Škorpijon: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Škorpijon: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Zavedati se boste začeli, da vam tihe misli, ki se vam ves čas pletejo po glavi, verjetno nekaj sporočajo. S Soncem v kozorogu in povezavo s podzavestjo boste zdaj lažje poiskali odgovor, ki vas vodi k razjasnitvi. Prijateljski odnosi se lahko proti koncu meseca začnejo krhati zaradi nepremišljene besede, vendar se vas vse skupaj ne bo preveč dotaknilo, saj neiskrenost ne bo vaša krivda.

FEBRUAR

Radi bi se bolj izpostavili, vendar v februarju raje ne poskušajte z drznimi potezami, saj bi se lahko v najslabšem primeru samo osmešili. Pod vplivom lune boste nihali in se včasih težko držali zastavljenega načrta na področju prehranjevanja. Vse skupaj se bo stabiliziralo v zadnjih dneh februarja, ko se boste kljub nežnemu Soncu v ribah lažje prebili v ospredje in poskrbeli zase.

MAREC

Hrepeneli boste po večji spremembi, občutek, da se nič ne dogaja, vas bo prisilil, da se podate v akcijo. Uspešen in pogumen pristop bo ključ, ki vam bo olajšal marsikatero situacijo. Nikar preveč ne delajte, ko boste utrujeni in izčrpani. V zadnjem delu marca, ko prihaja energija ovna, boste na prvo mesto postavili prijateljstva in timsko delo, kar vas lahko popelje do boljših rezultatov in dodatnega zaslužka.

APRIL

Nepotrebni izdatki, nepremišljeni koraki in pomanjkanje pazljivosti lahko, če ne boste pozorni, močno vplivajo na vaše finančno stanje. V april se boste kljub energiji ovna podali nekoliko prazni, in čeprav se vam ne bo zgodilo nič drastičnega, boste rahlo nezadovoljni. Poglobiti se boste morali vase in se čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate, le tako lahko spet dosežete stabilnost ter nasmeh na obrazu.

MAJ

Odlično boste zaznavali, ali se vam bo kdo zlagal ali vas želel prenesti okrog. Z razpravami in kopičenjem jeze kljub temu ne pretiravajte. Nekaj osnovnih potez s prijaznim in toplim pridihom bo dovolj, dokler se situacija ne bo umirila. Ne jemljite vsega tako resno, saj se bo počutje poslabšalo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav naredili iz majhne muhe ogromnega slona.

JUNIJ

Pozitivno spremembo lahko pričakujete v zvezi s prijatelji ter ljubezenskim področjem. Močno se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in da se skupni načrti odvijajo v strastno smer. Čeprav se boste trudili ohraniti strastno energijo, vam bo v odnosih z bližnjimi konec meseca nekaj šlo zelo na živce, saj bodo ves čas drezali in nekaj pričakovali od vas.

JULIJ

Pripravite se na nekaj nepredvidljivega, kar bo popestrilo vaš vsakdanjik ter vas prebudilo. Samozavest se bo izboljšala, tudi všeč si boste, saj boste končno zadovoljni s svojo zunanjo podobo. Privoščite si naklonjenost zvezd in si naredite prijeten in razigran scenarij za poletne dni. Bodite pozorni tudi na odzive drugih, ko boste predlagali svojo zamisel, saj boste odgovore dobili med vrsticami.

AVGUST

Marsikdo vas bo poskušal razjeziti, kar vam ne bo všeč. Preden se boste v pomembni situaciji odzvali, se vprašajte, zakaj se z določeno zadevo sploh še ukvarjate in zapletate. Prihajajo priložnosti, kar vas lahko še dodatno obremeni, saj si boste želeli le tega, da vas vsi pustijo pri miru. Visoki cilji in motivacija bodo konec avgusta razlog za večjo učinkovitost in odlične rezultate.

SEPTEMBER

Pogumni in prepričani, da vam lahko uspe, boste iznajdljivo poskušali delovati čim bolj motivirano in se usmeriti k boljšim potezam. Vsi nedorečeni ali nerešeni dogovori bodo končno dočakali razplet. Bolj previdni bodite tisti, ki na področju dela sodelujete s prijatelji ali družinskimi člani, saj lahko pride do nesporazumov ter tudi konfliktov. Ne zapirajte se vase, raje se o vsem skupaj pogovorite.

OKTOBER

Več previdnosti na finančnem področju bo nujno potrebne, saj vas tvegana odločitev lahko stane denarja in živcev. Nič ni tako zelo nujnega, počakajte raje na nekaj bolj varnega. Na osebnem področju boste zadovoljni, vendar pa presenečenj še ne bo konec, nepričakovano lahko spoznate, da nekdo do vas že nekaj časa ni najbolj iskren. Spoznanja bodo boleča, vendar pomembna.

NOVEMBER

Trud, ki ste ga vlagali v preteklem obdobju, bo s spodbudo energije Sonca v vašem znamenju poplačan. Ne spreglejte pomembnih informacij, ki bodo naključno stopale v vašo bližino, in bodite bolj budni. Vse, kar se bo odvijalo spontano, bo izredno zanimivo. Če iščete ljubezen, si dovolite tisti zmenek, s katerim že toliko časa odlašate, v dvoje bo bolj razigrano. Vezani se boste zapletali z nenavadnimi temami in vse skupaj v dvoje argumentirali.

DECEMBER

Ker se boste vsemu posvečali s srcem, boste preprosto nepremagljivi. Čaka vas zanimivo nadaljevanje zgodbe, ki z nekaj kreativnosti in navdiha vodi k uspehu. Čeprav v zadnjem delu decembra ne bo vse tako, kot bi želeli, se boste znali držati nad gladino in se motivirati tudi v zoprnih trenutkih. Na področju čustev prihajajo v najdaljši noči priložnosti, da osvojite simpatično osebo, ki vas mika že nekaj časa.


Preberite še: