Škorpijon: Veliki letni horoskop 2019

Stabilni dolgoletni odnosi bodo kos spremembam in večjim odgovornostim v vašem poklicnem življenju. Nove ljubezni naj temeljijo na zaupanju, in ne na dragih pozornostih.

Škorpijon: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Kaže, da boste letos manj osredotočeni na partnerstvo in se bolj obremenjevali z napredovanjem na službenem ali študijskem področju. Partner vam bo pri tem v veliko oporo, zlasti če sta v preteklosti vzpostavila trdne temelje vajinega odnosa, ki temelji na spoštovanju in vzajemnem zaupanju. Morebitni spori bodo lahko pri številnih škorpijonih povezani predvsem s tem, da bosta skupaj preživela manj časa in s tem imela manj časa za skupne pogovore, ki bistveno pripomorejo h kakovosti partnerstva. Še posebej v spomladanskem času si vzemite več časa za preživljanje skupnih uric. Romantičen izlet bi bil še posebej dobra izbira. Če ste samski, vam bo zelo veliko do tega, da vzpostavite resen ljubezenski odnos. Obstaja nevarnost, da boste pri tem pretirano iskreni in čustveno preveč intenzivni, kar lahko osebo, ki vam je všeč, prej prestraši kot prepriča, da ste pravi zanjo. Izogibajte se tudi ljubezenskih kandidatov, ki jim prija vaša pozornost v smislu prejemanja daril in razkošnih zmenkov, v zameno pa dobite bolj malo. Pristne ljubezni ne temeljijo na materialni koristi, temveč temeljijo predvsem na čustveni toplini, bližini, harmoniji in sreči.

Družina

Zaradi izboljšanja finančne situacije bo vse lažje. Vsekakor si letos privoščite več družinskih izletov, ki bodo zbližali vso družino, privoščite pa si tudi večji nakup, s katerim ste morali prej dolgo odlašati. Pri večjih odločitvah upoštevajte mnenja vseh družinskih članov, saj bi se zaradi svojih samovoljnih dejanj in odločitev lahko hitro zamerili in s tem v družinske odnose vnesli nepotrebne napetosti. Če imate otroke, pazite, da na njih ne boste prelagali svojih ambicij. Upoštevajte njihove želje in interese ter jim dovolite, da se razvijajo v skladu s svojimi sposobnostmi in željami ter da se učijo iz lastnih izkušenj. Še posebej v zimskem času bo pomembno, da zaupate njihovim odločitvam, čeprav se sami morda ne strinjate z njimi.

Zdravje

Delovno okolje vas bo izčrpavalo bolj, kot si boste priznali, zato se odločajte za mirnejše in sproščujoče popoldneve. Vik­en­­­­­di naj bodo aktivnejše obarvani, saj bo sprememba okolja dobro vplivala na vaše počutje. Obisk telovadnice, skupinski športi ali pohodniški izleti v lepem vremenu naj postanejo sestavni del vašega življenja. V zimskem času se izogibajte težki hrani, saj boste v tem času lahko pridobili nekaj kilogramov, medtem pa bodite spomladi in poleti previdni predvsem v odnosih z negativnimi ljudmi, ki vam kradejo energijo. Če imate svojca ali prijatelja, ki vas nenehno prosi za pomoč, boste morali glede tega nekaj ukreniti. V jesenskem času boste zelo dobro razpoloženi in zadovoljni s svojim telesom.

Delo in denar

V tem letu boste po vsem sodeč splezali na zeleno vejo. Uspelo vam bo poplačati dolgove ali pa jih boste vsaj veliko lažje odplačevali. Dobro so aspektirane tudi dolgoročne in kratkoročne naložbe, pa tudi večji nakupi. Izogibajte se le nepotrebnim oziroma nepraktičnim nakupom in raje vlagajte v svoje znanje in pridobitev novih veščin ali izkušenj. Poklicne okoliščine se bodo močno izboljšale. Možno je novo delovno mesto, napredovanje ali morda nastop prve službe. Veselili se boste novih izzivov in izkušenj ter optimistično zrli v svojo poklicno prihodnost.

Preberite še: