Škorpijon: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Ambiciozni boste, željni novih izzivov in izkušenj, ki prinašajo dolgoročne nagrade in koristi. Zadali si boste nove cilje in jih motivirani začeli hitro uresničevati. Zaposleni in uspešni boste.

Škorpijon: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Veselili se boste novih izzivov in se z vso močjo vrgli na delo. Izpostavljeni bodo novi tečaji in druga izobraževanja. Ne pozabite na svoje zdravje in si vsaj ob večerih vzemite čas zase in za družino.

Februar

Shujševalna dieta bo dobrodošla, z nekaj kilogrami manj se boste takoj počutili bolje. Tudi sicer vam priporočamo aktivnejši vsakdanjik. Vsi z ustvarjalnimi poklici boste v tem času še posebej motivirani.

Marec

Zadovoljni boste in uspešni. Večji nakup si privoščite v drugi polovici meseca. Možno je novo ljubezensko poznanstvo, ki bo polepšalo zgodnje spomladanske dni in v vas vzbudilo nova upanja.

April

Delovne naloge se bodo kopičile, zato bodite organizirani in potrpežljivi. Izkoristite dobre odnose s sodelavci in prosite za uslugo, če je treba. Čas je, da sprejmete pomembno zasebno odločitev.

Maj

Nestrpni boste hoteli čim prej dokončati določene duhamorne opravke, a ne bo vse odvisno od vas. Z glavo skozi zid ne bo šlo. S partnerjem se bosta izogibala kočljive teme, ki pa jo enkrat morata načeti.

Junij

Ne obljubljajte preveč, zato da bi zadostili svojim trenutnim željam. Še posebej v ljubezni ostanite zvesti svojim načelom. Možne so zamude in nesporazumi, zato dvakrat preverite vsa dejstva.

Julij

Zasebno in poklicno se obkrožite s pozitivnimi ljudmi, ki vas motivirajo in pomirjajo. Čeprav je poletje, vaša delovna vnema še ne bo popustila. Druga polovica julija je primerna za dopust.

Avgust

Čas je primeren za druženja, počitnice, zasebna in intelektualna raziskovanja ter širjenje obzorij. Posvetite se sebi in nahranite svojo dušo. V ljubezni ne dovolite, da vas ovirata sram in ponos.

September

Dobro kaže skupinskim projektom in raznim oblikam sodelovanj. Ne bojte se prevzeti glavne vloge pri novih projektih. Če študirate, se boste morali bolj osredotočiti na snov in manj na svoje strahove.

Oktober

Delovni odnosi bodo zelo pomembni, zlasti če s kolegom ne bosta enakega mnenja. Kompromisi bodo tokrat nujni, če želite ohraniti dobre odnose z vsemi sodelavci. Počutje ne bo najboljše.

November

To je vaš mesec, zato si pričarajte več lepih in sproščenih dni z družino, partnerjem ali prijatelji. Krajši izlet ni izključen. V drugi polovici meseca boste lažje poprijeli za delo in bili pri tem uspešni.

December

Dobro boste razpoloženi, vaša pozitivna naravnanost bo nalezljiva. Zapravljivi boste in morda pretirano radodarni. Samski boste dali priložnost novemu ljubezenskemu razmerju in pri tem uživali.


Preberite še: