Škorpijon: Veliki letni horoskop 2021

1. 12. 2020
Deli
Škorpijon: Veliki letni horoskop 2021 (foto: profimedia)
profimedia

Škorpijoni morate imeti v življenju vedno tisto nekaj, nekaj skrivnostnega, nekaj svojega ali pa dogajanje, ki vas prevzame.

Planetarni vpogled v 2021

Tudi v letu 2021 boste hrepeneli po pestrih dogodivščinah. Leto boste začeli z močnimi željami na poslovnem področju in novimi prijemi, ki vam pomagajo ustvariti lep dohodek. Če boste prisluhnili svoji intuiciji in se dotaknili notranjih vzgibov, se lahko zgodi nekaj resnično pozitivnega. Zahvaljujoč vplivu Venere boste precej enostavno uskladili ljubezensko življenje s poklicnim, kar vas do julija vodi v obdobje sinergije.

Poletje ni pravi čas za finančne naložbe, zato imejte denar na varnem in z njim varčujte. Sanjali boste o tem, da se začnejo odpirati nove priložnosti v ljubezni in karieri. Jesen je pravi čas za tiste, ki se borite z brezposelnostjo, saj vam bodo na voljo primerne možnosti, ki jih bo vredno zagrabiti. Sreča se bo oktobra nasmihala tudi v povezavi s financami, delom in kariero, čeprav lahko v svoji notranjosti doživite zatišje.

Pravi čas za preobrazbo, saj boste potrebovali čas za razmislek, da boste potem vedeli, kaj je najbolje narediti in kako se odločiti. Psihično in čustveno se boste morda počutili slabše, vendar se ne bojte, saj se vam bo novembra s Soncem v strelcu povečala samozavest. December prinaša mešanico navdušenja in strasti, zaradi česar boste prejeli obilje in obudili vrednote. Prihaja nekaj zanimivih priložnosti za tiste, ki iščete spremembe. Zmaga je z ugodnim Marsom zagotovljena tudi športnikom in umetnikom.

Finančno se stvari lahko začnejo podirati konec decembra, zato bi se morali smiselno odločiti, saj boste nagnjeni k tveganjem. Letos boste vedno našli nekaj, kar morate dopolniti ali razmisliti, zlasti v povezavi s tistimi, ki si vedno želijo globoko prodreti v vprašanja. Njihovo filozofiranje bo poglobilo vašo modrost, več bo tudi sočutja in razumevanja. Poskusite živeti in delovati bolj v ozadju, kot opazovalec, to vas bo pripeljalo do uspeha.

Ljubezen in odnosi

Škorpijonom se v letu 2021 obeta velika sprememba na področju čustev in odnosov, ne samo partnerskih, ampak tudi vseh drugih. Če ste v razmerju, se vam bodo po glavi pletla pomembna vprašanja: ali je prava oseba zame, je pravi čas za naraščaj, lahko živiva skupaj? Vsa ta vprašanja se bodo odvijala do marca, ko se bo energija obrnila v bolj aktivno in obarvano s konkretnimi koraki. O teh vprašanjih razmislite do pomladi, saj vas pomladni veter vodi v nova spoznanja, kar bo brez stare prtljage lažje slediti in ujeti srečo.

Če ste že nekaj časa v težavnem razmerju, bodite predvsem budni in se ne bojte, do jeseni vam bo vaš notranji občutek sporočil, kaj morate storiti. Podati se boste želeli v nepreverjene zgodbe, vendar ne skočite prehitro, zlasti če ste poročeni, ker tvegate, da vaša zgodba pride na dan. Uran vas bo silil v poglobitev, maja se boste znali povezati s svojim notranjim jazom ter s srcem. Najsrečnejši boste v jesenskih mesecih, ko boste v svoj odnos vnesli veliko nove energije. Pričakujte, da boste nevihte prevedrili v dvoje, in ne sami.

Kariera in finance

Škorpijoni, že nekaj časa drezate vase in tuhtate, kaj bi lahko na področju dela in denarja spremenili, da bi bili bolj zadovoljni. Na poslovnem in finančnem področju boste januarja spoznali nekaj zanimivega. Sploh tisti, ki že nekaj časa razmišljate o menjavi službe, boste prisiljeni krepko spremeniti življenje, da boste lažje prebrodili morebitno ne ravno prijazno smer. Ob vstopu v pomlad vam bo pomagal Jupiter, ki bo omilil ostrino preostalih planetarnih vplivov in omogočil, da boste brez večjih pretresov premagali ovire ter napetosti, ki jih ne bo malo.

Upanje vas bo motiviralo, vendar si boste malce oddahnili šele avgusta, ko se bo pokazalo, kako pomembni ste na delovnem mestu in kaj je tisto, kar vas žene naprej. Jeseni se odpirajo nova obzorja, saj boste imeli in znali marsikaj, na kar boste ponosni. Že prej ste trdo delali in končno boste videli sadove svojega dela, predvsem v kariernem smislu. Vrata se vam bodo odpirala, ljudje bodo občudovali vašo iznajdljivost in vas bodo morda celo priporočali. Če boste začenjali posel, se vam lahko zgodi projekt, ki bo imel velik potencial.

Če nekaj ne deluje, ne izgubljajte časa, ampak stopite korak višje. Tokrat boste najbolj produktivni, če boste delali sami. Decembra prihaja možnost izbire na delovnem mestu, zato se najprej prepričajte v mislih, da boste izbrali nekaj, v čemer resnično uživate. Tako boste našli zadovoljstvo v službi in se naučili česa novega.

Družinsko okolje

V prvih mesecih leta boste močno obremenjeni in zasedeni z ljubimi in manj ljubimi zadevami, kar lahko družinski člani razumejo napačno. Razložite jim, da jih imate radi, ampak da enostavno nimate časa. Poslušali boste površinsko in med skupnimi kosili v mislih že tkali nove načrte. Zaradi tega boste morda malce odrinjeni iz njihovega kroga ali pa se bo tako zdelo samo vam.

Ne pozabite določiti časa za skupna druženja, saj bo to še edina rešilna bilka do aprila, ki vam prinaša željo po več druženja z njimi. Ko ste z družino, se izogibajte pretiranemu govorjenju o denarju, kar lahko prinese napetost. Prav tako je najbolje, da se izogibate pogovorom o preteklosti in raznih dediščinah, vsaj do septembra, ko se ozračje planetov na tem področju ponovno sprosti. Namesto negativnih tematik se preprosto osredotočite na dogajanje v tem trenutku in poklepetajte o tem, kar se vam dogaja, ne kaj je bilo.

Zdravje in počutje

Škorpijoni, v prvih mesecih leta vas bo spremljalo nekaj manjših težav, povezanih z zdravjem in počutjem. Zavarujte munski sistem, gibajte se in pazite na prehrano. Dodatno se osredotočite na svoje zdravstveno stanje, kar vključuje duševno in fizično počutje. V vaši notranjosti se bodo marca odvijali najrazličnejši prebliski, ki vas bodo utrudili in zmedli. Iz tega razloga morate poiskati tehnike, s katerimi se boste lahko sprostili in napolnili z energijo.

Pluton bo pozitivno vplival na družabno življenje, kar lahko pomaga izboljšati počutje, saj boste skozi leto imeli občutek, da je vedno tukaj za vas nekdo od prijateljev, tudi če imate težave. V jesenskem času, ko boste najraje v golobjem stiku sami s sabo, vam bo še posebej všeč pisno komuniciranje, ne glede na to, ali gre za tipkanje e-pošte ali pošiljanje sms sporočil.


Preberite še:

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek