Škorpijon: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Vsake toliko časa je dobro prevetriti svoje intelektualne in poklicne želje, poskrbeti za dodatna izpopolnjevanja in se truditi biti v stiku z novostmi na svojem poklicnem področju. 

Škorpijon: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

V novem letu boste imeli možnost, da se posvetite dodatnim izobraževanjem in drugim intelektualnim izzivom, s katerimi si lahko zagotovite boljšo poklicno prihodnost. Za to boste morali žrtvovati več svojega zasebnega in družinskega časa, toda če globoko v sebi veste, da delate prav, vas bodo pri tem podprli tudi vaš partner in svojci. Vsi mlajši škorpijoni, ki študirate, boste v tem letu zelo uspešni.

Zima

Ne boste odlašali z novimi izzivi in odločitvami. Kmalu po novem letu boste pripravljeni zavihati rokave in se lotiti dela. Številni škorpijoni se boste v tem času odločili za spremembo rutine, shujševalno kuro ali novo aktivnost, ki vam lahko pomaga priti v boljšo fizično kondicijo.

Pomlad

Veliko boste hoteli strpati v svoj vsakdanjik, a kaj, ko ima dan le 24 ur. Najpomembnejše je, da vzpostavite ravnovesje med delovnim urnikom in družinskimi obveznostmi, saj se boste s tem izognili marsikaterim očitkom svojcev. Če ste samski, vas v tem času lahko preseneti nova romanca.

Poletje

Vaša delovna ali študijska vnema kljub vročim poletnim dnem ne bo popustila. Če ne prej, boste naloge opravili do avgusta, potem pa se odpravite na družinski dopust. Če nimate svoje družine, si privoščite oddih v družbi prijateljev ali partnerja in se povsem odklopite od delovnih obveznosti.

Jesen

Čeprav ste vajeni večino svojega dela opraviti sami, boste v tem obdobju po vsej verjetnosti morali več sodelovati z drugimi, prisluhniti njihovim mnenjem in rešitvam ter se prilagoditi njihovemu urniku. Bodite potrpežljivi in to vzemite kot še eno priložnost, da se naučite česa novega.


Jupiter, Saturn in Pluton vam prinašajo več možnosti za dokončanje študija in drugih izobraževanj, s katerimi ste morda do zdaj odlašali. Lahko pa se vam celo porodi želja po širjenju obzorij in se končno podate po poti novih intelektualnih izzivov. Morda boste zamenjali službo, se odpravili v tujino po nove izkušnje ali pa se boste ob koncu študija podali na svojo novo poklicno pot in pridobili praktične izkušnje, ki bodo obogatile vaše poklicne zmožnosti in v vas prebudile nove ambicije. V vsakem primeru si lahko v novem letu obetate napredek, ki bo posledica vaše želje po intelektualni in duhovni rasti ter zagotavljanju brezskrbne prihodnosti. Dodatna potovanja, ekskurzije in raziskave lahko postanejo sestavni del vaše poklicne poti, medtem ko nekatere škorpijone čakajo nova duhovna in osebna spoznanja, ki jih bodo pridobili na različnih duhovnih delavnicah in terapevtskih srečanjih.

Rojeni od 24. oktobra do 2. novembra

Poudarjen bo predvsem neki odnos, bodisi do samih sebe bodisi do osebe, ki vam veliko pomeni. Morda bo za to kriv nenaden dogodek ali pa bo to posledica močnih duhovnih uvidov in čustvenih procesov. V vsakem primeru se boste v tem času veliko naučili o sebi.

Rojeni od 3. do 12. novembra

Pri vsem, kar počnete, izkoristite svojo ustvarjalno in radovedno naravo. Ste večni učenec, ki potrebuje nove izzive, zato se v tem letu ne zadovoljite z dolgočasno rutino, z dolgočasnim ljubezenskim odnosom in z dolgočasno službo. Če stremite k višjemu, morate po tem tudi poseči.

Rojeni od 13. do 22. novembra

V novem letu boste imeli priložnost zaključiti neko življenjsko poglavje. Lahko gre za dokončanje študija, dokončno selitev v nov dom ali v tujino, morda poroko, ločitev ali novo razmerje. Veselite se novega obdobja in ne žalujte za tem, kar je minilo. Bodite ponosni na to, kar ste prestali.


Preberite še: