Škorpijon: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

Za vas prihaja veliko zanimivega, prav tako pa tudi nekaj poučnih lekcij. Ne glede na to, koliko ste v preteklosti vlagali truda, nikar ne pričakujte, da se bodo zadeve v letu 2021 rešile lahkotno. Potrebovali boste trdo voljo in potrpežljivost, nato bodo zadeve končno prišle do izraza in se uresničile. Nepričakovana dejanja vas bodo večkrat želela zmesti, vendar lahko vse to prebrodite, če boste dovolili, da vas nekdo vodi in usmerja.

Škorpijon: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Zdaj je čas, da s pomočjo Sonca v kozorogu korenito spremenite svoje principe in si zagotovite več spoštovanja od ljudi, ki vas obkrožajo. Vaša razigranost vam bo sredi meseca pričarala sproščene dni, in to kljub hladnim vibracijam. Najraje se boste zadrževali doma.

Februar

Če vas čaka zahteven projekt, se boste morali s pomočjo Marsa v biku poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V zadnjih dneh meseca boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v poslovnem svetu.

Marec

Področje denarja vam marca ne bo povzročalo večjih težav, saj boste denar znali preudarno razporediti. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo proti koncu marca še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite.

April

Zdaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment, nato pa pričakujete razigrano nadaljevanje. Na področju dela se boste proti koncu meseca ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti. Kljub vsemu vas čaka pozitiven rezultat, na katerega boste ponosni.

Maj

V prvih dneh maja boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritično naravnani. Popotnica za lepšo prihodnost bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti in začeti gledati nase. Zadnji dnevi v mesecu bodo obarvani z ljubeznijo.

Junij

Napetosti v odnosih se junija umirjajo, vendar prihaja povečana potreba po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev celo prestraši. Stik s samim sabo lahko proti koncu meseca, ko ne boste najbolj družabni, močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti.

Julij

Zgodbo, ki vas obremenjuje, je zaradi vpliva Venere v znamenju leva boljše končati in vse skupaj znova premisliti, sicer bodo ostale zadeve, ki bodo vplivale na počutje, nerešene. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se predajte, če se pojavi kakšna priložnost za prijeten klepet brez odvečnih zadržkov.

Avgust

Počutje bo na začetku avgusta kljub ugodni energiji Sonca v levu spremenljivo. Kljub temu lahko le nekaj majhnih besed naredi čudeže. Na delovnem mestu boste konec avgusta, ko boste večino časa razposajeni, ustvarili prijateljsko in razigrano razpoloženje.

September

Septembra boste zgradili dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni. Delo vas bo konec meseca neusmiljeno posrkalo vase, čeprav boste hoteli početi nekaj drugega. Sprejmite dodatno znanje, da bi bili kos zahtevni nalogi, ki vas čaka.

Oktober

Na začetku oktobra boste zaradi Sonca v tehtnici preveč občutljivi, da bi bili sposobni narediti kakšen pomemben korak. V drugi polovici meseca vas bo zamikala osebna rast, zato boste mrzlično začeli iskati načine, kako enostavno izboljšati svoje počutje.

November

Domu in družini boste novembra posvečali še več časa, jih razvajali in namesto njih postorili veliko opravil. S svojimi dejanji ne boste presenetili le njih, ampak tudi sebe, odlično vam bo šlo tudi pri opravilih, ki jih še nikoli niste počeli. Zadovoljni bodo z vami.

December

Če boste zaznavali, da ste našli sorodno dušo, še malce počakajte, da se zgodba razvije, saj jo boste čez nekaj časa zagledali v popolnoma drugačni, veliko bolj realni obliki, ki pa vam žal ne bo všeč. Zadnji dnevi decembra bodo usmerjeni v prijetno zapravljanje.


Preberite še: