti v službi. Upoštevajte nasvet nekoga, ki ga zelo cenite.

Maj

Posvetite se partnerju. Če sta se zadnje čase malce oddaljila, vaju bodo pogovori v dvoje in različne aktivnosti spet povezale. Če ste samski, se boste počutili precej osamljeno. Pojdite večkrat v družbo.

Junij

Muhasti boste, kar lahko oteži vaše odnose s sodelavci ali pa družinske odnose. Če ne veste, kako bi se odločili glede nekega problema ali dileme, prosite za nasvet. Večje nakupe za zdaj odsvetujemo.

Julij

Čeprav vam je bilo nekaj obljubljeno, trenutne razmere ne bodo omogočile izpolnitve obljube. Ne bodite preveč razočarani, saj se bodo okoliščine hitro spremenile v vašo korist. Zdaj je čas za počitnice.

Avgust

Utrujeni boste in obremenjeni s številnimi opravki. K sreči se bo vse odvijalo v vašo korist, zato boste zadovoljni s svojim delom. Imeli boste več opravka z nadrejenimi, morda vas čaka pomemben sestanek.

September

Pri neki odločitvi boste dobili podporo, ki jo potrebujete. Poudarjena bodo sodelovanja in dolgoročni načrti. Morda vam bo nekdo pomagal pri pridobitvi nove službe, projekta ali kake druge priložnosti.

Oktober

Delovno boste razpoloženi, pričakujte dinamičen urnik. Z Venero in Merkurjem v svojem znamenju boste dobro krmarili med različnimi obveznostmi in odnosi. Samski, zmenkom dobro kaže!

November

Ta mesec si vzemite predvsem čas zase in za rutinska opravila. Nove naloge naj počakajo, dokončajte tekoča dela. Razna razčiščevanja, še posebej s partnerjem, vam ta mesec toplo odsvetujemo.

December

Mars v vašem znamenju vas bo opremil s pozitivno energijo in dobro voljo. Zapravljivi boste in se veselili prazničnih dni. Vzemite si več časa zase in za svoje bližnje. Bodite ponosni na svoje dosežke.

Preberite še: