Škorpijon: Veliki letni horoskop 2020

Zaupajte vase Morda se vam bo zaradi vseh obveznosti, ki jih boste imeli v novem letu, zdelo, da ste si na glavo nakopali preveč. Ne obupujte, temveč zaupajte vase in v svoje odločitve. Verjemite v kozmos ter vedite, da ste na pravi poti tudi takrat, ko boste izčrpani in vse ne bo šlo tako, kot ste si zamislili.

Škorpijon: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Spremembe so dovoljene

Ste nezadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem? Vas ljubljena oseba omejuje pri tem, kar bi radi postali? Ste samski in menite, da je že skrajni čas, da spoznate novega srčnega izvoljenca? Planetarni vplivi v novem letu vam ponujajo priložnost, da zberete pogum, se prenehate pritoževati nad tem, kar imate, in v svoje ljubezensko življenje končno vnesete spremembe. Kakršnekoli omejitve so vam do zdaj preprečevale, da bi nekaj naredili v zvezi s svojo ljubezensko situacijo, boste v novem letu lažje sprejeli določene odločitve, ki vam bodo pomagale to spremeniti. Zelo možno je, da se bodo nove ljubezenske vezi začele na delovnem mestu ali pod okriljem skupnih intelektualnih interesov, zato bodite odprti za različna sodelovanja in druženja na krajih, kamor običajno ne zahajate. Ne pozabite, da tečaji, delavnice in predavalnice niso le središče intelektualnih srečevanj, temveč da se prav tam lahko utrnejo tudi romantične iskrice. Samski boste skozi vse leto, še posebej pa od spomladi naprej imeli veliko možnosti za nove ljubezenske dogodivščine. Če ste v partnerstvu nesrečni in se počutite ujeti, lahko izkoristite celoleten pozitiven vpliv planetov, ki vas bodo podprli v vaših namerah, da zaživite novo, svobodnejše življenje. Takšne odločitve niso nikoli lahke, a so marsikdaj nujne zato, da sebi in bližnjim zagotovite čustveno olajšanje in boljše življenje.

Delo in denar

Možni so povsem novi poklicni začetki ali pa dodatna izobraževanja, ki vam bodo v prihodnje olajšala poslovno delovanje. Če razmišljate o kakšnem izpopolnjevanju ali tečaju, bo to leto odlično za uresničitev vaših želja. Skozi vse leto boste imeli priložnost napredovati, zato se lotite dela. Postopni uspehi vas bodo motivirali, prav tako naklonjenost nadrejenih, ki vam bodo, kot kaže, stali ob strani. V vsakem primeru boste pridobili nove delovne izkušnje in se imeli iz njih priložnost veliko naučiti. Če se za dodatna izobraževanja ali spremembo poklica odločate iz finančnih razlogov, bo to za vas še dodatna motivacija. Pričakujte, da boste do konca leta že želi določene sadove svojih pogum­nih poklicnih načrtov in odločitev.

Zdravje

Delovna in študijska vnema bo od vas zahtevala veliko energije. Te boste več imeli v prvi polovici leta, ko ne boste imeli težav s prilagajanjem na nepričakovane okoliščine. Tudi imunski sistem bo v tem obdobju boljši, čeprav se v aprilskem času lahko obeta kakšen prehlad. V drugi polovici leta se boste hitreje utrudili in izčrpali, zato je pomembno, da z vsakdanjo fizično aktivnostjo ohranjate dober nivo kondicije. Veliko energije boste v tem času potrošili za odnose in sodelovanja, zato poskrbite, da bodo ta pozitivna. Izogibajte se nepotrebnim dodatnim odgovornostim, ki prinašajo stres in psihično breme. Septembra in oktobra boste dovzetnejši za prehlade in druge bolezni, zaradi katerih lahko nekaj dni ostanete v postelji.

Družina

Zaradi drugih obveznosti boste družinske vezi malce zanemarili. Še posebej aprila, maja in junija boste težko usklajevali delovne in družinske obveznosti ter izgubili stik z vsakdanjo družinsko rutino. V tem času vam bo prav prišla pomoč svojcev, s katerimi se splača ohranjati pozitiven stik skozi vse leto. Če imate družinsko podjetje ali delate doma, boste v drugi polovici leta morali v svojo rutino vnesti spremembe in se prilagoditi družinskim članom. Nekateri škorpijoni se boste prav iz družinskih razlogov odločili za spremembo delovnega okolja, morda samozaposlitev.


Preberite še: